Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

..μετα απο πεσιμο του κινητου...εχω ραγισμα στην πισω και πανω γωνια γυαλινη πλατη του..και ενα μικρο βαθουλωμα στο πλαισιο του..εψαξα απο aliexpress και βρηκα πωλητη να αγορασω original πισω πλατη και καινουργιο σασι μαζι..ευτυχωs θεμα με οθονη δεν εχω..την εσωσε το προστατευτικο τζαμακι...

..η ερωτηση μου ειναι..ενω εχω στην κατοχη μου τα parts ανταλλακτικα...και αυτο που ζηταω ειναι η μετακομιση του hardware στο καινουργιο case..τι χρεωνουν οι τεχνικοι για αυτεs τιs δουλειεs με ανταλλακτικα που θα του παω εγω...?...διοτι οσα και αναλυτικα review να παιζουν στο τιουμπ καντο μονοs σου..τα χερια μου σε τετοια μικροπραγματα δεν πιανουν....

..και καμια προταση αξιοπιστου τεχνικου σε λογικη τιμη απο τα μελη του Insomnia...ευπροσδεκτη...

ευχαριστω για οποιεs απαντησειs λαβω..

Επεξ/σία από Christos_Tz
Δημοσ.

Αγνωστο τι χρεώνουν οι τεχνικοί για αυτές τις δουλειές μιας και δεν μιλάμε για επίσημα service αλλά για service της γειτονιάς που λέμε, και δεν ξέρω και αν αξίζει τελικά να μπεις σε αυτή την διαδικασία, ειδικά για το συγκεκριμένο κινητό που δεν θα υποστηριχθεί παραπάνω από την εταιρεία(όχι Android 16 και πάνω).

Προσωπικά αν ήμουν στην θέση σου, θα το πουλαγα όσο όσο το κινητό, και θα πήγαινα μια και καλή σε Poco X7Pro ή F7.

Νεα συσκευή, καλύτερες επιδόσεις, μεγαλύτερη μπαταρία, πολύ μεγαλύτερη υποστήριξη και φυσικά full εγγύηση.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω X6 Pro...ειμαι ακομα μεσα στα πραγματα..απλα αυτο με εχει βολεψει παρα πολυ στην δουλεια σαν δευτερη συσκευη..και δεν θελω να το βλεπω σαν τραυματισμενο σπουργιτι...χαχαχα..οχι τιποτα αλλο..εχω βρει απο Ali original πλατη..και πλαισιο σε λευκο χρωμα..ειναι μαυρο τωρα...οποτε ψηνομαι για ενα facelift αλλαγη χρωματοs....εκτοs αν το παω σε εναν μαστορα εδω που εχει φαναρτζιδικο..και του πω να μου το περασει ασταρι και ενα περλα χρωμα να το κανω kαγκουραs που παιζει τερμα στα ηχεια του σμαρτ τραπ μουσικη..χαχαχαχα..οπωs και να εχει αν βρω οικονομικα καπου να προχωρησω σε μετακομιση hardware απο το ενα στο αλλο καλωs..αν ζητανε παπαδεs το αφηνω ωs εχει και βλεπουμε..

Επεξ/σία από Christos_Tz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...