Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα.

Περνάω κατευθείαν στο ψητό για να ξέρω τί να περιμένω.

Είχε η κοπέλα μου στο σπίτι της μια γραμμή 24άρα ADSL COSMOTE, στα μέσα του Ιουλίου της έγινε πρόταση από τη VODAFONE στο ίδιο πακέτο (δεν δίνει παραπάνω η περιοχή), το δέχθηκε και 28/7 είχε ενεργοποιηθεί επίσημα στην κόκκινη.

Λόγω του ότι ήταν εκτός όταν έγινε η ενεργοποίηση (και ακόμα είναι), το ρουτεράκι έμεινε στο σπίτι της και σε 2 κατάστημα COSMOTE που πήγα εγώ να το επιστρέψω, δεν το δέχθηκαν επειδή δεν είναι στα στοιχεία μου και μόλις πριν λίγο ανακάλυψα ότι η COSMOTE δίνει deadline 10 ημερών για επιστροφή αλλιώς έχει χρέωση.

Τώρα τι κάνουμε; Αν με εξουσιοδότηση το γυρίσω εγώ, θα πρέπει αναγκαστικά να το πληρώσω ή θα μαι κομπλέ;

Να σημειώσω ότι σύμφωνα με την COSMOTE, θα έπρεπε να βγει εκκαθαριστικός λογαριασμός στις αρχές Αυγούστου (νομίζω 2-3) , αλλά δεν βγήκε ποτέ, δεν έχει έρθει κανένα γράμμα στο σπίτι και καμμία ειδοποίηση (το λέω γιατί διάβασα αλλού σε σχόλια ότι σε μερικούς τους έστειλαν μήνυμα να το επιστρέψουν).

Επίσης, όλο αυτό γίνεται γιατί στα καταστήματα που πήγαν ήταν κάθετοι ότι θέλουν την ίδια, ενώ στο 13888 μου είπαν "μέσω εξουσιοδότησης είστε εντάξει και αν υπάρξει θέμα, πείτε τους να μας καλέσουν".

Επεξ/σία από ParafronGR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...