SabotazNic Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου Επειδη ειχα ιδιο θεμα με visa πειραιως και gpay, ΜΗΝ προσπαθεις καθε μερα. ασε να περασουν 5-10 μερες και μετα ξανα. Αμα για καποιο λογο ειναι flagged η καρτα απο Visa, δεν βοηθανε οι συνεχεις προσπαθειες.
qrstuv Δημοσ. 30 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Επειδη ειχα ιδιο θεμα με visa πειραιως και gpay, ΜΗΝ προσπαθεις καθε μερα. ασε να περασουν 5-10 μερες και μετα ξανα. Αμα για καποιο λογο ειναι flagged η καρτα απο Visa, δεν βοηθανε οι συνεχεις προσπαθειες. Μακάρι να είναι έτσι. Για την ώρα κάνω υπομονή. Το παράτησα, θα ξανά προσπαθήσω να την περάσω σε 10 μέρες που θα βγει και το νέο macOS. Εύχομαι τότε να την περάσει. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι η πειραιώς από την πλευρά της δεν βλέπει κάτι στην visa μου. Εγώ έκανα πάλι αίτημα για έλεγχο και ξεμπλοκάρισμα και θα έχω νεότερα από Δευτέρα.
SabotazNic Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 12 λεπτά πριν, qrstuv είπε Μακάρι να είναι έτσι. Για την ώρα κάνω υπομονή. Το παράτησα, θα ξανά προσπαθήσω να την περάσω σε 10 μέρες που θα βγει και το νέο macOS. Εύχομαι τότε να την περάσει. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι η πειραιώς από την πλευρά της δεν βλέπει κάτι στην visa μου. Εγώ έκανα πάλι αίτημα για έλεγχο και ξεμπλοκάρισμα και θα έχω νεότερα από Δευτέρα. Και εμένα δεν έβλεπαν τίποτα. Πιθανών η visa να μπλοκάρει κάτι. Εγώ σταμάτησα (ξέχασα) να προσπαθώ και μετά ξαφνικά πέρασε η κάρτα. Αν θυμάμαι καλά πήγαινε μέχρι τους όρους και πετούσε σφάλμα μετά. Δεν έβγαζε το παράθυρο που λέει ότι στάλθηκε μήνυμα στο νούμερο
qrstuv Δημοσ. 30 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 4 ώρες πριν, SabotazNic είπε Και εμένα δεν έβλεπαν τίποτα. Πιθανών η visa να μπλοκάρει κάτι. Εγώ σταμάτησα (ξέχασα) να προσπαθώ και μετά ξαφνικά πέρασε η κάρτα. Αν θυμάμαι καλά πήγαινε μέχρι τους όρους και πετούσε σφάλμα μετά. Δεν έβγαζε το παράθυρο που λέει ότι στάλθηκε μήνυμα στο νούμερο Αυτό. Περνάω όλα τα βήματα, μπαίνει η κάρτα, και όταν είναι να διαλέξω τρόπο επαλήθευσης πετάει αμέσως το μήνυμα verification not available κτλπ. Το ίδιο και στο ρολόι. Έχει έναν τρόπο επαλήθευσης, το Piraeus app. Μόλις ανοίξει μένει εκεί κολλημένο όπως σαν να φορτώνει κατά το login.
M A T R I X Δημοσ. χθες στις 06:14 πμ Δημοσ. χθες στις 06:14 πμ Στις 30/8/2025 στις 8:55 ΜΜ, qrstuv είπε Αυτό. Περνάω όλα τα βήματα, μπαίνει η κάρτα, και όταν είναι να διαλέξω τρόπο επαλήθευσης πετάει αμέσως το μήνυμα verification not available κτλπ. Το ίδιο και στο ρολόι. Έχει έναν τρόπο επαλήθευσης, το Piraeus app. Μόλις ανοίξει μένει εκεί κολλημένο όπως σαν να φορτώνει κατά το login. Τελικά τι σου είπαν; Θυμάμαι είχα στο παρελθόν το ίδιο πρόβλημα με Πειραιώς. Μου ζήτησαν να αφαιρέσω την κάρτα, και ξανά έκανα όλη τη διαδικασία, αφού είχα επικοινωνήσει πρώτα μαζί τους. Είναι καθαρά δικό τους θέμα, και το είχαμε λύσει σε 1 τηλεφώνημα. Ξαναμίλα μαζί τους.
qrstuv Δημοσ. χθες στις 08:46 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 08:46 πμ 2 ώρες πριν, M A T R I X είπε Τελικά τι σου είπαν; Θυμάμαι είχα στο παρελθόν το ίδιο πρόβλημα με Πειραιώς. Μου ζήτησαν να αφαιρέσω την κάρτα, και ξανά έκανα όλη τη διαδικασία, αφού είχα επικοινωνήσει πρώτα μαζί τους. Είναι καθαρά δικό τους θέμα, και το είχαμε λύσει σε 1 τηλεφώνημα. Ξαναμίλα μαζί τους. Σε εμένα ούτε καν ήξεραν ότι και οι υπολογιστές MacBook υποστηρίζουν Apple Pay. Kαι μίλησα με την τράπεζα και 2 και 3 φορές. Τελικά πέρασε η κάρτα στο ρολόι κάνοντας απλά διαγραφή της εφαρμογής της πειραιώς και επανεγκατάσταση. Στο MacBook όμως δεν δοκίμασα ακόμη, θα το δοκιμάσω πάλι μέσα στην ημέρα αφού περάσω το Tahoe.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα