Mx10 Δημοσ. χθες στις 12:18 πμ Δημοσ. χθες στις 12:18 πμ Καλησπέρα σας ! Θελω να βάλω το φουλ πακέτο για συνδρομητική τηλεόραση και φίλος μου , μου είπε ότι λόγω του υψηλού κόστους της μηνιαίας συνδρομής , πληρώνει το φουλ πακέτο και το μοιράζετε με 2 συναδέλφους του με ταυτόχρονη θέαση από τις συσκευές τους αυτοί με αποτέλεσμα τον διαμοιρασμο του μηνιαίου παγίου! Ήθελα να ρωτήσω λοιπόν αν ξέρετε αν όντως γίνετε αυτό, ποια εταιρεία είναι πιο συμφέρουσα , πιο καλή σε streamarisma περιεχόμενο κτλπ
poulinos Δημοσ. χθες στις 12:27 πμ Δημοσ. χθες στις 12:27 πμ 6 minutes ago, Mx10 said: Καλησπέρα σας ! Θελω να βάλω το φουλ πακέτο για συνδρομητική τηλεόραση και φίλος μου , μου είπε ότι λόγω του υψηλού κόστους της μηνιαίας συνδρομής , πληρώνει το φουλ πακέτο και το μοιράζετε με 2 συναδέλφους του με ταυτόχρονη θέαση από τις συσκευές τους αυτοί με αποτέλεσμα τον διαμοιρασμο του μηνιαίου παγίου! Ήθελα να ρωτήσω λοιπόν αν ξέρετε αν όντως γίνετε αυτό, ποια εταιρεία είναι πιο συμφέρουσα , πιο καλή σε streamarisma περιεχόμενο κτλπ το eon αναλογως το πακετο μπορει να παιξει α.σε αποκωδικοποιητη, μια smart tv και πχ ενα. tablet,laptop. μετα υπαρχει και μια εξτρα χρεωση για παραπανω συσκευες. απο το nova my account
nickol-us Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Στα αθλητικά σημείωσε οτι είναι μέχρι 2 συσκευές οπότε ο διαμοιρασμός σε 3 ίσως να παέι για φούντο εκτός αν ο ένας δεν ενδιαφέρεται για αθλητικά. Είναι περίεργο που το έχουν επιτρέψει πάντως, προφανώς για να χτυπήσουν πελάτες που πλήρωναν "πειρατικό"; Ας ελπίσουμε οτι όταν πιάσουν τον παπα από τα αρ***ια δε θα κάνουν μαγκιές τύπου netflix...
Mx10 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες Αξίζει το περιεχόμενο; Ή τσάμπα τα λεφτά ; Θα βάλω κ κοσμοτε τα αθλητικά μαζί
userAnon Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) επειδή ψάχνομαι και εγώ αυτο που καταλαβαίνω είναι ότι είναι μέχρι 2 συσκευές για τα αθλητικά και η μια από αυτές αποκλειστικά φορητη (laptop - tablet - smartphone). Για τα κόστη νομίζω ότι συμφέρει η cosmote γιατί έχει τα αθλητικά με 28€ με την δυνατότητα διαμοιρασμου. Όσον αφορα το υπόλοιπο περιεχόμενο όντας παλιος συνδρομητής και των 2 εταιριών νομίζω ότι η comsote έχει λίγο καλύτερο αλλα δεν είμαι και σίγουρος Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από userAnon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα