SciManiac Δημοσ. χθες στις 06:45 μμ Δημοσ. χθες στις 06:45 μμ Εγώ δεν το βρίσκω σε αυτήν την τιμή. Όλα μου βγαίνουν 25-30€. 3
Mr_Terror Δημοσ. χθες στις 06:46 μμ Δημοσ. χθες στις 06:46 μμ Ουτε εμενα βγαινει σε αυτη την τιμη. 3 ώρες πριν, klainmaingr είπε Μέχρι τί παίζει τίμια; 32μπιτα; Ποιό είναι το αμέσως επόμενο σε δυνατότητες; 8μπιτες και 16μπιτες κονσολες μεχρι και ps1 τα παιζει ανετα.Psp με δυσκολια, dreamcast n64 κλπ τρωει μεγαλα ζόρια. 3
vaggos88 Δημοσ. χθες στις 08:17 μμ Δημοσ. χθες στις 08:17 μμ Οποίος προβεί σε αγορά θα εχει στο νου του επιτόπου new sd card γιατι αυτη που εχει μεσα ειναι ισα ισα για να κάνεις το backup και install στην νεα. Είναι σκπδ με λίγα λογια. Οσο για την κονσολα σε τέτοια τιμη ουτε του παππά.
agnostos99 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Έχουν έξοδο για τηλεόραση/οθόνη αυτες οι κονσόλες?
Stef78GR Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 57 λεπτά πριν, agnostos99 είπε Έχουν έξοδο για τηλεόραση/οθόνη αυτες οι κονσόλες? Η συγκεκριμένη δυστυχώς όχι. 1
Sellout Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 4 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Ουτε εμενα βγαινει σε αυτη την τιμη. 8μπιτες και 16μπιτες κονσολες μεχρι και ps1 τα παιζει ανετα.Psp με δυσκολια, dreamcast n64 κλπ τρωει μεγαλα ζόρια. Άρα απ' ότι καταλαβαίνω, αν κάποιος έχει psp δεν αξίζει;
NSR00 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 21 ώρες 15 ώρες πριν, SciManiac είπε Εγώ δεν το βρίσκω σε αυτήν την τιμή. Όλα μου βγαίνουν 25-30€. Φίλε μου θέλει αρκετό scroll down για να το βρεις στα 24,11 ευρώ. Ακόμα και τώρα υπάρχει σε αυτή την τιμή. 1
Mr_Terror Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 11 ώρες πριν, Sellout είπε Άρα απ' ότι καταλαβαίνω, αν κάποιος έχει psp δεν αξίζει; Για 16 ευρώ που βγαίνει τελικη τιμή αξίζει με χιλια 11 ώρες πριν, NSR00 είπε Φίλε μου θέλει αρκετό scroll down για να το βρεις στα 24,11 ευρώ. Ακόμα και τώρα υπάρχει σε αυτή την τιμή. Εχεις δικιο με αρκετο scroll down το βρηκα. 1
xxatziva Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες απο οτι ειδα επιτοπου backup την καρτα σε iso και μεταφορα σε αλλη καρτα. σωστα ως τωρα? τα ρομς θα ειναι αντιγραφη επικολληση στην καρτα και θα τρεχουν ή θελει κανα λινουξ παραδιπλα να τρεξουμε οπως αλλες κονσολες για να βλεπει τα περιεχομενα της καρτας ?
vaggos88 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 9 ώρες πριν, xxatziva είπε απο οτι ειδα επιτοπου backup την καρτα σε iso και μεταφορα σε αλλη καρτα. σωστα ως τωρα? τα ρομς θα ειναι αντιγραφη επικολληση στην καρτα και θα τρεχουν ή θελει κανα λινουξ παραδιπλα να τρεξουμε οπως αλλες κονσολες για να βλεπει τα περιεχομενα της καρτας ? Τα παντα για την κονσολα https://handhelds.wiki/R36S_Handheld_Wiki backup guide https://handhelds.wiki/R36S_Guides_Tutorials_HowTos#Backup_your_stock_SD_card sd cards compability https://handhelds.wiki/R36S_Compatibility_Lists#TF_SD_card_slots 8 3
Mr_Terror Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 9 ώρες πριν, xxatziva είπε απο οτι ειδα επιτοπου backup την καρτα σε iso και μεταφορα σε αλλη καρτα. σωστα ως τωρα? τα ρομς θα ειναι αντιγραφη επικολληση στην καρτα και θα τρεχουν ή θελει κανα λινουξ παραδιπλα να τρεξουμε οπως αλλες κονσολες για να βλεπει τα περιεχομενα της καρτας ? Τα roms μπαίνουν στον κατάλληλο φάκελο και παιζουν .Πχ στο φάκελο mega drive βάζεις το rom του mega drive και μετά το τρέχεις από την κονσόλα.
xxatziva Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Τα roms μπαίνουν στον κατάλληλο φάκελο και παιζουν .Πχ στο φάκελο mega drive βάζεις το rom του mega drive και μετά το τρέχεις από την κονσόλα. αυτα τα ξερω αλλα ελεγα μην εχουν αλλαξει τοσα χρονια μετά καποια ρυθμιση και τα πετας χυμα ισως. γιατι ειδα οτι παιρνει 2 καρτες οποτε ας ερθει πρωτα και βλεπουμε. λογικα 1καρτα δινουν στην αρχη και μετα να γινει 2 αφου ηδη εχω στην αναμονη και καρτες να ερθουν. για αυτο ελεγα. αρα θα παιξουμε μπαλα μεσα στο λειτουργικο που ειναι το προγραμμα και που τα ρομς. Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από xxatziva
GeeJay Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) Τώρα που το κοιτάω μου βγάζει στα 21 ευρώ μια άσπρη κονσόλα ,με χρήση ενός κουπονιού 3 ευρώ. Να το ψάξω για φθηνότερη τιμή ; Ή εκεί παίζουν τώρα ; Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από GeeJay
klainmaingr Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 14 minutes ago, GeeJay said: Τώρα που το κοιτάω μου βγάζει στα 21 ευρώ μια άσπρη κονσόλα ,με χρήση ενός κουπονιού 3 ευρώ. Να το ψάξω για φθηνότερη τιμή ; Ή εκεί παίζουν τώρα ; Τόσο βγαίνει εκτός αν έχεις coins. Πήρα ένα να πειραματιστώ - να κάνω λάθη και να το δώσω μετα στις μικρές για να πάω σε κανα rp5 κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα