Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, λόγο κάποιων πρόσφατων ανακαλύψεων στο αμάξι απο χτυπήματα εν απουσια μου και 200-300αρια που αναγκάστηκα να πληρώσω, έχετε ιδέα για κάποιο καλό αξιόπιστο 360 μοιρων η απλο, dashcam / καταγραφικο ετσι ωστε να αποφευγονται καποια απο αυτα; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, JakeKaufman είπε

Πώς ακριβώς θα αποφεύγονται τα χτυπήματα αν έχεις dashcam? 

Καλο ερωτημα. Σε επικοινωνια με την ασφαλιστικη θα σου απαντουσα. Εχεις να προτεινεις κατι;

Επεξ/σία από Therempant
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, JakeKaufman said:

Πώς ακριβώς θα αποφεύγονται τα χτυπήματα αν έχεις dashcam? 

λες στην ασφαλιστική τάδε όχημα με χτύπησε με τάδε πινακίδες και υπάρχει video και η ασφαλιστική  σου πιέζει την άλλη  και σηνηθος γινεται η δουλειά (για κάτι τετοια ψιλό λόγια ο εισαγγελέας δεν θα κάνει άρση ετσι αν φτάσει στο δικαστήριο μάλλον δεν θα βοηθήσει)
από την άλλη αν γίνει κάτι σοβαρό στον δρομο με τεράστια χαρά ο εισαγγελέας δεχεται το video 

εχω dashcam (πίσω μπρος για 360 δεν έφτασε το μαρουλι) και πάντα όταν ειμαι εκτός parking την εχω σε parking mode

Επεξ/σία από Black Demis
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Black Demis είπε

εχω dashcam (πίσω μπρος για 360 δεν έφτασε το μαρουλι) και πάντα όταν ειμαι εκτός parking την εχω σε parking mode

Ωραίος! Ρίξε πρόταση να τσεκάρω, έχω απελπιστεί! 

Δημοσ.

Αγόρασα πριν από κανένα μήνα αυτή:

https://www.e-shop.gr/xiaomi-70mai-dash-cam-a800s-qhd-grey-rear-cam-set-black-p-PER.588683

Είμαι πολύ ευχαριστημένος και οι ""ΑΙ"" λειτουργίες που έχει, λειτουργούν πολύ καλά.

Εάν πεις στην ασφαλιστική ότι υπάρχει βίντεο, σε αποζημιώνουν χωρίς πολλά-πολλα. Αλλά το κυριότερο είναι , πώς αν γίνει τίποτα πιο σοβαρό, καταγράφει τα πάντα. Και καταγράφει και ταχύτητα και θέση (έχει gps πάνω) .

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, filip123go είπε

Αγόρασα πριν από κανένα μήνα αυτή:

https://www.e-shop.gr/xiaomi-70mai-dash-cam-a800s-qhd-grey-rear-cam-set-black-p-PER.588683

Είμαι πολύ ευχαριστημένος και οι ""ΑΙ"" λειτουργίες που έχει, λειτουργούν πολύ καλά.

Εάν πεις στην ασφαλιστική ότι υπάρχει βίντεο, σε αποζημιώνουν χωρίς πολλά-πολλα. Αλλά το κυριότερο είναι , πώς αν γίνει τίποτα πιο σοβαρό, καταγράφει τα πάντα. Και καταγράφει και ταχύτητα και θέση (έχει gps πάνω) .

https://a.aliexpress.com/_EG3N4L0

Αυτη ειναι η ίδια Κάμερα? 

Σε hyundai i20 2017 χωρίς οθόνη, θα μπαίνει κανονικά η θέλει κάτι ιδιαίτερο? 

Επεξ/σία από Therempant
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οι περισσοτερες καμερες/καταγραφικα λειτουργουν οταν παιρνουν ρευμα με την εκκινηση. Αν εσυ θες να καταγραψεις και οταν δεν εισαι στο ιχ (σταθμευση χωρις οδηγο/κλειδι) τοτε θες κατι με δικο του ηλεκτρικο κυκλωμα εγκατασταση (οπως π.χ δουλευει ο συναγερμος). Αν πιανουν τα χερια σου περνας γραμμη απο μπαταρια διαφορετικα καλυτερα να πας σε καταστημα με ηλεκτρονικα ιχ για να σου κανει και την εγκατασταση.

Αν βρεις κατι απο το ιντερνετ με δικη του εσωτερικη μπαταρια που να κραταει για ωρες (οσο δεν εισαι στο ιχ) γραψτο και εδω μπας και αγορασουν και αλλοι

Επεξ/σία από vamvakoolas
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

οι περισσοτερες καμερες/καταγραφικα λειτουργουν οταν παιρνουν ρευμα με την εκκινηση. Αν εσυ θες να καταγραψεις και οταν δεν εισαι στο ιχ (σταθμευση χωρις οδηγο/κλειδι) τοτε θες κατι με δικο του ηλεκτρικο κυκλωμα εγκατασταση (οπως π.χ δουλευει ο συναγερμος). Αν πιανουν τα χερια σου περνας γραμμη απο μπαταρια διαφορετικα καλυτερα να πας σε καταστημα με ηλεκτρονικα ιχ για να σου κανει και την εγκατασταση.

Αν βρεις κατι απο το ιντερνετ με δικη του εσωτερικη μπαταρια που να κραταει για ωρες (οσο δεν εισαι στο ιχ) γραψτο και εδω μπας και αγορασουν και αλλοι

Οτι ειναι θα το εγκαταστήσει άλλος, δεν έχω ιδέα εγώ από αυτά. 😅

Δημοσ.
10 minutes ago, Therempant said:

https://a.aliexpress.com/_EG3N4L0

Αυτη ειναι η ίδια Κάμερα? 

Σε hyundai i20 2017 χωρίς οθόνη, θα μπαίνει κανονικά η θέλει κάτι ιδιαίτερο? 

Φαίνεται ίδια, τώρα από Ali express, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος 😋 ...

Μπαίνει κανονικά σε αυτοκίνητο χωρίς οθόνη. Έχει και μπαταρία, σε περίπτωση που σου χτυπήσουν το αυτοκίνητο. Αλλά δεν καταγράφει συνέχεια (και δεν το έχω δοκιμάσει για να είμαι ειλικρινής). Αλλά αν θέλεις, κουμπώνεις ένα power bank επάνω και καταγράφει για ωρες.

Αλλιώς όπως είπαν από πάνω, θέλει ειδική εγκατάσταση. Έχει υπόψη σου ότι δεν έχει τα "έξτρα" καλώδια για να κουμπώσει κατευθείαν στο κουτί με τις ασφάλειες του αυτοκινήτου.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, filip123go είπε

Φαίνεται ίδια, τώρα από Ali express, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος 😋 ...

Μπαίνει κανονικά σε αυτοκίνητο χωρίς οθόνη. Έχει και μπαταρία, σε περίπτωση που σου χτυπήσουν το αυτοκίνητο. Αλλά δεν καταγράφει συνέχεια (και δεν το έχω δοκιμάσει για να είμαι ειλικρινής). Αλλά αν θέλεις, κουμπώνεις ένα power bank επάνω και καταγράφει για ωρες.

Αλλιώς όπως είπαν από πάνω, θέλει ειδική εγκατάσταση. Έχει υπόψη σου ότι δεν έχει τα "έξτρα" καλώδια για να κουμπώσει κατευθείαν στο κουτί με τις ασφάλειες του αυτοκινήτου.

Ποια καλωδια είναι αυτά; Μπορώ να τα αγοράσω εγώ έξτρα η μόνο αυτός που θα την εγκαταστήσει και χρεώνει αντίστοιχα ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Therempant said:

Ωραίος! Ρίξε πρόταση να τσεκάρω, έχω απελπιστεί! 

για πισω μπρος μπορω να σου δειξω μια (την εχω και εγω)
https://www.skroutz.gr/s/28904136/70Mai-A800S-1-RC06-Set-Kamera-DVR-Aytokinitou-4K-me-Othoni-3-WiFi-GPS-gia-Parmpriz-me-Aytokollito-Kamera-Opisthoporeias.html

+ Θελεις ειδικο δικο της καλωδιο για να μπορει να γραφει σε parking mode

Επεξ/σία από Black Demis
Δημοσ.

πριν λιγο καιρο ειχε παρομοιο τοπικ και ειχαμε δωσει αρκετες προτασεις,μην τις σκορπιζετε να ειναι καπου συγκεντρωμενες.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mike15 είπε

πριν λιγο καιρο ειχε παρομοιο τοπικ και ειχαμε δωσει αρκετες προτασεις,μην τις σκορπιζετε να ειναι καπου συγκεντρωμενες.

Έχεις ένα λινκ; Θα ήταν πολύ εξυπηρετικό, δεν το βρήκα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Therempant είπε

Έχεις ένα λινκ; Θα ήταν πολύ εξυπηρετικό, δεν το βρήκα. 

θα ψαξω ..

το βρηκα ,ιδιο τιτλο ειχε,

Επεξ/σία από mike15
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...