zio10 Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Πιο βολικό και πιο τίμιο είμαι το locker πάντως από το αυτοκόλλητο στην πόρτα και να πρέπει να τρέχεις στο κατάστημα συγκεκριμένες ώρες. 2
Mr_Terror Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Ακριβως εμενα με εχει βολεψει πολυ το locker.Δεν εχω το αγχος περιμενε τον διανομεα.Η δεν σε βρηκε και να περιμενεις την επομενη μερα να στο φερει η να περασεις να το παρεις απο το καταστημα. 1
GeeJay Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Και βέβαια ήρθε το λαχείο σε μένα. τι κάνουμε τώρα ; Επικοινωνία με τον πωλητή; Και η συσκευασία στραπατσαρισμένη εννοείται… 7
Mr_Terror Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Ενταξει συμβαινουν και αυτα. Θα μπεις στην παραγγελια σου και θα πατησεις return/refund. Θα τραβηξεις φωτο και στο κουτι και την κονσολα και τα στελνεις.Ζητας πληρη επιστροφη χρηματων.Λογικα θα στα δωσει αμεσως χωρις να σου προτεινει αλλη λυση πχ να το στειλεις πισω για φουλ επιστροφη η να σου δωσει ενα μερος των χρηματων. 1 1
GeeJay Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Mr_Terror είπε Ενταξει συμβαινουν και αυτα. Θα μπεις στην παραγγελια σου και θα πατησεις return/refund. Θα τραβηξεις φωτο και στο κουτι και την κονσολα και τα στελνεις.Ζητας πληρη επιστροφη χρηματων.Λογικα θα στα δωσει αμεσως χωρις να σου προτεινει αλλη λυση πχ να το στειλεις πισω για φουλ επιστροφη η να σου δωσει ενα μερος των χρηματων. Το έκανα ήδη όπως τα λες. Αναμένω. είπα να πάρω και εγώ ένα τέτοιο μαραφέτι να το δω και έσκασε λαχείο. Δε με θέλει τελικά 😂
Mr_Terror Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Συμβαινουν και αυτα φιλε μου.Απλα ενημερωσε οταν θα εχεις νεα. 1 1
GeeJay Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Μόλις ήρθε ενημέρωση για refund από το Revolut. Οπότε τώρα σε αναμονή αν και όταν ξαναβγεί καμία τέτοια προσφορά..
Mr_Terror Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Αντε μπραβο.Υπομονη και θα ξαναβγει σε καλη τιμη. 1
tiniakos Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Και εμένα σε άλλο προϊόν ήρθε σπασμένο. Βίντεο, φώτο και έγινε σε μία μέρα refund.
vforvaggelis Δημοσ. Δευτέρα στις 09:14 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:14 μμ H κονσολα ερχετε ετοιμη με παιχνιδια (εστω μερικα) ή το στηνω εγω απο το μηδεν;
xxatziva Δημοσ. Τρίτη στις 01:29 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:29 πμ 4 ώρες πριν, vforvaggelis είπε H κονσολα ερχετε ετοιμη με παιχνιδια (εστω μερικα) ή το στηνω εγω απο το μηδεν; ετοιμη ερχεται αλλα καλο ειναι να παρεις μια ιδια καρτα σε μεγεθος και να κανεις κλωνο ωστε να εισαι με επωνυμη καρτα. αυτο εκανα και φυσικα πηρα και μια μεγαλυτερη για την 2η Micro sd που παιρνει. 1
Apostolos83 Δημοσ. Τρίτη στις 02:37 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:37 πμ 5 ώρες πριν, vforvaggelis είπε H κονσολα ερχετε ετοιμη με παιχνιδια (εστω μερικα) ή το στηνω εγω απο το μηδεν; Οπως προανεφερε ο συμφορουμίτης ερχεται ετοιμη αλλα η καρτα που φοραει ειναι ορολογιακη βομβα. Εμενα μου εβγαλε βαρια 2 εβδομαδες και μεχρι να αποφασισω ποια επωνυμη καρτα θα παρω την ειχα παρει στο χερι! Αποτέλεσμα, ακομη ψαχνω σε οδηγους αν κ φανταζομαι πως δεν ειναι τοσο δυσκολο να το σεταρω, απλα εγω δεν εχω καμια σχεση με Linux based φασεις! 1
Arkin Δημοσ. Τρίτη στις 02:46 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:46 πμ Βασικα ερχεται η κονσολα βγαζετε την καρτα sd την κανετε backup σαν ISO και την ξανα βαζετε στην κονσολα μεχρι να σας ερθει η νεα καρτα sd. Την κανετε restore να γινει ακριβως ιδια η νεα καρτα sd με αυτη που εχει η κονσολα την βαζετε πετατε την παλια και ετοιμοι. Κρατατε εννοειται και το iso για αν παθει οτιδηποτε η νεα καρτα στο μελλον. 1
xxatziva Δημοσ. Τρίτη στις 10:31 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:31 πμ η κονσολα εφτασε-οι καρτες ηρθαν οποτε ναι. κλωνος πρωτα στην καρτα και μετα ανοιγμα. μετα ψαξιμο για το αν ειναι οκ η κονσολα η μαιμου ωστε να πορευτω. προτιμηση να παρετε ιδια καρτα με την αρχικη για την κλωνοποιηση αλλα βαλτε την δικια του σε καποιο συρταρι να υπαρχει απλα.
Mr_Terror Δημοσ. Τρίτη στις 10:52 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:52 πμ Καλο είναι να γράψετε και τι καρτουλες αγορασατε επειδή έχει ένα θέμα με τις κάρτες η κονσόλα. Δεν είναι όλες συμβατές. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα