Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, παρέδωσε πνεύμα το Oneplus 7 Pro μετά από 5 χρόνια περίπου. Σκέφτομαι να συνεχίσω με Oneplus γιατί είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Το Oneplus 13 βέβαια είναι πανάκριβο, σε μαγαζιά που κάνουν αποφορολόγηση κανονικά πάει κοντά στα 910€ (αν σκεφτούμε ότι το 7 Pro ως ναυαρχίδα είχε πέσει στα 500-600€ κάποιους μήνες μετά την κυκλοφορία του).

Κοιτάω και το 13R αλλά με χαλάει η κακή ultrawide κάμερα που έχει… Δεν είμαι τόσο της φωτογραφίας αλλά κάποιες που έχω να θυμάμαι ήταν με ultrawide. Επίσης, μου αρέσει πολύ η κυρτή οθόνη που έχω συνηθίσει και από το προηγούμενο κινητό. Και επιπλέον το μαύρο μοιάζει να είναι σε έλλειψη στο σκρουτζ και ξεκινάει στα 740€ ετοιμοπαράδοτο (το χρυσό παίζει στα €560).

To ΟP 12 στα 700€ θεωρείται ότι έχει νόημα ως αγορά σήμερα;

Τι άλλο θα κοιτούσατε; Ας πούμε κοντά στα 700€.

• Like 1
Δημοσ.

Το 12αρι δεν παύει να είναι ακόμα και τώρα μια αξιόλογη επιλογή, έχει ακόμα ψωμί σε θέμα αναβαθμισμένων συνεπώς, δεν θα το απέρριπτα. 

Στα 700€, με λίγο ψάξιμο, μπορείς να βρεις το Realme GT 7 Pro, βέβαια, νομίζω ότι και εκεί υπάρχει κακή άποψη για την ultrawide, μου διαφεύγει αν είναι η ίδια που έχει και το 13R, πιθανόν ναι, είναι ξάδερφα κινητά. 

Με κάτι λιγότερα, παίρνεις το GT 7 το οποίο, είναι αντίστοιχο του 13R, στα των καμερών, νομίζω ότι είναι κατά τι καλύτερο και έχει μεγαλύτερη μπαταρία. 

Προτείνω realme επειδή πρακτικά, έχουν το ίδιο λογισμικό με το OnePlus συνεπώς, δεν θα είναι ολότελα διαφορετική η εμπειρία....

• Like 1
Δημοσ.

Oneplus 13r στα mediamarkt Ολλανδίας παίζει στα 488 και είναι άμεσα διαθέσιμο (και με next day delivery) 

ΔΕΝ στέλνουν Ελλάδα, αλλα αν έχεις κάποιο γνωστό να σου κάνει εξυπηρέτηση να το παραλάβει και να στο στείλει με DHL, θα σου πάει κοντά στα 500-510 λογικά (μπορεί να υπάρχουν και άλλες μεταφορικές βέβαια) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tsimisdel είπε

Το 12αρι δεν παύει να είναι ακόμα και τώρα μια αξιόλογη επιλογή, έχει ακόμα ψωμί σε θέμα αναβαθμισμένων συνεπώς, δεν θα το απέρριπτα. 

Στα 700€, με λίγο ψάξιμο, μπορείς να βρεις το Realme GT 7 Pro, βέβαια, νομίζω ότι και εκεί υπάρχει κακή άποψη για την ultrawide, μου διαφεύγει αν είναι η ίδια που έχει και το 13R, πιθανόν ναι, είναι ξάδερφα κινητά. 

Με κάτι λιγότερα, παίρνεις το GT 7 το οποίο, είναι αντίστοιχο του 13R, στα των καμερών, νομίζω ότι είναι κατά τι καλύτερο και έχει μεγαλύτερη μπαταρία. 

Προτείνω realme επειδή πρακτικά, έχουν το ίδιο λογισμικό με το OnePlus συνεπώς, δεν θα είναι ολότελα διαφορετική η εμπειρία....

To OP 13 είναι εκτός συζήτησης τελικά, πολύ ακριβό για τα μέτρα μου. 

Δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω 50% πάνω για το premium της κατασκευής και των καμερών για το OP 12, σε σχέση με το GT 7 που παίζει σε γαλάζιο στα 480€ περίπου.

Είμαι σε σύγχυση και τη χρειάζομαι και άμεσα τη συσκευή. 

