Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, GeeJay είπε

Θενκς! Ψήνομαι να το πάρω πάλι μιας και λέτε ότι αξίζει! 

τώρα που το έψαχνα δεν μου το βγάζει σε αυτή την τιμή. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι ή δεν ψάχνω σωστά. 

Κανε scroll αρκετά κάτω, εγώ έκανα αρκετά scroll για να το δω.

Το ξανά κοίταξα μόλις, και υπάρχει ακομα, 15 λεπτά πιο ακριβό. Να πω πως τώρα που το είδα έγραφε 4%, αλλά η έκπτωση ήταν για 14%, πατησα να δω το προϊόν και όταν πάτησα πίσω, πήγε κανονικά στα 14%. Επίσης promo code για τα -2€, τωρα μου εδωσε το CD1502.

Screenshot_20250903_162349_AliExpress.jpg

Screenshot_20250903_162443_AliExpress.jpg

Screenshot_20250903_162430_AliExpress.jpg

Επεξ/σία από sakisgri
  • Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατάφερα και εντόπισα τον πωλητή με το -14% σε coins και σε λευκό χρώμα βγαίνει 15,84€, όμως στα reviews πάρα πολλοί αγοραστές αναφέρουν ότι είναι κλώνος και έρχεται με EMUelec και όχι με ArkOS... Μάλιστα κάποιος συμπατριώτης μας αναφέρει και πως έχει αναγνωρίσει ότι πρόκειται για κλώνο...

Screenshot_2025-09-03-21-02-50-696_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Screenshot_2025-09-03-21-01-26-205_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Δημοσ.

Καλησπερα. Μολις εριξα παραγγελια μια Samsung Pro Plus 128GB. Υπαρχει καποιος οδηγος για να κανω backup την stock SD? Μεσα απο το Disk Management βλεπω 5 partition. 2 unallocated ενα ΒΟΟΤ με letter ενα Primary χωρις letter και ενα Easyroms Παλι με letter. Αν καταλαβα καλα το ΒΟΟΤ ειναι το λογισμικο και το EASYROMS τα παιχνιδια οποτε τα κανω και τα 2;Αν παλι υπαρχει οδηγος θα το εκτιμουσα.

Δημοσ.

Μολις παρελαβα και εγω.
Δεν το εχω ανοιξει ακομα, καπακια παιρνω αντιγραφο.
Το μονο που τσεκαρα ειναι οτι εχει panel v 4.

Τα υπολοιπα απο Δευτερα...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vforvaggelis είπε

Μολις παρελαβα και εγω.
Δεν το εχω ανοιξει ακομα, καπακια παιρνω αντιγραφο.
Το μονο που τσεκαρα ειναι οτι εχει panel v 4.

Τα υπολοιπα απο Δευτερα...

Καλησπερα, με τι προγραμμα κανεις αντιγραφο? Εχω δοκιμασει με 2 προγραμματα (macrium & easeus todo backup) και 3 διαφορετικες καρτες (samsung evo 128, kingston 128, patriot 256) sd και δεν ανοιγει, μονο μαυρη οθονη, σα να μην μπουταρει

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, caotonic είπε

Καλησπερα, με τι προγραμμα κανεις αντιγραφο? Εχω δοκιμασει με 2 προγραμματα (macrium & easeus todo backup) και 3 διαφορετικες καρτες (samsung evo 128, kingston 128, patriot 256) sd και δεν ανοιγει, μονο μαυρη οθονη, σα να μην μπουταρει

Για αρχη απλα copy paste στον υπολογιστη για να τα εχω και τωρα αυτο που ξεκινησα ειναι usb to image και σε δευτερο σταδιο image to usb. Με το imageUSB. Δοκιμη δεν ξερω αν θα προλαβω μεχρι την Κυριακη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vforvaggelis είπε

Για αρχη απλα copy paste στον υπολογιστη για να τα εχω και τωρα αυτο που ξεκινησα ειναι usb to image και σε δευτερο σταδιο image to usb. Με το imageUSB. Δοκιμη δεν ξερω αν θα προλαβω μεχρι την Κυριακη.

θα το τσεκαρω και αυτο το προγραμμα να δω τι γινεται. αλλα η καρτα συνολο64γιγα μαμά καρτα ειναι πραγματικα 50.    64γιγα επωνυμη καρτα ειναι 58γιγα πραγματικα. μαλλον η διαφορα αυτη κατι το κολλαει. παρολο που τα κομματια που δεν χρειαζονται δεν φαινονται πουθενα οταν εχεις αντιγραφο καρτας. (os-boot-roms) Μονο υπαρχουν.

Δημοσ.

Ολα δουλεψαν μια χαρα με το imageUSB, εχω ομως προβλημα με την sd slot, δεν κραταει τις καρτουλες μεσα, τις εκτοξευει εξω! Το εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, caotonic είπε

Αν προσπαθείς να κάνεις clone τη χρησιμοποιημένη (και πλέον νεκρή sd card) τότε τσάμπα το παλεύεις! 
Έτσι τη πάτησα και εγώ, το χρησιμοποίησα μερικές μέρες, μέχρι που πέθανε η κάρτα και μετά δεν είχε νόημα να προσπαθήσω να τη κλωνοποιήσω. Το έκανα δηλαδή για τα μάτια.

Αλλά έκτοτε ψάχνω τους οδηγούς για να του κάνω καθαρή εγκατάσταση μήπως και το ξαναχρησιμοποιήσω.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Apostolos83 είπε

Αλλά έκτοτε ψάχνω τους οδηγούς για να του κάνω καθαρή εγκατάσταση μήπως και το ξαναχρησιμοποιήσω.

Αν ανεβαζα το BOOT που ειχε το δικο μου, θα σε βοηθουσε;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε

Ολα δουλεψαν μια χαρα με το imageUSB, εχω ομως προβλημα με την sd slot, δεν κραταει τις καρτουλες μεσα, τις εκτοξευει εξω! Το εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα;

Είχα το ακριβώς αντίθετο σε άλλη κονσόλα, όχι R36. Δεν έβγαινε η κάρτα από μέσα. Τελικά με πολύ προσπάθεια και χειρουργικές - απαλές κινήσεις κατάφερα να την απελευθερώσω .Τα sd slots δεν είναι για πολλά βάλε/βγάλε.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε

Δοκίμασε να σπρώξεις την κάρτα με μια κάρτα αναλήψεως. Βοηθάει πολύ να σπρώξεις την κάρτα μέσα γιατί με το δάκτυλο είναι ζόρικο.

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ και μετέφερα τα πάντα σε καινούρια κάρτα. Μια kingston canvas 128 που είχα να κάθεται.
Στην πρώτη προσπάθεια μέσω windows όταν απλά έκανα τα partitions και πέταξα c/p ότι είχε η original δε δούλεψε.
Μετά έκανα clone με mac μέσω terminal (να ναι καλά το gpt για τις οδηγίες) και λειτούργησε άψογα. Έβαλα και μερικά θεματάκια, έκανα κ μερικές ρυθμισούλες στο retroarch για τα hotkeys και όλα καλά.

Πολύ καλή αγορά και ευχαριστώ και τον ts που το έφερε στην επιφάνεια.
Panel 4. Φορτίζει με οτιδήποτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...