grigoros36 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) καλησπερα σε όλους πριν 3 μέρες μετα απο 1 μήνα αναμονής ήρθαν απο την vodafone να συνδέσουν τη γραμμή λόγω μετακόμισης . Σήμερα επειδή σέρνεται το νετ ειπα να μετρήσω την ταχύτητα και ενω εχω 100αρα αυτό είχε D 10 και UP 9 Mbps πήρα τηλ.και μου είπαν οτι έχουν δώσει τη γραμμή στη cosmοte για βλαβη ! και οταν τους ρώτησα αν εχουν δίκες τους γραμμές στη περιοχή μου ειπαν οτι δεν ξέρουν και το έκλεισαν!!! Στο τσακ ειμαι να παω στη cosmote αλλά είναι και αυτή πανάκριβη. Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από grigoros36
poulinos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 12 hours ago, grigoros36 said: καλησπερα σε όλους πριν 3 μέρες μετα απο 1 μήνα αναμονής ήρθαν απο την vodafone να συνδέσουν τη γραμμή λόγω μετακόμισης . Σήμερα επειδή σέρνεται το νετ ειπα να μετρήσω την ταχύτητα και ενω εχω 100αρα αυτό είχε D 10 και UP 9 Mbps πήρα τηλ.και μου είπαν οτι έχουν δώσει τη γραμμή στη cosmοte για βλαβη ! και οταν τους ρώτησα αν εχουν δίκες τους γραμμές στη περιοχή μου ειπαν οτι δεν ξέρουν και το έκλεισαν!!! Στο τσακ ειμαι να παω στη cosmote αλλά είναι και αυτή πανάκριβη. ο χαλκος ειναι του οτε. η vodafone απλα μπορει να εχει dslam.β.το vdsl δεν θελει παραλληλα( bridge taps). στην εικονα παιζεις 48 down, 11 up 1
grigoros36 Δημοσ. πριν από 1 λεπτό Μέλος Δημοσ. πριν από 1 λεπτό 3 ώρες πριν, poulinos είπε ο χαλκος ειναι του οτε. η vodafone απλα μπορει να εχει dslam.β.το vdsl δεν θελει παραλληλα( bridge taps). στην εικονα παιζεις 48 down, 11 up Οπότε πρέπει να περιμένουμε πότε θα έρθει ο ΟΤΕ τώρα!! Με το speed test πού μέτρησα μου έβγαλε 10 και 9 ! Ευχαριστώ για την απάντηση poulinos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα