Witcher1st Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Εχω μια παραβιασμενη κλειδαρια εδω και χρονια και καποιος μου ειχε πει οτι υπαρχουν μαγαζια που μπορουν να το διορθωσουν. Εχετε κατι στα υπ'οψιν για Αθηνα;; Δε θελω αντιγραφη κλειδιου, αλλα επισκευη ( εαν γινεται ) ή αντικατασταση της κλειδαριας του αυτοκινητου. Στην αντιπροσωπεια ( ford ) που ειχα ρωτησει πριν χρονια, και ακριβα ηταν, και ηθελαν να το κανουν και τοποικο βαψιμο στο σημειο γυρω απο την κλειδαρια (;;) και θα εμενα και λιγες ημερες χωρις αμαξι. ( Απο τη μια σκεφτομαι οτι παραβιασαν και εκαναν ζημια στον αφαλο, 3 μηνες αφοτου ειχα αγορασει το καινουριο αμαξι, και απο τοτε τοσα χρονια δεν εχω λογω να ανησυχω, αφου κλειδι δε μπαινει μεσα, δεν παραβιαζεται η πορτα ευκολα, απο την αλλη εχει μια μονο κλειδαρια απο τη μερια του οδηγου, εαν μεινω απο μπαταρια στο αμαξι ή στο κλειδι, την εβαψα!! ) Τα φωτα σας!! Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από Witcher1st
geopro Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 2 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Εχω μια παραβιασμενη κλειδαρια εδω και χρονια και καποιος μου ειχε πει οτι υπαρχουν μαγαζια που μπορουν να το διορθωσουν. Εχετε κατι στα υπ'οψιν για Αθηνα;; Δε θελω αντιγραφη κλειδιου, αλλα επισκευη ( εαν γινεται ) ή αντικατασταση της κλειδαριας του αυτοκινητου. Στην αντιπροσωπεια ( ford ) που ειχα ρωτησει πριν χρονια, και ακριβα ηταν, και ηθελαν να το κανουν και τοποικο βαψιμο στο σημειο γυρω απο την κλειδαρια (;;) και θα εμενα και λιγες ημερες χωρις αμαξι. Τα φωτα σας!! Ο καλύτερος. 1
Witcher1st Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 5 ώρες Just now, geopro said: Ο καλύτερος. Μπραβο, αυτο μου ειχαν πει και δεν το θυμομουν με τιποτα! Αυτοι ασχολουνται και με αλλαγη κλειδαριας ομως; Φανταζομαι δεν βαζουν την αυθεντικη, οποτε εχεις κλειδαρια και κλειδι μη αυθεντικα. Ποσο ασφαλες ειναι κατι τετοιο;
geopro Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 2 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Μπραβο, αυτο μου ειχαν πει και δεν το θυμομουν με τιποτα! Αυτοι ασχολουνται και με αλλαγη κλειδαριας ομως; Φανταζομαι δεν βαζουν την αυθεντικη, οποτε εχεις κλειδαρια και κλειδι μη αυθεντικα. Ποσο ασφαλες ειναι κατι τετοιο; Δεν κάνουν μόνο αντικατάσταση της κλειδαριάς αλλά επισκευάζουν και την ήδη υπάρχουσα. Μην προβληματίζεσαι άσκοπα..
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 9 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Μπραβο, αυτο μου ειχαν πει και δεν το θυμομουν με τιποτα! Αυτοι ασχολουνται και με αλλαγη κλειδαριας ομως; Φανταζομαι δεν βαζουν την αυθεντικη, οποτε εχεις κλειδαρια και κλειδι μη αυθεντικα. Ποσο ασφαλες ειναι κατι τετοιο; To πιο εύκολο για έναν επαγγελματία να φτιάξει τον αφαλό για το κλειδί που ήδη έχεις. 1
Witcher1st Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες Η κλειδοτεχνικη στον Αλιμο κανει το ιδιο πραγμα ή οχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα