nemogior Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου Στις 21/8/2025 στις 11:59 ΠΜ, NOODLE είπε 700€ δίνω εδώ το 9 pro xl Στο trade in Γερμανίας 777 Οπότε έφυγα για trade in Καλησπέρα Το έκανες γιατί το ξεκίνησα και γω αλλά δε με αφήνει να βαλω Ελλάδα
Marduk1 Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου Στις 21/8/2025 στις 7:33 ΜΜ, dtk-386 είπε για antutu μιλάω. Το antutu ειναι λιγο fake.μονο geekbench
NOODLE Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου 2 ώρες πριν, nemogior είπε Καλησπέρα Το έκανες γιατί το ξεκίνησα και γω αλλά δε με αφήνει να βαλω Ελλάδα Δεν γίνεται Ελλάδα φίλε μου μόνο σε χώρες που υπάρχει διαθέσιμο επίσημα το pixel Πχ Γερμανία
Φωτης1975 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:34 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:34 μμ Χειρότερες από το περσινό 9 pro xl στα παιχνίδια γιατί; Αφού είναι 30% πιο πάνω σε επιδόσεις..
Φωτης1975 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:14 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:14 μμ (επεξεργασμένο) Στις 21/8/2025 στις 10:47 ΠΜ, samanti είπε Είμαι μεταξύ pixel 10 και s25, το s25 ειδικά το plus με καλύπτει σε όλα, σκέφτομαι όμως το pixel 10 για τα ai features κυρίως και το google ecosystem γενικότερά.Αλλα δεν γνωρίζω κατά πόσο snappy θα συνεχίζει να είναι το pixel σε βάθος 4ετιας - 5 ετιας. Θα είναι η πρώτη φορά που θα δώσω τόσα χρήματα και θέλω να αποζημιωθώ και longevity wise. Ρε συ κ γω το ίδιο κόλλημα- δίλημμα. Η το S25 Plus ή το Pixel 10 pro XL.. Αυτά τα δύο μου αρέσουν περισσότερο αλλά έχω ψηθεί πολύ πάρα πολύ για το Pixel που θα είναι κ η πρώτη φορά.. Από θέμα εμφάνισης είναι για μένα τοπ όπως κ η φωτογραφία.. Τώρα το κάθε ένα έχει τα καλά του κ τα κακά του.. Βάσια το UI της Samsung κ του Pixel μου αρέσουν περισσότερο.. Οθοναρες κ τα δυο αλλά του Pixel ίσως είναι λίγο καλύτερη. Κάρτα sim παίρνει κανονικά το ευρωπαϊκό σωστά; Χωρίς πρόβλημα.. Τώρα το wi-fi calling είναι θέμα απ' ότι ξέρω.. Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:20 μμ από Φωτης1975
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα