jimguner Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Αναρωτιεμαι αν ποτε θα βάλουν Video Ringtone.......
mants118 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες εχθές το έβαλε στο motorola edge 50 fusion, καλό είναι, καλύτερο από το προηγούμενο πάντως! Στην αρχή ξαφνιάστηκα όταν το είδα!!!!
dimkord Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Με πηραν τηλεφωνο ενω κοιμομουν το πρωι και λιγο ο υπνος, λιγο η πρεσβυωπια, δεν ηξερα πώς να απαντησω. Αργοτερα που επινα καφε με πλησιασαν κανα δυο ηλικιωμενοι πιστευοντας οτι κατι πατησαν στα κινητα τους και τα χαλασαν 4
bazzil Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες ωραίο. πολύ καλύτερο απ το προηγούμενο ξεχωρίζεις τις επαφές μεταξύ τους. Πολύ καλή και η αλλαγή στο κουμπί απάντησης.
moysatos79 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Ποιο ειναι αυτο το app και δεν μπορω να το βρώ? 1
aplos73 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Στο προηγούμενο όταν ήθελα να κάνω μαζική διαγραφή κλήσεων ( εισερχόμενες, χαμένες, εξερχόμενες ) πατούσα πάνω στις τελείες και μου έβγαζε μενού διαγραφής. Σε αυτό δεν έχει κάτι τέτοιο. Και αναγκάζομαι να τις διαγράφω μια μια.
Fotoalexandros Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 minute ago, moysatos79 said: Ποιο ειναι αυτο το app και δεν μπορω να το βρώ? Τυχερός είσαι αν δεν έγινε η αναβάθμιση στο κινητό σου. Μείνε με το παλιό app και μην "αναβαθμίσεις". Ειδικά αν έχεις τηλέφωνο πάνω από 6 ίντσες. Τα πήγαν όλα στο επάνω μέρος και θα πρέπει να το δουλεύεις με δυο χέρια!.. Ψάχνω κι εγώ να δώ πως θα επιστρέψω στο παλιό app, διαφορετικά θα αναγκαστώ να αλλάξω app για τις κλίσεις.
DrStef Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δεν ξέρω τι σόι επιστήμονες καθίσανε και φτιάξανε το νέο περιβάλλον της εφαρμογής, τέρμα άβολο και δύσχρηστο ιδίως για τους μεγαλύτερης ηλικίας ανθρώπους, ήδη οι δικοί μου έχασαν την μπάλα. Φλύαρο πολύ, έχει 5 ταμπς και τα 5 από αυτά τα έχει αφιερώσει στις κλήσεις, Όλες, Αναπάντητες, Επαφές, Μη ανεπιθύμητες και Ανεπιθύμητες, εκεί που ήταν οργανωμένα και νοικοκυρεμένα όλα τα έσπασε σε 5 διαφορετικά ταμπς, εξωφρενικό και καθυστερημένο τελείως. ΓΙΑΤΙ??? Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχει ένα ταμπ και ένα κουμπί τα οποία ονομάζει Επαφές και ένα τρίτο Προβολή επαφών προκαλώντας σύγχυση αφού το ένα αφορά κλήσεις το άλλο σε παραπέμπει στην εφαρμογή με τις επαφές και το τρίτο πάλι σε παραπέμπει στις επαφές. ΓΙΑΤΙ??? Ένα άλλο περιττό στοιχείο είναι οι προτεινόμενες επαφές που σου βγάζει όταν πατάς το πληκτρολόγιο. Το νόημα θαρρώ του πληκτρολογίου είναι να το χρησιμοποιήσεις όταν χρειαστεί να πληκτρολογήσεις απευθείας έναν αριθμό, για ποιον λόγο να σου προτείνει κάποιες από τις επαφές σου εκείνη τη στιγμή; αν θέλει κάποιος επαφή ανατρέχει στις Επαφές και την βρίσκει. Τρίτο γιατί, ΓΙΑΤΙ??? 3 1
Thessgr Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες exDialer έχω από τα πρώτα κιόλας χρόνια που βγήκανε τα smartphones. Δεν έχω δουλέψει σχεδόν ποτέ με την ενσωματωμένη εφαρμογή του Android και όσες φορές τη δοκίμασα ειλικρινά ήθελα να πετάξω το κινητό και να πάρω το παλιό μου Nokia. Η αναζήτηση αριθμών και επαφών με το exDialer είναι έτη φωτός πιο απλή και γρήγορη από οτιδήποτε άλλο έχω δοκιμάσει αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι δεν αναπτύσσεται πλέον η εφαρμογή. Δεν έχουν βέβαια και πολλά να κάνουν γιατί εδώ και χρόνια καταφέρανε να την κάνουν άψογη αλλά αν αλλάξω κινητό δεν ξέρω αν θα τη βρω ή αν θα μπορώ να την εγκαταστήσω. Η native εφαρμογή εμφανίζεται όμως κάθε φορά που με καλεί κάποιος. Μικρό το κακό. Δεν βρίσκω όμως την επιλογή για να στείλω απευθείας μήνυμα χωρίς να απαντήσω σε κλήση. Ότι θα καλέσω αργότερα, είμαι σε συνάντηση κλπ. Πιθανόν να είναι κάπου και να μην το είδα. Επίσης, βλέπω ζητήματα με τις γραμματοσειρές. Γενικότερα, υπάρχουν dialers που βολεύουν πολύ περισσότερο από το native του Android.
Fotoalexandros Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 10 minutes ago, DrStef said: Δεν ξέρω τι σόι επιστήμονες καθίσανε και φτιάξανε το νέο περιβάλλον της εφαρμογής, τέρμα άβολο και δύσχρηστο ιδίως για τους μεγαλύτερης ηλικίας ανθρώπους, ήδη οι δικοί μου έχασαν την μπάλα. Φλύαρο πολύ, έχει 5 ταμπς και τα 5 από αυτά τα έχει αφιερώσει στις κλήσεις, Όλες, Αναπάντητες, Επαφές, Μη ανεπιθύμητες και Ανεπιθύμητες, εκεί που ήταν οργανωμένα και νοικοκυρεμένα όλα τα έσπασε σε 5 διαφορετικά ταμπς, εξωφρενικό και καθυστερημένο τελείως. ΓΙΑΤΙ??? Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχει ένα ταμπ και ένα κουμπί τα οποία ονομάζει Επαφές και ένα τρίτο Προβολή επαφών προκαλώντας σύγχυση αφού το ένα αφορά κλήσεις το άλλο σε παραπέμπει στην εφαρμογή με τις επαφές και το τρίτο πάλι σε παραπέμπει στις επαφές. ΓΙΑΤΙ??? Ένα άλλο περιττό στοιχείο είναι οι προτεινόμενες επαφές που σου βγάζει όταν πατάς το πληκτρολόγιο. Το νόημα θαρρώ του πληκτρολογίου είναι να το χρησιμοποιήσεις όταν χρειαστεί να πληκτρολογήσεις απευθείας έναν αριθμό, για ποιον λόγο να σου προτείνει κάποιες από τις επαφές σου εκείνη τη στιγμή; αν θέλει κάποιος επαφή ανατρέχει στις Επαφές και την βρίσκει. Τρίτο γιατί, ΓΙΑΤΙ??? Το χειρότερο εξ όλων είναι η μεταφορά όλων των ρυθμίσεων στο επάνω μέρος, με αποτέλεσμα ότι θα πρέπει να έχει κάποιος τα δάχτυλα του κιθαρίστα Paul Gilbert.. Παλιά το δούλευες με το ένα χέρι.. Ποια φαεινή "διάνοια" σκέφτηκε να το κάνει αυτό όταν τα περισσότερα τηλέφωνα έχουν το μέγεθος παντόφλας;;.. 2 1
Saloufas Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Τι μλκ είναι αυτή? δεν διάβασα την ενότητα πιο νωρίς να μην το κάνω μιας και τα έχω κλειστά τα updates. Πρέπει να βρούμε την προηγούμενη έκδοση λογικά τώρα για να το επαναφέρουμε. 1
Fotoalexandros Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 17 minutes ago, Saloufas said: Τι μλκ είναι αυτή? δεν διάβασα την ενότητα πιο νωρίς να μην το κάνω μιας και τα έχω κλειστά τα updates. Πρέπει να βρούμε την προηγούμενη έκδοση λογικά τώρα για να το επαναφέρουμε. Έχω το pixel 6pro και έκανα uninstall update. Το κακό είναι ότι επέστρεψα σε πολύ παλία έκδοση. Εγκατέστησα από το uptodown μια προηγούμενη αλλά βγάζει ασυμβατότητα. Θα αναγκαστώ να μείνω με την εργοστασιακή μέχρι να βρώ κάποιο άλλο app.
DrStef Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μόλις τώρα, Fotoalexandros είπε Έχω το pixel 6pro και έκανα uninstall update. Το κακό είναι ότι επέστρεψα σε πολύ παλία έκδοση. Εγκατέστησα από το uptodown μια προηγούμενη αλλά βγάζει ασυμβατότητα. Θα αναγκαστώ να μείνω με την εργοστασιακή μέχρι να βρώ κάποιο άλλο app. Εγκατέστησα ήδη με συνοπτικές διαδικασίες την εφαρμογή Right Dialer πληκτρολογώντας "τηλέφωνο" στην αναζήτηση του play store, βρήκα την χαρά μου και δεν βλέπω να γυρίζω πίσω. 1
Fotoalexandros Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 minutes ago, DrStef said: Εγκατέστησα ήδη με συνοπτικές διαδικασίες την εφαρμογή Right Dialer πληκτρολογώντας "τηλέφωνο" στην αναζήτηση του play store, βρήκα την χαρά μου και δεν βλέπω να γυρίζω πίσω. Θα το δοκιμάσω αν και μόλις βρήκα μια προηγούμενη που δουλεύει.
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 ώρες πριν, Rm.Geko είπε Σε εισερχόμενη κλήση σου βγάζει και εσένα κομμένα τα γράμματα στις άκρες; (Oneplus 10t με oxygen 15) Εχει ρυθμιση να μην το πας δεξια αριστερα αλλα με κοκκινο και πρασινο ακουστικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα