SciManiac Δημοσ. Κυριακή στις 08:25 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:25 πμ Αν και είναι λίγο νωρίς ακόμα, έχετε να προτείνετε κάποια οικονομική και αξιόπιστη κάρτα SD για να του κουμπωσουμε;
JeZus Δημοσ. Κυριακή στις 10:44 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:44 πμ 3,5 ιντσες ειναι οκ; γιατι εχουμε συνηθισει στα κινητα με 6+ οθονες. εχω κοντρολερ για το κινητο και παιζω απο κει, αλλα παντα το διαφορετικο ειναι αλλιως
parlapipas25 Δημοσ. Κυριακή στις 12:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:05 μμ (επεξεργασμένο) Εδώ το link για να δείτε ποίοι πωλητές πωλούν fake r36s και ποίοι είναι αξιόπιστοι. https://handhelds.wiki/R36S_Handheld_Wiki Επεξ/σία Κυριακή στις 04:46 μμ από parlapipas25
filip123go Δημοσ. Κυριακή στις 12:31 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:31 μμ Εάν το παραγγείλω σήμερα, γνωρίζει κάποιος ποτέ θα φτάσει περίπου; Επίσης, θα έχω κάποιο θέμα με τελωνείο; Σας ευχαριστώ πολύ.!!
Mr_Terror Δημοσ. Κυριακή στις 12:56 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:56 μμ 2 ώρες πριν, JeZus είπε 3,5 ιντσες ειναι οκ; γιατι εχουμε συνηθισει στα κινητα με 6+ οθονες. εχω κοντρολερ για το κινητο και παιζω απο κει, αλλα παντα το διαφορετικο ειναι αλλιως θα σου φανει μικρη σιγουρα η οθονη αν εχεις συνηθισει σε 6 και μεγαλυτερες ίντσες οθονη. 25 λεπτά πριν, filip123go είπε Εάν το παραγγείλω σήμερα, γνωρίζει κάποιος ποτέ θα φτάσει περίπου; Επίσης, θα έχω κάποιο θέμα με τελωνείο; Σας ευχαριστώ πολύ.!! τελωνειο δεν εχει.Περιπου 2 εβδομαδες να υπολογιζεις μπορει και λιγοτερο.Θα ερθει με acs. 2
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 01:13 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:13 μμ 2 ώρες πριν, JeZus είπε 3,5 ιντσες ειναι οκ; γιατι εχουμε συνηθισει στα κινητα με 6+ οθονες. εχω κοντρολερ για το κινητο και παιζω απο κει, αλλα παντα το διαφορετικο ειναι αλλιως Eιναι μικρη η οθονη αλλα σαν νοσταλγια ειναι κορυφη και παιζει τα παντα μεχρι ps1. Το κινητο ειναι αλλη φαση πηρα και εγω της gamesir το τελευταιο που εβγαλε κουμπωνεις πανω μεχρι και tablet και παιζεις σαν να εχεις ενα switch οτι παιχνιδι θες τα κινητα με elite παιζουν και παιχνιδια υπολογιστη. Τωρα η κονσολα εδω με 15 ειναι χαρισμα απλα μια 128αρα sd με ενα 10αρικο να βαλετε και θα ειναι κομπλε την μανισια απλα κρατηστε την καπου στο συρταρι αν παθει τιποτα η καινουργια ωστε να υπαρχει backup ολου του λειτουργικου με τα παιχνιδια. 1
this.is.elia Δημοσ. Κυριακή στις 02:14 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:14 μμ Πάντως εμένα δε με πολυβόλεψε. Έχω σχετικά μεγάλα χέρια και δεν τη πάλεψα, άσε που ζεσταίνεται αρκετά. Δεν κλαίω τελείως τα 30φεύγα που είχα δώσει (αγορά πριν 2 έτη περίπου) αλλά έχει γίνει διακόσμηση για το ράφι.
vforvaggelis Δημοσ. Κυριακή στις 06:25 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:25 μμ Καταφερα και το "προλαβα στα 18,5 ευρω απο τον παρακατω https://www.aliexpress.com/item/1005007038619136.html Ειναι καλη ευκαιρια η με πιασανε Κωτσο; Επισης πως θα ξεχωρισω αν ειναι κλωνος η το οριτζιναλ;
kirmis Δημοσ. Κυριακή στις 07:11 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:11 μμ 45 minutes ago, vforvaggelis said: Καταφερα και το "προλαβα στα 18,5 ευρω απο τον παρακατω https://www.aliexpress.com/item/1005007038619136.html Ειναι καλη ευκαιρια η με πιασανε Κωτσο; Επισης πως θα ξεχωρισω αν ειναι κλωνος η το οριτζιναλ; 24.70 βγαίνει σε μένα από το link. Μόνο το 3€ κουπόνι βλέπω να έχει πάρει.
vforvaggelis Δημοσ. Κυριακή στις 07:43 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:43 μμ 30 λεπτά πριν, kirmis είπε 24.70 βγαίνει σε μένα από το link. Μόνο το 3€ κουπόνι βλέπω να έχει πάρει. Το πηρα χθες που ειχε χαμηλοτερη αρχικη τιμη, χωρις κουπονι αλλα με νεο λογαριασμο.
OmeletaMAN Δημοσ. Κυριακή στις 07:44 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:44 μμ (επεξεργασμένο) Αγόρασα την plus έκδοση με την μεγαλύτερη οθόνη στα 30 ευρώ μαζί με τα κουπόνια. Βέβαια, είναι διπλάσια τιμή, αλλά όπως και να έχει δεν νομίζω να το κρατήσω. Έχω ένα παλιό Android κινητό και η λύση που ανέφερε ο φίλος παραπάνω με το gamesir νομίζω είναι πιο αποδοτική. Εδώ η plus έκδοση με διαφορετική τιμή στα 26 ευρώ. Spoiler Επεξ/σία Κυριακή στις 07:52 μμ από OmeletaMAN
nvel Δημοσ. Κυριακή στις 07:51 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:51 μμ 3 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε χωρις κουπονι αλλα με νεο λογαριασμο. το welcome deal που πήρες δεν είναι προσφορά που πρόλαβες γιατί ισχύει μόνο στην πρώτη παραγγελία κάποιου. Όλοι μας την πήραμε την πρώτη φορά αλλά δεν έχει νόημα να το αναφέρουμε γιατί είναι προσωπική έκπτωση.
NSR00 Δημοσ. Κυριακή στις 08:09 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 08:09 μμ 5 ώρες πριν, this.is.elia είπε Πάντως εμένα δε με πολυβόλεψε. Έχω σχετικά μεγάλα χέρια και δεν τη πάλεψα, άσε που ζεσταίνεται αρκετά. Δεν κλαίω τελείως τα 30φεύγα που είχα δώσει (αγορά πριν 2 έτη περίπου) αλλά έχει γίνει διακόσμηση για το ράφι. Φίλε μου έχει δύο πωλητές στο Aliexpress που βάζουν που και που το Trimui Smart Pro στα 58-60€, με έκπτωση 20-25% από Coins και συνδιάζοντας το με κουπόνι που θα τρέχει εκείνη την περίοδο 5-8€ θα βγαίνει 38-42€. Σαν ισχύ παίζει όπως και το R36S μέχρι PS1, δεν έχει R3 κι L3, οπότε σε κάποια παιχνίδια πρέπει να αλλάζεις τα κουμπιά από τις ρυθμίσεις, έχει WiFi, μπορείς με custom λειτουργικό να παίζεις remote/mirror και η οθόνη του είναι ιδανική για παιχνίδια GameBoy Advance και είναι άνετη στο κράτημα για μεγάλα χέρια. Μέχρι και το Steam έχω δει να βάζουν μέσα. 11 ώρες πριν, SciManiac είπε Αν και είναι λίγο νωρίς ακόμα, έχετε να προτείνετε κάποια οικονομική και αξιόπιστη κάρτα SD για να του κουμπωσουμε; Αρκετοί έχουν αναφέρει ότι με τις Γκρι/Κόκκινες Sandisk, Sandisk Extreme και Plus ότι είχαν θέματα. Κι η πλειοψηφία λέει ότι οι Samsung Evo Plus/Pro Plus/Evo Select ότι δουλεύουν άψογα. Εγώ προσωπικά δεν είχα το παραμικρό με Sandisk Plus ούτε με Sandisk themed για το Switch. Ορίστε κι ένα έγγραφο google που έχει ανεβάσει ένας γνωστός retroidάκιας σχετικά με την συμβατότητα των micro SD καρτών στην R36S 1
vforvaggelis Δημοσ. Κυριακή στις 10:18 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:18 μμ 2 ώρες πριν, nvel είπε το welcome deal που πήρες δεν είναι προσφορά που πρόλαβες γιατί ισχύει μόνο στην πρώτη παραγγελία κάποιου. Όλοι μας την πήραμε την πρώτη φορά αλλά δεν έχει νόημα να το αναφέρουμε γιατί είναι προσωπική έκπτωση. Το ξερω αλλα αφου δεν το προλαβα, τι να κανω; Το πηρα με αυτο τον τροπο Το θεμα μου τωρα ειναι μην πηρα καναν κλωνο.
Predatorkill Δημοσ. χθες στις 06:57 πμ Δημοσ. χθες στις 06:57 πμ Στις 21/8/2025 στις 5:25 ΜΜ, Mr_Terror είπε Δεν ισχυει αυτο φιλε μου.Το δικο μου το φορτιζω με το καλωδιο του κινητου μου. ειχε και μαλλον εχει ακομα θεματα φιλε μου: https://www.perplexity.ai/search/5ac8bf7c-2819-410e-9d65-6d5f938f98a0#0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα