Danny1997 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου Καλησπερα σας Σημερα μολις αλλαξα μητρικη και επεξεργαστη z370 με i7-9700κ με το που το εβαλα εβλεπα μια αργοπορια στα πραγματα μεχρι που αρχισανε τα αυτοματα restart και τα φριζαρισματα.Ετρεξα evenlog και μου εβγαλε error kernel 41 Μηπως εχει καποιος το ιδιο προβλημα στο παρελθον ? Y.Γ 1) Δεν εχω ανοιχτο xmp 2) Eχω βγαλει την γρηγορη εκκινηση Ευχαριστω πολυ
nickol-us Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου Το error που βλέπεις απλά αφορά την βεβιασμένη - χωρίς shutdown - επανεκκίνηση. Το hardware είναι λειτουργικό 100%; Τι λειτουργικό χρησιμοποιείς; Ο δίσκος είχε εγκατεστημένο το λειτουργικό με το παλιό harware;
Danny1997 Δημοσ. 21 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου WINDOWS 10 ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ HARDWARE ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΦΟΡΜΑΤ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΤΟ HARDWARE ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΝΕ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΦΑΝΗΚΑΝΕ ΛΕΙΟΥΡΓΙΚΑ
nickol-us Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Μήπως έχει ρυθμίσεις oc αυτός που το πούλησε; Δε κάνεις μια δοκιμή να τα βάλεις όλα default; Στη διαχείριση συσκευών βλέπεις τίποτα περίεργο; Επεξ/σία 21 Αυγούστου από nickol-us
Danny1997 Δημοσ. 22 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου Εχτες τα εβαλα ολα default και κατεβασα το φραπυ (application για drivers ), εχει 24 ωρες να μου κανει το error ! Επισης εβγαλα ολα τα καλωδια και τα εβαλα ξανα σε περιπτωση που δεν πατουσε κατι σωστα ! εγω πιστευω η ηταν θεμα drivers η κατι ηταν overclock και μου κρασαρε το hardware
Jofa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου φραπυ On 22/08/2025 at 15:03, Danny1997 said: Εχτες τα εβαλα ολα default και κατεβασα το φραπυ (application για drivers ), εχει 24 ωρες να μου κανει το error ! Επισης εβγαλα ολα τα καλωδια και τα εβαλα ξανα σε περιπτωση που δεν πατουσε κατι σωστα ! εγω πιστευω η ηταν θεμα drivers η κατι ηταν overclock και μου κρασαρε το hardware φραπυ???
Danny1997 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου το φραπυ ειναι ενα προγραμμα που κατεβαζει ολους τους drivers το pc ειναι πιο σταθερο απλως σιγουρα θα σβησει 1 φορα την εβδομαδα απο μον του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα