Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω μια παραβιασμενη κλειδαρια εδω και χρονια και καποιος μου ειχε πει οτι υπαρχουν μαγαζια που μπορουν να το διορθωσουν. Εχετε κατι στα υπ'οψιν για Αθηνα;; Δε θελω αντιγραφη κλειδιου, αλλα επισκευη ( εαν γινεται ) ή αντικατασταση της κλειδαριας του αυτοκινητου. Στην αντιπροσωπεια ( ford ) που ειχα ρωτησει πριν χρονια, και ακριβα ηταν, και ηθελαν να το κανουν και τοποικο βαψιμο στο σημειο γυρω απο την κλειδαρια (;;) και θα εμενα και λιγες ημερες χωρις αμαξι.

( Απο τη μια σκεφτομαι οτι παραβιασαν και εκαναν ζημια στον αφαλο, 3 μηνες αφοτου ειχα αγορασει το καινουριο αμαξι, και απο τοτε τοσα χρονια δεν εχω λογω να ανησυχω, αφου κλειδι δε μπαινει μεσα, δεν παραβιαζεται η πορτα ευκολα, απο την αλλη εχει μια μονο κλειδαρια απο τη μερια του οδηγου, εαν μεινω απο μπαταρια στο αμαξι ή στο κλειδι, την εβαψα!! )

Τα φωτα σας!!

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Εχω μια παραβιασμενη κλειδαρια εδω και χρονια και καποιος μου ειχε πει οτι υπαρχουν μαγαζια που μπορουν να το διορθωσουν. Εχετε κατι στα υπ'οψιν για Αθηνα;; Δε θελω αντιγραφη κλειδιου, αλλα επισκευη ( εαν γινεται ) ή αντικατασταση της κλειδαριας του αυτοκινητου. Στην αντιπροσωπεια ( ford ) που ειχα ρωτησει πριν χρονια, και ακριβα ηταν, και ηθελαν να το κανουν και τοποικο βαψιμο στο σημειο γυρω απο την κλειδαρια (;;) και θα εμενα και λιγες ημερες χωρις αμαξι.

Τα φωτα σας!!

Ο καλύτερος.

• Like 1
Δημοσ.
Just now, geopro said:

Μπραβο, αυτο μου ειχαν πει και δεν το θυμομουν με τιποτα! Αυτοι ασχολουνται και με αλλαγη κλειδαριας ομως;  Φανταζομαι δεν βαζουν την αυθεντικη, οποτε εχεις κλειδαρια και κλειδι μη αυθεντικα. Ποσο ασφαλες ειναι κατι τετοιο;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Μπραβο, αυτο μου ειχαν πει και δεν το θυμομουν με τιποτα! Αυτοι ασχολουνται και με αλλαγη κλειδαριας ομως;  Φανταζομαι δεν βαζουν την αυθεντικη, οποτε εχεις κλειδαρια και κλειδι μη αυθεντικα. Ποσο ασφαλες ειναι κατι τετοιο;

Δεν κάνουν μόνο αντικατάσταση της κλειδαριάς αλλά επισκευάζουν και την ήδη υπάρχουσα.

Μην προβληματίζεσαι άσκοπα..

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

To πιο εύκολο για έναν επαγγελματία να φτιάξει τον αφαλό για το κλειδί που ήδη έχεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...