alan2 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:46 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:46 μμ Το Gemini διαψεύδει το θάνατο του βουλευτή....Απόστολος Βεσυρόπουλος: Θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο του «Ψηλού», το Σάββατο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας η κηδεία του - Τα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου Παρακαλώ να λάβετε υπόψη ότι ο πραγματικός χρόνος είναι Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2025 στις 9:42:38 μ.μ. EEST. Η ακόλουθη απάντηση βασίζεται σε αυτή τη χρονική πληροφορία. Το άρθρο που αναφέρετε, σχετικά με τον θάνατο του πρώην υφυπουργού Οικονομικών και Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολου Βεσυρόπουλου, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Με βάση τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα στοιχεία, δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη αναφορά ή επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατο του Απόστολου Βεσυρόπουλου. Ο πολιτικός είναι εν ζωή και δραστηριοποιείται. Η ημερομηνία που αναφέρεται στο άρθρο ("21 Αυγούστου 2025") είναι η τρέχουσα ημερομηνία, γεγονός που καθιστά το άρθρο εξαιρετικά παραπλανητικό. Τέτοια άρθρα μπορεί να δημιουργούνται για διάφορους λόγους, όπως η διασπορά ψευδών ειδήσεων. Για να επιβεβαιώνετε την εγκυρότητα τέτοιων ειδήσεων στο μέλλον, είναι καλό να συμβουλεύεστε επίσημες πηγές, όπως οι ιστοσελίδες των πολιτικών κομμάτων, των επίσημων κρατικών φορέων, ή τα μεγάλα και καθιερωμένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, τα οποία θα δημοσίευαν άμεσα μια τόσο σημαντική είδηση. 1
kallair Δημοσ. χθες στις 01:41 μμ Δημοσ. χθες στις 01:41 μμ Γιατι παραξενευεσαι; 9 στις 10 φορες που εχω ρωτησει το gemini πραγματα, μου δινει λαθος πληροφοριες. Το πιο προσφατο σημερα, το ρωτησα ποια νοσοκομεια εφημερευουν στον πειραια , και μου εβγαλε το Τζάνειο, ενω δεν εφημερευει.. Παλι καλα που το διπλοτσεκαρα. Αλλα παραδειγματα που εχει κανει ΣΟΒΑΡΑ λαθη κ το εχω τσεκαρει,ειναι που το εχω ρωτησει για το Α21, για συγκεκριμενα τραγουδια της φετινης eurovision, τι θεση βγηκαν κ ποιος ήταν ο τραγουδιστης και και και.. Απειρα παραδειγματα.
thomasG4 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Τα LLMs έχουν το κακό ότι έχουν εκπαιδευτεί σε κάποιες πληροφορίες που αν δεν του πεις εσύ ξεκάθαρα στο ερώτημα σου να ψάξει να βρει στο διαδίκτυο για καινούριες πληροφορίες, θα πάρει τις πληροφορίες που έχει εκπαιδευτεί ως την απόλυτη αλήθεια, με αποτέλεσμα να μπερδευτεί. Μια άλλη λύση για το Gemini συγκεκριμένα είναι να χρησιμοποιείς το deep research εργαλείο όταν ξέρεις ότι θέλεις πληροφορίες που είναι ευαίσθητες σε νέα δεδομένα που μπορεί να έχουν αλλάξει από τότε που έχουν εκπαιδευτεί τα μοντέλα (συνήθως 1 χρόνο πριν). Το αποτέλεσμα που μου έβγαλε το Deep Research: Quote Ένα Απροσδόκητο Τέλος Οι διαθέσιμες πηγές αναφέρουν με συνέπεια τον θάνατό του σε ηλικία 59 ετών. Σύμφωνα με πολλαπλές πηγές, απεβίωσε στις 21 Αυγούστου 2025. Οι συνθήκες που αναφέρονται είναι ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Σύμφωνα με τις αναφορές, κατέρρευσε σε παραλιακό μπαρ στη Νικήτη και, παρά τις προσπάθειες ανάνηψης και τη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας του Αγίου Νικολάου, δεν κατέστη δυνατόν να επανέλθει στη ζωή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα