Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 21/08/2025 at 23:11, mike15 said:

ενας ηλεκτρολογος που ρωτησα μου ειχε πει για 6 καμερες μεσα εξω που να εχει και αισητηρα κινησης σε παρκαρισμα 150 ευρω με εγκατασταση.

Ρεαλιστικά μιλώντας, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις σοβαρό βίντεο από ένα τέτοιου κόστους σύστημα. Σε αυτά τα λεφτά, με το ζόρι βρίσκεις 1 κάμερα που να πιάνει πινακίδες το βράδυ κι εσύ λες για 6.

Το νόημα με τις dash cams είναι να πιάσεις όση περισσότερη λεπτομέρεια γίνεται (σίγουρα πινακίδα). Το να δεις ότι απλά ένα κόκκινο όχημα έπεσε πάνω σου σε 144p, δεν λέει κάτι.

• Like 2
Δημοσ.

Για να πιάσει πινακίδα πρέπει να έχει starvis 2 sensor και πάλι με δυσκολία κάποιες φορές, μια dashcam με starvis 2 έχει πάνω από 120€ 

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, jimmy213 είπε

Ρεαλιστικά μιλώντας, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις σοβαρό βίντεο από ένα τέτοιου κόστους σύστημα. Σε αυτά τα λεφτά, με το ζόρι βρίσκεις 1 κάμερα που να πιάνει πινακίδες το βράδυ κι εσύ λες για 6.

Το νόημα με τις dash cams είναι να πιάσεις όση περισσότερη λεπτομέρεια γίνεται (σίγουρα πινακίδα). Το να δεις ότι απλά ένα κόκκινο όχημα έπεσε πάνω σου σε 144p, δεν λέει κάτι.

φιλε δεν το εχω βαλει.πηγα εκει και ρωτησα γιατι ειναι ενας απο τους καλυτερους ηλεκτρολογους στην θεσσαλονικη.τον ρωτησα τι εχει ,τι βαζει αυτος και δεν μου προτεινε αυτα που προτεινουν οι αλλοι συνηθως ,τις ακριβες επιλογες,που προτεινονται και εδω και βρηκα και εγω σε αλλα καταστηματα..μου εδειξε πως λειτουργει αλλα δεν ειδα εικονα.και εγω εντυπωσιαστηκα με την τιμη.στο αλλο θεμα που το ειχα ποσταρει ενα μελος ειπε οτι υπαρχουν και λειτουργουν τετοιες οικονομικες καμερες απλα θελει προσοχη να ειναι καλος εγκαταστατης γιατι μπορει να προκαλεσει ζημια.

μπορει οποιος θελει να τον καλεσει να ρωτησει τα τεχνικα γιατι εγω δεν εβαλα τελικα.θα μας βοηθουσε πολυ εαν καλουσες να τον ρωτησεις αυτα τα τεχνικα που εγω δνε γνωριζω.τωρα μερικοι συναδελφοι του που λενε κινεζικα κ.λ.π. δλδ οι αλλες οι ακριβες τι ειναι? δεν ξερω εαν λειτουργει, δεν τον υποστηριζω,ειπα οτι μου μετεφερε και ο λογος που το ειπα ειναι γιατι ειναι καλος ηλεκτρολογος στην πολη.δειτε δουλειες και κριτικες,δεν ειναι ουτε τυχαιος ουτε απατεωνας.

αλλα απο το να συζηταμε εστω και κατι που μας ξαφνιαζει-ξενιζει εδω ηρεμα και πολιτισμενα μεχρι να ειρωνευομαστε και να κοροιδευουμε  εχει μεγαλη διαφορα.,θεωρω οτι καποια στιγμη αυτο πρεπει να αλλαξει στο φορουμ.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...