Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cirith είπε

Παρέλαβα από Zai Nan Store, λευκή.

Ο έλεγχος με βάση τα βίντεο στο YouTube δείχνει ότι μάλλον πρόκειται για γνήσια, αν και είμαι τελείως αρχάριος στο θέμα. Ακόμη και το αρχείο στον υποφάκελο "tools" έχει το ""σωστό" όνομα.
Δείχνει να φορτίζει κανονικά με έναν Lamtech PD 25w φορτιστή.
Αυτή τη στιγμή παίρνω ένα image της κάρτας με το Disk Genius. Στη συνέχεια θα επιχειρήσω να "κάψω" μία Kingston με καθαρό ArkOS. Θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα.

Edit: η πιο γρήγορη παραλαβή από Aliexpress ever! (4PX, σύμφωνα με το 17Track).

Γιατί δεν κάνεις image την κάρτα ?

Δημοσ.

Παρέλαβα κι εγώ από Zai Nan Store. Παίζει κανονικά ότι έχει μέσα και φορτίζει με ότι φορτιστές είχα σπίτι. Έπαιξε ήδη παραγγελία microsd για αντικατάσταση της μαμάς. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Γιατί δεν κάνεις image την κάρτα ?

Θα έχω και τις δύο εναλλακτικές επειδή... γιατί όχι;
Το ArkOS που κατέβασα παίζει κανονικά, απλά κάποιοι emulators (π.χ. PSP) μάλλον θέλουν ρύθμιση για να λειτουργήσουν.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, MiLToS_666 είπε

Μόλις έλαβα ειδοποίηση από την ACS ότι έβαλαν το πακέτο μου σε locker.
Έκανε ακριβώς 7 ημέρες, πολύ καλό! Ανυπομονώ να το παραλάβω.

Καινούργιο είναι αυτό της acs; Τα πάνε κατευθείαν σε locker και δεν τα φέρνουν σπίτι;

Έγινε και σε δικό μου πακέτο χθες.

• Haha 1
Δημοσ.

μια και συζητάμε για την κονσολιτσα ,επειδη εχω το anbernic rg35xx plus και η μπαταρια του τα εχει παιξει μηπως εχει καποιος το ιδιο προβλημα και βρηκε οικονομικη μπαταρια για αλλαγη;Το χρησιμοποιω ελαχιστα αλλα μου αρεσε σαν συσκευη.Βρισκω μπαταρια στα 12-15 απο κινα αλλα δεν θελω να δωσω τοσα χρηματα μια και βαζω λιγα ακομα και παιρνω καινουργια συσκευη

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

Από περισυ ξεκίνησε.Ειναι εντολή από κεντρικά να τα αφήνουν σε locker ότι έρχεται από κινα

Πιθανολογω οτι αυτο που λες αφορα μαλλον το υποκαταστημα που σε εξυπηρετει. Δεν μου εχουν αφησει ποτε σε λοκερ οτιδηποτε απο Κινα, ουτε προσφατα ουτε απο περισυ, αρα δεν φαινεται να ειναι εντολη απο κετριικα εκ του αποτελεσματος. Αυγουστο βεβαια δεν εχω κατι, μεχρι Ιουλιο ομως ειχα.

Αντιθετα μου αφησαν πριν μηνες απο "about you" 2 δεματα.

Spoiler

Πως παει ο φορτιστης μας; Ακομια μια χαρα ο δικος μου, σαν καινουργιος δουλευει. :)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Πιθανολογω οτι αυτο που λες αφορα μαλλον το υποκαταστημα που σε εξυπηρετει. Δεν μου εχουν αφησει ποτε σε λοκερ οτιδηποτε απο Κινα, ουτε προσφατα ουτε απο περισυ, αρα δεν φαινεται να ειναι εντολη απο κετριικα εκ του αποτελεσματος. Αυγουστο βεβαια δεν εχω κατι, μεχρι Ιουλιο ομως ειχα.

Απόκρυψη περιεχομένων

Πως παει ο φορτιστης μας; Ακομια μια χαρα ο δικος μου, σαν καινουργιος δουλευει. :)

Έτσι μου ειχαν πει περισυ, όταν πρώτη φορά μου άφησαν πακέτο σε locked.Οτι είναι εντολή από τα κεντρικά.Τωρα αν έχει αλλάξει κάτι ή αυτό που μου είπε η υπάλληλος δεν ισχύει δεν το γνωρίζω.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Και εμένα εδώ και αρκετούς μήνες ότι είναι από Κίνα και πιο σπάνια εντός Ελλάδας τα πήγαιναν σε random locker της περιοχής μου. Μέχρι που αναγκάστηκα και έβαλα favorite locker το κοντινότερο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, matrixxx είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Συγνωμη τωρα προσεξα το σποιλερ.Μια χαρα και ο δικος μου του εχω πιει το αιμα κιχ δεν κανει.

Δημοσ.

Πριν από λιγο καιρό και σε μένα έτυχε αυτο με το λοκερ και το εβαλαν εκεί για 2 ημέρες διαθεσιμότητα. Σε ερωτηση που τους έκανα μου ειπαν αστο να ληξει το διήμερο και θα το φέρουμε στο σπίτι. Νέα κόλπα! Σου λέει αν καιγονται θα πανε μονοι τους αλλιως τους το πάμε μετα αν δεν ενδιαφερθουν. Ίσως ενα μεγαλο ποσοστό να πηγαινει να τα παιρνει οπότε γλυτώνουν παραδόσεεις! 🤐

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...