nchatz Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Διαθέσιμο είναι πλέον το Phone app για Android smartphones με νέο περιβάλλον και χειρονομίες, με στόχο την ευκολότερη αναζήτηση επαφών και κλήσεων. Η ενημέρωση της εφαρμογής περιλαμβάνει αλλαγές που ευθυγραμμίζονται με το πιο νεανικό ύφος του Material 3 Expressive για το Android, με τη Google να επιδιώκει η πλοήγηση στις κλήσεις και στις επαφές να γίνει πιο άμεση και "καθαρή". Κεντρική αλλαγή είναι η νέα κάτω γραμμή μενού. Οι καρτέλες “Favorites”, “Recents”, “Contacts” και “Voicemail” αντικαθίστανται από τρεις επιλογές: “Home”, “Keypad” και “Voicemail”. Η απλοποίηση αυτή στοχεύει σε γρηγορότερη πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες. Στην καρτέλα “Home” εμφανίζονται πλέον οι αγαπημένες επαφές σε «φυσαλίδες» στο επάνω μέρος της οθόνης. Ακολουθεί ένα ανανεωμένο ιστορικό κλήσεων που δεν ομαδοποιεί τις επαναλαμβανόμενες κλήσεις από το ίδιο άτομο σε μία καταχώριση. Με άλλα λόγια, κάθε κλήση προβάλλεται ως ξεχωριστή εγγραφή, ακόμη κι αν πρόκειται για διαδοχικές κλήσεις από τον ίδιο καλούντα. Παράλληλα, η Google δοκιμάζει μια νέα χειρονομία: οριζόντιο σύρσιμο για αποδοχή ή απόρριψη κλήσης. Σύμφωνα με την εταιρεία, η απόφαση βασίστηκε σε σχόλια χρηστών και αποσκοπεί στη μείωση των ακούσιων απορρίψεων ή απαντήσεων όταν κάποιος βγάζει το τηλέφωνό του από την τσέπη. Πέρα από τη λειτουργικότητα, υπάρχουν και οπτικές αλλαγές μέσα στην εφαρμογή. Η σελίδα εισερχόμενης κλήσης αναμορφώνεται ώστε η κάρτα του καλούντος να πλαισιώνεται από έναν πιο παιχνιδιάρικο, ακανόνιστο κυκλικό σχήμα, στοιχείο που συνάδει με την πιο εκφραστική αισθητική κατεύθυνση του Material 3 Expressive. Στο ίδιο πλαίσιο νέων δυνατοτήτων, παρουσιάστηκε και το widget “Pixel VIP” για συσκευές Pixel. Η προσθήκη αυτή επιτρέπει την προβολή περισσότερων στοιχείων για τις αγαπημένες επαφές, όπως τοποθεσία, ιστορικό κλήσεων και προσωπικές σημειώσεις, συγκεντρώνοντας κρίσιμες πληροφορίες σε ένα σημείο της αρχικής οθόνης. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
panatha1369 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Το εχω εδω και καμια 10 αρια μερες σε realme 9 pro + 1
2cpu Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Χθες με το εβαλε στο Realme 12+ 5g.Και σε ανυποπτο χρονο ααρε Google πριν απο εμας για εμας. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από 2cpu 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 4 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 4 ώρες 49 minutes ago, panatha1369 said: Το εχω εδω και καμια 10 αρια μερες σε realme 9 pro + Χθες στο Realme GT 6 και στο GT Neo 2. 3
sirparis Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Και εμένα έχει αρκετές μέρες, στην αρχή κόλλησα. Τώρα το έχω συνηθίσει. (oneplus11) Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από sirparis 1
verylife78 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες επιτελους οταν ψαχνεις μια επαφη σου βγαζει και το πεδιο εταιρεια. πολυ χρησιμο μιας και κοινα ονοματα επρεπε να πατησω στην επαφη και να δω ποιος ηταν αυτος. οπως ολα τα πραγματα απλα θελει και αυτο λιγο συνηθεια στο μενου της κλησης, ειδικα με το αριστερα δεξια...
toxotis70 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) το αλλαξα αμεσως , καθολου βολικο για μενα μιας και μου εβγαλε τα favorites απο το κεντρικο μενου. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από toxotis70
iorant Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Πώς μπορώ να πάω στο παλιό ξέρει κανείς να μου πει; Απεγκατασταση την ενημέρωση μόνο;
sirparis Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 28 λεπτά πριν, toxotis70 είπε το αλλαξα αμεσως , καθολου βολικο για μενα μιας και μου εβγαλε τα favorites απο το κεντρικο μενου. Μάλλον δεν πρόσεξες καλά, τα έχει τα αγαπημένα. πάνω απο τις κλήσεις. 3
for4 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες T9 στα ελληνικά θα βάλει; Μέχρι τότε μόνο true phone
Rm.Geko Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 54 λεπτά πριν, sirparis είπε Και εμένα έχει αρκετές μέρες, στην αρχή κόλλησα. Τώρα το έχω συνηθίσει. (oneplus11) Σε εισερχόμενη κλήση σου βγάζει και εσένα κομμένα τα γράμματα στις άκρες; (Oneplus 10t με oxygen 15)
sirparis Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 λεπτό πριν, Rm.Geko είπε Σε εισερχόμενη κλήση σου βγάζει και εσένα κομμένα τα γράμματα στις άκρες; (Oneplus 10t με oxygen 15) Στην αρχή κανονικά φαίνονται, και μετά όπως εσένα. 1
ekkli Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Το έχω κι εγώ εδώ και λίγες μέρες σε op 9 pro. Η κάτω γραμμή έχει μόνο 2 επιλογές: home & keypad. Δεν βολεύει ιδιαίτερα αν έχετε πάνω από 6 αγαπημένες επαφές γιατί πρέπει να ρολάρετε την γραμμή. Τέλος, μου φαίνεται ότι κάνει πιο πιθανή την κατά λάθος αποδοχή της κλήσης αφού πλέον από swipe έχει απλό κουμπί και μάλιστα μεγάλο.
toxotis70 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 15 λεπτά πριν, sirparis είπε Μάλλον δεν πρόσεξες καλά, τα έχει τα αγαπημένα. πάνω απο τις κλήσεις. το προσεξα αλλα δεν με βολευει οπως το εχει, θελεις 2 χερια για να τα δεις... δεν με βολεψε καθολου. Εγω θελω να τα εχω full screen , οπως ηταν πριν και γι αυτο την εβγαλα αυτη την αναβαθμιση.
Fotoalexandros Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ! Μόλις πήρα την ενημέρωση και έχω πελαγώσει. Πήγαν στο επάνω μέρος τις επιλογές για τα αγαπημένα, τις επαφές και τις χαμένες κλίσεις. Στα τηλέφωνα πάνω από 6 ίντσες (δηλαδή σε ΟΛΑ), πρέπει να χρησιμοποιήσεις και τα δυο χέρια για να φτάσεις τις επιλογές στο επάνω μέρος. Εκεί που ήταν απλό και πρακτικό το περιβάλλον, το έκαναν χαώδες. Τι βλακεία είναι αυτή;; Πως θα επιστρέψουμε στο παλιό app? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα