zio10 Δημοσ. Τρίτη στις 11:05 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:05 πμ (επεξεργασμένο) edit, λάθος θέμα Επεξ/σία Τρίτη στις 11:06 πμ από zio10
Vasilis 07 Δημοσ. Τρίτη στις 12:04 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:04 μμ Παρέλαβα πριν από λίγο από ACS .Δεν μπήκε σε locker. Θέμα που έχω παρατηρήσει από άλλες κονσόλες. Ενώ η 64αρα που είναι γεμάτη 50-55gb δεν αντιγράφεται μετά σε άλλη 64αρα.Να αναφέρει πχ το DiskGenius δεν είναι επαρκής ο χώρος να βάλω μεγαλύτερη.
SciManiac Δημοσ. Τρίτη στις 01:45 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:45 μμ Εμένα μου ήρθε σε locker, θα πάω σήμερα να το παραλάβω. Για να δούμε. Θέλω να πάρω μια όσο πιο οικονομική sd γίνεται, τι να πάρω, καμιά πρόταση; Πχ καμιά adata, patriot (64 gb) με ~5€. 1 ώρα πριν, Vasilis 07 είπε Παρέλαβα πριν από λίγο από ACS .Δεν μπήκε σε locker. Θέμα που έχω παρατηρήσει από άλλες κονσόλες. Ενώ η 64αρα που είναι γεμάτη 50-55gb δεν αντιγράφεται μετά σε άλλη 64αρα.Να αναφέρει πχ το DiskGenius δεν είναι επαρκής ο χώρος να βάλω μεγαλύτερη. Άρα μάλλον πρέπει να πάμε απευθείας σε 128 gb;
vforvaggelis Δημοσ. Τρίτη στις 03:57 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:57 μμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Καλο είναι να γράψετε και τι καρτουλες αγορασατε επειδή έχει ένα θέμα με τις κάρτες η κονσόλα. Δεν είναι όλες συμβατές. Πηρα μια kodak 64gb απο temu (περιμενω παραλαβη κονσολας για δοκιμη) 3 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε Παρέλαβα πριν από λίγο από ACS .Δεν μπήκε σε locker. Θέμα που έχω παρατηρήσει από άλλες κονσόλες. Ενώ η 64αρα που είναι γεμάτη 50-55gb δεν αντιγράφεται μετά σε άλλη 64αρα.Να αναφέρει πχ το DiskGenius δεν είναι επαρκής ο χώρος να βάλω μεγαλύτερη. Aν κανεις κλωνο αντι για αντιγραφη δεν προχωραει; Επεξ/σία Τρίτη στις 03:57 μμ από vforvaggelis
xxatziva Δημοσ. Τρίτη στις 05:39 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:39 μμ 6 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Καλο είναι να γράψετε και τι καρτουλες αγορασατε επειδή έχει ένα θέμα με τις κάρτες η κονσόλα. Δεν είναι όλες συμβατές. https://handhelds.wiki/R36S_Compatibility_Lists#TF_SD_card_slots
SciManiac Δημοσ. Τρίτη στις 07:00 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:00 μμ Παρέλαβα επιτέλους, πολύ ωραία η κονσόλα, έπαθα πλάκα. Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ η οθόνη. Λίγο τα πλήκτρα δίνουν την αίσθηση φτηνής κατασκευής αλλά μια χαρά γίνεται η δουλειά. Ήρθε με μόνο 17 παιχνίδια από mame. Τωρα ήρθε η ώρα να πάω να πάρω sd και να το ρίξω στο διάβασμα για να δω πώς περνάμε παιχνίδια. 😅
xxatziva Δημοσ. Τρίτη στις 07:21 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:21 μμ (επεξεργασμένο) δοκιμαζω κλωνο να κανω. η δικια του καρτα ειναι περιπου 50γιγα. αυτη που πηρα 58γιγα. βεβαια κατι το σταματαει στο 2ο βημα και δεν παει παραπερα. βαζω βγαζω card readers. το ανοιξα οκ ειναι σαν μηχανημα αλλα μαλλον θα πρεπει να παιξω μπαλα με virtual για linux και απο εκει να δω τα παντα στην καρτα μεσα. στον υπολογιστη ενω εχω τα partition απλα δεν την δειχνει μαζι με τους αλλους δισκους. υπομονη και linux φυσικα. επειδη ειναι οτι να ναι καρτα ηθελε restart pc. την ειδα και αντιγραφα τα αρχεια οπως και image. περασμα σε νεα καρτα το image Και αναμονη να δουλεψει. εχει να σβησει αρκετο υλικο.15κ παιχνιδια ειναι υπερβολη. Επεξ/σία Τρίτη στις 08:33 μμ από xxatziva
zx Δημοσ. Τρίτη στις 09:21 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:21 μμ 1 ώρα πριν, xxatziva είπε δοκιμαζω κλωνο να κανω. η δικια του καρτα ειναι περιπου 50γιγα. αυτη που πηρα 58γιγα. βεβαια κατι το σταματαει στο 2ο βημα και δεν παει παραπερα. βαζω βγαζω card readers. το ανοιξα οκ ειναι σαν μηχανημα αλλα μαλλον θα πρεπει να παιξω μπαλα με virtual για linux και απο εκει να δω τα παντα στην καρτα μεσα. στον υπολογιστη ενω εχω τα partition απλα δεν την δειχνει μαζι με τους αλλους δισκους. υπομονη και linux φυσικα. επειδη ειναι οτι να ναι καρτα ηθελε restart pc. την ειδα και αντιγραφα τα αρχεια οπως και image. περασμα σε νεα καρτα το image Και αναμονη να δουλεψει. εχει να σβησει αρκετο υλικο.15κ παιχνιδια ειναι υπερβολη. Για να δεις τα partitions απο windows κανε install το MiniTool Partition Wizard και αντιστοιχισε καποιο γραμμα στα partitions της καρτας μπορεις να το κανεις αυτο και με την αντιστοιχη εφαρμογη των windows
xxatziva Δημοσ. Τρίτη στις 10:27 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:27 μμ 1 ώρα πριν, zx είπε Για να δεις τα partitions απο windows κανε install το MiniTool Partition Wizard και αντιστοιχισε καποιο γραμμα στα partitions της καρτας μπορεις να το κανεις αυτο και με την αντιστοιχη εφαρμογη των windows partition εχουν. εκανα κλωνο αλλα δεν ανοιξε. οποτε σβησιμο και περασμα image να δω τι θα κανει. υπομονη κανω και περνάνε οι ωρες.
kaklikos Δημοσ. Τρίτη στις 11:28 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:28 μμ Παρελαβα σημερα και εγω. Μολις το ανοιξα. Δακρυσα μονο που θυμηθηκα τα παιδικα μου χρονια και το εβαλα στην ακρη. Πολλα παιχνιδια απο διαφορες κονσολες. Αναμονη για μια sd και θα πειραματιστουμε. 1
sakisgri Δημοσ. Τρίτη στις 11:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:48 μμ Στις 31/8/2025 στις 2:08 ΜΜ, GeeJay είπε Μόλις ήρθε ενημέρωση για refund από το Revolut. Οπότε τώρα σε αναμονή αν και όταν ξαναβγεί καμία τέτοια προσφορά.. Αν δεν το έχεις πάρει ακόμα και σε ενδιαφέρει, μπες στη σελίδα με τα Coins και γράψε στο πεδίο αναζήτησης πάνω δεξιά "r36s game consol". Κάνε scroll προς τα κάτω μέχρι να δεις την εικόνα που έχω ανεβάσει (με την ένδειξη -14%). Το λευκό (white) μοντέλο κοστίζει 22,89€. Με 335 Coins και το κουπόνι "CD0922", η τελική τιμή βγαίνει στα 17,69€. 5 1
GeeJay Δημοσ. Τετάρτη στις 09:44 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:44 πμ (επεξεργασμένο) Θενκς! Ψήνομαι να το πάρω πάλι μιας και λέτε ότι αξίζει! τώρα που το έψαχνα δεν μου το βγάζει σε αυτή την τιμή. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι ή δεν ψάχνω σωστά. Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:49 πμ από GeeJay 2
Vasilis 07 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:02 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:02 μμ 19 ώρες πριν, vforvaggelis είπε Πηρα μια kodak 64gb απο temu (περιμενω παραλαβη κονσολας για δοκιμη) Aν κανεις κλωνο αντι για αντιγραφη δεν προχωραει; Μέσα από το software δημιουργείται iso 59GB. Το οποίο για 1-1,5GB δεν χωράει σε Kingston/Sandsik 64GB που δοκίμασα. Πόσο κόστισε η kodak? Γιατί βλέπω ίδιες τιμές επωνύμων από Ελλάδα.
kajwbtfe Δημοσ. Τετάρτη στις 02:21 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:21 μμ 19 ώρες πριν, SciManiac είπε Παρέλαβα επιτέλους, πολύ ωραία η κονσόλα, έπαθα πλάκα. Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ η οθόνη. Λίγο τα πλήκτρα δίνουν την αίσθηση φτηνής κατασκευής αλλά μια χαρά γίνεται η δουλειά. Ήρθε με μόνο 17 παιχνίδια από mame. Τωρα ήρθε η ώρα να πάω να πάρω sd και να το ρίξω στο διάβασμα για να δω πώς περνάμε παιχνίδια. 😅 Δεν είναι κάτι δύσκολο το να περάσεις παιχνίδια.Απλά βγάζεις την κάρτα και με ένα card reader τη συνδέεις στο pc και βρίσκεις το φάκελο roms και βάζεις οτι παιχνίδι θες στον κατάλληλο φάκελο.Πχ αν θές mame roms τα βάζεις το φάκελο mame και ούτω καθ εξής. 1
vforvaggelis Δημοσ. Τετάρτη στις 04:30 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:30 μμ 4 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε Μέσα από το software δημιουργείται iso 59GB. Το οποίο για 1-1,5GB δεν χωράει σε Kingston/Sandsik 64GB που δοκίμασα. Πόσο κόστισε η kodak? Γιατί βλέπω ίδιες τιμές επωνύμων από Ελλάδα. Αν ειναι γεματη παιχνιδια τοτε ισως αν σβησεις μερικα να πεσει η χωρητικοτητα και να γινει η δουλεια. Την πηρα γυρω στα 3-4 ευρω απο τεμου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα