Mr_Terror Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 18 λεπτά πριν, someone- είπε Μόνο εγώ δε βρήκα το λινκ?? Χθες με μεγαλη προσπαθεια το βρηκα εγω.Σημερα παλι δεν μου το βγαλει. Η κονσολιτσα για τα λεφτα που εχει ειναι μαγεία.Σε γυρναει πισω στο χρονο και χανεσαι.Στα αρνητικα της το μεγεθος που ειναι μικρο για τα χερια και κουραζει.Η οθονιτσα πολυ καλη με ωραια χρωματα.Καλο και το ηχειο.Αναβαθμισεις μεσω ιντερνετ μπορει να κανει μεσω του κινητου.Δεν εχει wifi.Για 16 ευρω την παιρνεις και ας το εχεις ανοιχτο ολη μερα να παιζει demo.
blackpixie Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Αμφιβάλλω για το αν είναι προσφορά, βλέπω ότι έχει και φθηνότερες κονσόλες σε περισσότερες ίντσες Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από blackpixie
vaggos88 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 ώρα πριν, blackpixie είπε Αμφιβάλλω για το αν είναι προσφορά, βλέπω ότι έχει και φθηνότερες κονσόλες σε περισσότερες ίντσες Αν θεωρείς οτι ειναι καλύτερες εκεινες παρε καποια απο αυτες, η συγκεκριμένη κονσολα στα 16e ειναι παραπάνω απο προσφορά, ειναι κλεψια. 4
nvel Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, blackpixie είπε βλέπω ότι έχει και φθηνότερες κονσόλες σε περισσότερες ίντσες Θα μας δώσεις κάποιο link με φθηνότερα και καλύτερα; 1
NSR00 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, blackpixie είπε Αμφιβάλλω για το αν είναι προσφορά, βλέπω ότι έχει και φθηνότερες κονσόλες σε περισσότερες ίντσες Φίλε μου αν κάνεις μια έρευνα στα κανάλια του youtube και στις σελίδες των τοπ retro arcade "ειδικών", εδώ στο forum και στο reddit, θα δεις ότι μέχρι τα 35 ευρώ όλοι την θεωρούν ως την καλύτερη κονσόλα μέχρι PS1 παιχνίδια με βάση απόδοσης, οθόνης και λειουργικού. Η κοινότητα που έχει η R36S κονσόλα είναι τεράστια, για αυτό και το λειτουργικό είναι σταθερότατο και ανανεώνεται αρκετά συχνά, κάτι που είναι το Α και το Ω σε μια τέτοια φορητή συσκευή. Αντί να δώσεις 40-50 ευρώ για μια Ambernic RG35XX, παίρνεις την R36S που είναι κλώνος της στην μισή τιμή. Οι επόμενες κονσόλες με ίδια χαρακτηριστικά πάνε στην διπλάσια τιμή με κατά πολύ χειρότερο λειτουργικό. Οπότε μην κοιτάς το πόσο μεγαλύτερες οθόνες έχουν, να λαμβάνεις υπόψιν όλα τα παραπάνω που ανέφερα.
kaklikos Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Ρε παιδια υπαρχει καποιο λινκ για την κονσολα; Σκρολαρω μια ωρα και δεν εχω βρει την τιμη που αναγραφει στο τοπικ στα 24.11
laxanoulis Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 2 λεπτά πριν, kaklikos είπε Ρε παιδια υπαρχει καποιο λινκ για την κονσολα; Σκρολαρω μια ωρα και δεν εχω βρει την τιμη που αναγραφει στο τοπικ στα 24.11 Εγώ την βρίσκω στα 24.16€ και όταν προσθέτει κουπόνια και coins πάει 17.06€. 16.05€ δεν μπορώ να την ρίξω.
Mr_Terror Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες μαλλον εχει λιγοτερη εκπτωση στα coins γιαυτο βγαινει ενα ευρω παραπανω.Τι εκπτωση αναφερει στα coins?
touloumelek Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες και εγω τοσο το πηρα - 17 ευρω με τα coins κλπ. να εισαστε καλα - ειναι το 3ο που παιρνω σε διαστημα 1 εβδομαδας μαζι με αλλα 2 που πηρα παρομοια χωρις να υπαρχει λογος. ζωη να χουμε
vaggos88 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 12 λεπτά πριν, kaklikos είπε Ρε παιδια υπαρχει καποιο λινκ για την κονσολα; Σκρολαρω μια ωρα και δεν εχω βρει την τιμη που αναγραφει στο τοπικ στα 24.11 Κανε την λιγο search ωστε να δουλεψει ο αλγοριθμος. μετα απο λιγο μπες στο discount finder η στο super discounts. Παντα στο app.
laxanoulis Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 9 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε μαλλον εχει λιγοτερη εκπτωση στα coins γιαυτο βγαινει ενα ευρω παραπανω.Τι εκπτωση αναφερει στα coins? 4.11€ εάν θυμάμαι καλά. Και 3€ από το κουπόνι το άλλο. Συνολική έκπτωση 7.11€ μου δίνει.
Hawk_K Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Προσωπικά βαρέθηκα με το πολύ search την βρήκα 25,5 και την πήρα στα 18 με τις εκπτώσεις. Νομίζω πάλι ειναι πολύ καλά, χαλάλι τα 2 ευρώ.
Mr_Terror Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 5 λεπτά πριν, laxanoulis είπε 4.11€ εάν θυμάμαι καλά. Και 3€ από το κουπόνι το άλλο. Συνολική έκπτωση 7.11€ μου δίνει. θα επεσε το ποσοστο εκπτωσης που δινει τα coins γιαυτο το 1 ευρω διαφορα.Καλα και στα 17 κλεψια ειναι η τιμη.
Vasilis 07 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Νομίζω η συγκεκριμένη έχει 2 κάρτες. Μια 16GB για το λειτουργικό και μια 64GB για τα roms-games. Για προτείνεται κάρτες που να είναι συμβατές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα