GiorgosT Δημοσ. Τετάρτη στις 11:30 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:30 μμ Καλησπέρα, Είμαστε σε αναζήτηση τουτού για τη σύζυγο. Βρήκα ένα που φαίνεται καλό, σε έναν έμπορο με την επωνυμία T.S. Carcenter, που βρίσκεται στη Νέα Μάκρη Αττικής. Καθώς όμως εγώ είμαι στην επαρχία, αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα βορειότερα και, προφανώς, δεν μπορώ να πεταχτώ ως εκεί να το δω, έψαξα για πληροφορίες σχετικά με την εν λόγω επιχείρηση. Με προβλημάτισε, λοιπόν, αρκετά το γεγονός ότι δεν υπάρχει καταχώριση στο Google Business (ως εκ τούτου ούτε στο Google Maps) και δεν υπάρχει κάποιο site, πέρα από την καταχώριση του εμπόρου στο car.gr. Θα ήθελα λοιπόν τα φώτα σας, όσοι φυσικά γνωρίζετε, για το συγκεκριμένο κατάστημα. Ευχαριστώ
vamvakoolas Δημοσ. Πέμπτη στις 10:58 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:58 πμ 11 hours ago, GiorgosT said: Καλησπέρα, Είμαστε σε αναζήτηση τουτού για τη σύζυγο. Βρήκα ένα που φαίνεται καλό, σε έναν έμπορο με την επωνυμία T.S. Carcenter, που βρίσκεται στη Νέα Μάκρη Αττικής. Καθώς όμως εγώ είμαι στην επαρχία, αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα βορειότερα και, προφανώς, δεν μπορώ να πεταχτώ ως εκεί να το δω, έψαξα για πληροφορίες σχετικά με την εν λόγω επιχείρηση. Με προβλημάτισε, λοιπόν, αρκετά το γεγονός ότι δεν υπάρχει καταχώριση στο Google Business (ως εκ τούτου ούτε στο Google Maps) και δεν υπάρχει κάποιο site, πέρα από την καταχώριση του εμπόρου στο car.gr. Θα ήθελα λοιπόν τα φώτα σας, όσοι φυσικά γνωρίζετε, για το συγκεκριμένο κατάστημα. Ευχαριστώ λιγο που ξερω τη περιοχη αυτο πρεπει να ανοιξε προσφατα /το χειμωνα. Μπορεις να δεις και απο google maps απο εκει και περα στη Νεα Μακρη μπορεις να πας στο συνεργειο του φιλου Νικολα Βεντουρα επι της Μαραθωνος (κεντρικος δρομος) να το δει
GiorgosT Δημοσ. Πέμπτη στις 12:07 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 12:07 μμ 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε λιγο που ξερω τη περιοχη αυτο πρεπει να ανοιξε προσφατα /το χειμωνα. Μπορεις να δεις και απο google maps απο εκει και περα στη Νεα Μακρη μπορεις να πας στο συνεργειο του φιλου Νικολα Βεντουρα επι της Μαραθωνος (κεντρικος δρομος) να το δει Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Στο Google Maps δεν τον βρήκα, είναι ένας λόγος που μου φάνηκε κάπως και μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω. Ευχαριστώ πάρα πολύ και για την πρόταση συνεργείου, το εκτιμώ όσο δε φαντάζεσαι. Είμαι βέβαια αρκετά μακριά (Καβάλα) και πρέπει να δω πώς θα το οργανώσω.
vamvakoolas Δημοσ. Πέμπτη στις 12:19 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:19 μμ εκεινο το κενο μαγαζι που βλέπεις στο googlemaps εφτιαξε. Υπαρχει δηλαδη πλεον αλλα με μερικους μηνες λειτουργιας. Εφοσον κατεβεις να το δεις, παρε το συνεργειο στη νεα Μακρη να κανονισεις τον ελεγχο να εχεις το κεφαλι σου υσηχο. Το συνεργειο απο τη μαντρα ειναι λιγες εκατονταδες μετρα πιο μακρυα (και ο μαντρας αποκλειεται να πει οχι αλλιως μην ασχολεισαι) 1
2MM Δημοσ. Πέμπτη στις 12:29 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:29 μμ Εχετε υποψην οτι κοντινα καταστηματα και τα 2 με συναφη αντικειμενο, οτι ο ενας μπορει να κανει πλατες στον αλλο
GiorgosT Δημοσ. Πέμπτη στις 12:43 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 12:43 μμ Μίλησα μαζί του και το έχει δώσει. Εννοείται ότι πωλητής που αρνείται έλεγχο σημαίνει τρέχουμε μακριά. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις.
vamvakoolas Δημοσ. Πέμπτη στις 01:18 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:18 μμ 48 minutes ago, 2MM said: Εχετε υποψην οτι κοντινα καταστηματα και τα 2 με συναφη αντικειμενο, οτι ο ενας μπορει να κανει πλατες στον αλλο γενικα ναι ιδιως σε απομονωμενες περιοχες/χωρια. Στη συγκεκριμμενη δε παιζει με τη καμμια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα