Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Νομίζω η συγκεκριμένη έχει 2 κάρτες. Μια 16GB για το λειτουργικό και μια 64GB για τα roms-games. Για προτείνεται κάρτες που να είναι συμβατές.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/845659-φορητή-κονσόλα-r36s-aliexpress-2111€-1605€-για-όσους-έχουν-coins/#findComment-60832225

• Like 1
  • Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με μια καρτα ερχεται η κονσολα.Εκει εχει τα roms και το λειτουργικο.Αν θες να βαλεις 2 καρτες στην κονσολα αν θυμαμαι καλα η δεξια θυρα ειναι για το λειτουργικο και η αριστερη θυρα μπαινουν τα roms.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το λιγορευόμουν καιρό τώρα. Τσίμπησα το λευκό 64GB με 14,50€ ως πρώτη αγορά χωρίς χρήση του κουπονιού, από το link 1. Ανυπομονώ να έρθει να αρχίσω το σκάλισμα.

• Like 1
Δημοσ.

Να μας γραψει και καποιος αν γνωριζει, πως μπορουμε να την διορθωσουμε;
Εχει αγοραστει απο προηγουμενη προσφορα αλλα σταματησε να λειτουργει χωρις λογο και
οσες φορες και αν προσπαθησα να την διορθωσω κατεληξε ξανα στο συρταρι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Lshow είπε

Να μας γραψει και καποιος αν γνωριζει, πως μπορουμε να την διορθωσουμε;
Εχει αγοραστει απο προηγουμενη προσφορα αλλα σταματησε να λειτουργει χωρις λογο και
οσες φορες και αν προσπαθησα να την διορθωσω κατεληξε ξανα στο συρταρι...

Για να βοηθήσει κάποιος πρέπει πρώτα να μας πεις τι πρόβλημα έχεις.

Το 90% νομίζω έχει ψοφίσει η SD και αν δεν την έκανες backup θα χρειαστείς το image από κάποιον άλλον. Για όσους την έχουν ακόμη με τη σάπια "μαμά" SD ή θα την πάρουν τώρα, καλύτερα να χρησιμοποιήσουν το Win32diskimager https://win32diskimager.org/ και να φτιάξουν ένα image.

@Lshow Αρχικά πάρε μία καλή SD και δοκίμασε αυτό το image. Αν ξεκινάει με μαύρη οθόνη όπως λέει και ο παλικαράς, δοκίμασε drivers για άλλη οθόνη (DTB files) αντικαθιστωντας στην SD τα ανάλογα αρχεία. Αν τελικά ξεκινήσει τότε όλα καλά απλά θα έχεις χάσει όλα τα ROMS που έρχονται πακέτο, αλλά σίγουρα θα μπορείς να βρεις πακετάκια απ ότι θες και να περάσεις.

Επεξ/σία από kamui
  • Like 2
Δημοσ.

Την χτύπησα και εγώ με 17,07€. Φαίνεται ωραία περίπτωση και είχα βάλει από καιρό στο μάτι μια τέτοια κονσολιτσα. Με άγχωσε λίγο αυτό με την SD card που χαλάει εύκολα, ελπίζω να μην τα βρω σκούρα και να τα καταφέρω με το backup.

Δημοσ.

Και coins εχω και κουπονια και μου βγαινει 15 ευρω. 15 ευρω ειναι μια τιμη κλαιν μαιν μεν οκ, αλλα αξιζει να τα πεταξει κανεις εδω; εχω ηδη 2 PSP

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LeoTheAkuma είπε

Και coins εχω και κουπονια και μου βγαινει 15 ευρω. 15 ευρω ειναι μια τιμη κλαιν μαιν μεν οκ, αλλα αξιζει να τα πεταξει κανεις εδω; εχω ηδη 2 PSP

Ειναι μια πολυ καλη κονσολιτσα με πολυ καλη οθονη καλο ηχο και παιζει τα παντα και πολυ καλα μεχρι ps1.Για 15 ευρω που δυσκολα βγαινει σε τετοια τιμη θα ελεγα χτυπα την.Τωρα αν δεν ασχολεισαι γενικα με ρετρο κονσολιτσες ουτε με το r36s θα ασχοληθεις.Αν παιζεις ρετρο παιχνιδακια στο psp αξιζει η μεταβαση στο r36s.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, someone- είπε

Ρε παιδιά γιατί δε βάζετε ένα λινκ όσοι το έχετε βρει κάπου φθηνά;

Γιατι ειναι μεσω aliexpress app και coins section, ειναι στον λογαριασμο του καθενος. δεν μπορει να γινει share με την τιμη που το καταφερνει ο καθενας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...