Επεξ/σία από bebius
  • Like 1
Δημοσ.

Το OnePlus 13 που έριξα μια ματιά έχει 527 ευρώ απο Κίνα, εκτός και αν κοιτάω κάτι λάθος. Απλά μάλλον θα πρέπει να περάσεις μόνος σου το firmware.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Το OnePlus 13 που έριξα μια ματιά έχει 527 ευρώ απο Κίνα, εκτός και αν κοιτάω κάτι λάθος. Απλά μάλλον θα πρέπει να περάσεις μόνος σου το firmware.

Από πόσο έχω δει στο xda, θέλει root για να δουλεύει το OTA, γενικά κάποια κόλπα γιατί κάποιες εφαρμογές σε δουλεύουν όπως πρέπει, δεν έχει esim support κ.α..

Σε ποιο μαγαζί το βρίσκεις τόσο;

Επεξ/σία από bebius
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο tradingshenzhen κοιτάζω από εκεί έχω πάρει το 12άρι το δικό μου, νομίζω είναι και το Gshopper άλλο μαγαζί. Απλά όταν το πήρα εγώ σου βάζανε μόνοι τους το Oxygen OS, οπότε μην σε πάρω στον λαιμό μου. Βέβαια αν δεις τα reviews είναι όλα από άτομα που βάλανε το Oxygen OS χωρίς προβλήματα.

Esim support ήξερα και εγώ ότι δεν έχει (αν και δεν δοκίμασα ποτέ) αλλά άλλα προβλήματα δεν έχω αντιμετωπίσει. Το 9άρι pro το είχα πάρει από Banggood νομίζω αλλά εδώ και χρόνια νομίζω δεν πουλάνε OnePlus. 

Βασικά μάλλον το έχουν δυσκολέψει το παιχνίδι, αν διαβάσεις στο φορουμ εδώ γράφουν διάφορες πληροφορίες για το πως μπαίνει το OxygenOS σε OP13

https://xdaforums.com/t/pjz110-13-aug-coloros-to-oxygenos-in-850-glo-eu-840-na-832.4707431

Με το 12άρι δεν υπήρχαν σίγουρα τέτοια θέματα.

Επεξ/σία από Luciddream
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, bebius είπε

Δε μου αρέσει το λογισμικό.

Κάτοχος του Xiaomi 15 εδώ και λίγο καιρό. Σε θέμα καμερών σκίζει, δεν το συζητάμε. Η μπαταρία όμως, με βάση την προσωπική μου εμπειρία, δεν αγγίζει τα επίπεδα που λένε σε reviews. Επίσης, αραιά και που, το λογισμικό κάνει κάτι κουλαμάρες, ειδικά μετά από κάποια πρόσφατα update. 

Ξεφεύγει βέβαια και οικονομικά από το budget σου....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το Oneplus 12 με βλέπω, περίπου στα 580€ χωρίς ΦΠΑ... Θα το κρατήσω χρόνια και θέλω όσο καλύτερη κατασκευή και αίσθηση γίνεται. Επίσης βλέπω ότι παίζει πολλή υποστήριξη για custom roms όπως η YAAP, που είναι σφαίρα και με μεγάλο community. Οπότε θα υπάρχουν καλές εναλλακτικές για λογισμικό όταν σταματήσουν τα updates.

Επεξ/σία από bebius
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα κι από μένα. 

Να βάλω στο πλαίσιο δύο προτάσεις, από Honor μεριά; 

Η πρώτη και πιο ακριβή το Honor magic 7 pro: https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/honor-magic7-pro-5g-12-512gb-black_4705041. Πολύ καλά χαρακτηριστικά, τα καλύτερα ηχεία με διαφορά από όσα reviews έχω δει και στα + τα 6 χρόνια αναβαθμίσεων που υπόσχεται σε εκδόσεις android και security. 

Δεύτερη επιλογή με επίσης δυνατά χαρακτηριστικά το Honor 400 pro: https://www.bestprice.gr/item/2160820369/honor-400-pro-12gb-512gb.html?qo=honor+400+pro&from=cat. Παίζει νομίζω πολύ δυνατά απέναντι από το Oneplus 13r. 

Ό,τι και να διαλέξεις από αυτά που προτάθηκαν δε θα χάσεις νομίζω... 

Επεξ/σία από Symbad

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...