Indalx Δημοσ. Πέμπτη στις 10:18 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:18 μμ Στις 29 Αυγουστου ξεκινανε οι δασμοι (tariffs) του Τραμπ. Σε online πλατφορμες αρχισαν να μας προειδοποιουν πως πρεπει να εχουμε DDP για να στειλουμε Αμερικη (ουσιαστικα ποιος πληρωνει για το τελωνειο, εγω η πελατης, η αυτο καταλαβα) Εγω στελνω πακετα εξωτερικο σε ολο τον πλανητη μαζι και Αμερικη μεσα απο τους οποιους ειναι 50% της πελατειας. Οτι στειλω τωρα χωρις DDP τι παιζει να γινει με τα πακετα? Τα στελνω με ΕΛΤΑ. Τα ΕΛΤΑ δεν εχουν δωσει καμμια ενημερωση πανω σε αυτο (θα τους καλεσω αυριο πρωΙ μαζι με αλλες μεταφορικες). Εχει κανενας να δωσει τα φωτα του?
NikosKallithea Δημοσ. Παρασκευή στις 12:09 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:09 πμ 1 ώρα πριν, Indalx είπε Στις 29 Αυγουστου ξεκινανε οι δασμοι (tariffs) του Τραμπ. Σε online πλατφορμες αρχισαν να μας προειδοποιουν πως πρεπει να εχουμε DDP για να στειλουμε Αμερικη (ουσιαστικα ποιος πληρωνει για το τελωνειο, εγω η πελατης, η αυτο καταλαβα) Εγω στελνω πακετα εξωτερικο σε ολο τον πλανητη μαζι και Αμερικη μεσα απο τους οποιους ειναι 50% της πελατειας. Οτι στειλω τωρα χωρις DDP τι παιζει να γινει με τα πακετα? Τα στελνω με ΕΛΤΑ. Τα ΕΛΤΑ δεν εχουν δωσει καμμια ενημερωση πανω σε αυτο (θα τους καλεσω αυριο πρωΙ μαζι με αλλες μεταφορικες). Εχει κανενας να δωσει τα φωτα του? Eννοειται οτι το τελωνείο το πληρώνει ο πελάτης, αλλα αν δει ότι θα αγοράσει κατι απο σενα και του στοιχίσει παραπάνω πιθανόν αν οχι σιγουρα να μην αγοράσει. To δε DDP ειναι αυτο που εφαρμόζεται πλέον και σε μας εδω στην ελλαδα όταν αγοράζουν απο πχ την Κίνα, πληρώνει τα πάντα ο πωλητής και τα χρεώνει ολα στο τελικό προϊόν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα