StringKIller-gr Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Καλημέρα, και καλό κουράγιο, πάμε να σας δώσω λίγο ιστορικό. Πριν από αρκετά χρόνια δοκίμασα το σύννεφο και το αγάπησα είχα ξεκινήσει με δωρεάν χώρο μετά αγόρασα 100 τέρα, εδώ και δύο χρόνια έχω 200 τέρα. Σύνδεσα και το λογαριασμό της συζύγου και ότι φωτογραφία ή βίντεο βγάζουμε ανεβαίνει στο σύννεφο, έχω από το 2012 στο σύννεφο οπότε είναι κάποια χρόνια. Επειδή ανέβηκαν αρκετά τα μεγέθη των αρχείων φωτογραφίες και βίντεο, εδώ και κάποιους μήνες 4-5 κάθε 20 του μήνα λέει ότι είμαι πάνω από το όριο και σβήνω κάτι άσχετο από φωτογραφίες ή βίντεο που βρίσκω στο αρχείο του σύννεφου και μου δίνει έναν μήνα μόλις πέσει το όριο πριν σταματήσει το Gmail να δέχεται μυνήματα. Φτάνω 202gb σβήνω κάτι πέφτει στα 201.8gb επειδή έχω auto upload ανεβάζει την ίδια μέρα υλικό οπότε φτάνει πάλι στο όριο και μου λέει η Google εντάξει δεν θα κάνω άλλο upload έχεις 1 μήνα να πέσεις από το όριο για να δουλεύει το ,email σου, αλλιώς μετά τον μήνα δεν θα δέχεται email. Επειδή η κατάσταση είναι λίγο αρρώστια, υπάρχει κάποιος δίσκος με web interface να μπω από κινητό να τον σεταρω και να Κάνει αυτόματα upload όλα τα μεντια από 2 τηλέφωνα, να μου κατεβάσει όλο το αρχείο από το σύννεφο, αλλά να έχω και έναν ακόμα δίσκο πάνω του που να του δίνει backup όλο το περιεχόμενο? Δηλαδή, κατεβάζω το σύννεφο στον δίσκο και με πρόγραμμα τραβάει τα μεντια μου από το κινητό και τα αποθηκεύει στον ίδιο και σε έναν εξωτερικό σκληρό που θα έχω κουμπομένο πάνω του. Λήγει η συνδρομή μου αύριο και δεν θέλω να συνεχίσω να πληρώσω και να είμαι κάθε μήνα τι να σβήσω. Αυτά από εμένα, εσείς καλά? Αν είμαι σε λάθος θέμα παρακαλώ ας μου αλλάξετε την κατηγορία, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
atheatos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Σχεδπν ολα τα σύγχρονα NAS έχουν εφαρμογή που κάνουν backup τα media απο τις αντιστοιχες συσκευές. Πχ.: https://amzn.eu/d/8kyR7ss
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα