Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωτη φορα μπηκα σε σκεψη να παρω ενα Drone και δεν εχω ιδεα..

Μπορω να το πεταξω απο το μπαλκονι μου για να ξερω που ειναι η γατα μου? παει συνηθως απεναντι που υπαρχει ενα σχολείο, και διπλα απο το σπιτι μου οπου υπαρχει πισω αυλη πολυκατοικιας, οπου δεν υπαρχουν ποτε ανθρωποι. ε

επιτρεπετε να πεταξει σε αυτα τα σημεια?  

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mikewugreece είπε

Πρωτη φορα μπηκα σε σκεψη να παρω ενα Drone και δεν εχω ιδεα..

Μπορω να το πεταξω απο το μπαλκονι μου για να ξερω που ειναι η γατα μου? παει συνηθως απεναντι που υπαρχει ενα σχολείο, και διπλα απο το σπιτι μου οπου υπαρχει πισω αυλη πολυκατοικιας, οπου δεν υπαρχουν ποτε ανθρωποι. ε

επιτρεπετε να πεταξει σε αυτα τα σημεια?  

βάλε της gps tracker.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να είσαι απόλυτα νόμιμος όταν πετάς σε κατοικημένη περιοχή πρέπει, να έχεις δίπλωμα πιλότου, να έχεις ασφάλεια στο drone και να έχεις πάρει άδεια για σχέδιο πτήσης από την ΥΠΑ. Δεν έχω γνωρίσει κανέναν που να τα κάνει όλα. Λίγο πολύ όλοι παράνομα πετάμε κάποιες φορές. Πχ, έχω δίπλωμα Α1-Α3 και Α2, αλλά δεν έχω ασφαλίσει το drone και ποτέ δεν έχω πάρει άδεια να πετάξω από την ΥΠΑ. Ρίσκο παίρνεις, μικρό ή μεγάλο.

Επίσης, το θέμα με τα γραμμάρια είναι παραμύθι. Αν σου πέσει το drone σε κανα κεφάλι, δεν πα να είναι και 50 γραμμαρια...

Επεξ/σία από vagosofron
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, vagosofron είπε

Για να είσαι απόλυτα νόμιμος όταν πετάς σε κατοικημένη περιοχή πρέπει, να έχεις δίπλωμα πιλότου, να έχεις ασφάλεια στο drone και να έχεις πάρει άδεια για σχέδιο πτήσης από την ΥΠΑ. Δεν έχω γνωρίσει κανέναν που να τα κάνει όλα. Λίγο πολύ όλοι παράνομα πετάμε κάποιες φορές. Πχ, έχω δίπλωμα Α1-Α3 και Α2, αλλά δεν έχω ασφαλίσει το drone και ποτέ δεν έχω πάρει άδεια να πετάξω από την ΥΠΑ. Ρίσκο παίρνεις, μικρό ή μεγάλο.

Επίσης, το θέμα με τα γραμμάρια είναι παραμύθι. Αν σου πέσει το drone σε κανα κεφάλι, δεν πα να είναι και 50 γραμμαρια...

Κατανοητός! Ευχαριστώ!!

11 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

βάλε της gps tracker.

Το έψαξα, και ολα τα trackers λιγο πολύ έχουν μέτρια βαθμολογια είτε στο amazon είτε στο skrourtz. Και στην τελική μένω επαρχία και η γατα δεν φεύγει μακριά , θα την πιάνει το GPS που ειναι ακριβώς όταν πάει απέναντι και δίπλα?  Η θα δείχνει οτι ειναι μέσα στο σπίτι ακόμα.. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και με το drone δεν θα ειναι πολυ ευκολο να την δεις παντως,  ειναι αρκετα μεγαλο το υψος που θα πετας.

Σκεψου σαν να  βλεπεις απο την οθονη και την καμερα του κινητου σου στον δρομο απο την ταρατσα σου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...