grigoros36 Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου (επεξεργασμένο) καλησπερα σε όλους πριν 3 μέρες μετα απο 1 μήνα αναμονής ήρθαν απο την vodafone να συνδέσουν τη γραμμή λόγω μετακόμισης . Σήμερα επειδή σέρνεται το νετ ειπα να μετρήσω την ταχύτητα και ενω εχω 100αρα αυτό είχε D 10 και UP 9 Mbps πήρα τηλ.και μου είπαν οτι έχουν δώσει τη γραμμή στη cosmοte για βλαβη ! και οταν τους ρώτησα αν εχουν δίκες τους γραμμές στη περιοχή μου ειπαν οτι δεν ξέρουν και το έκλεισαν!!! Στο τσακ ειμαι να παω στη cosmote αλλά είναι και αυτή πανάκριβη. Επεξ/σία 22 Αυγούστου από grigoros36
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου 12 hours ago, grigoros36 said: καλησπερα σε όλους πριν 3 μέρες μετα απο 1 μήνα αναμονής ήρθαν απο την vodafone να συνδέσουν τη γραμμή λόγω μετακόμισης . Σήμερα επειδή σέρνεται το νετ ειπα να μετρήσω την ταχύτητα και ενω εχω 100αρα αυτό είχε D 10 και UP 9 Mbps πήρα τηλ.και μου είπαν οτι έχουν δώσει τη γραμμή στη cosmοte για βλαβη ! και οταν τους ρώτησα αν εχουν δίκες τους γραμμές στη περιοχή μου ειπαν οτι δεν ξέρουν και το έκλεισαν!!! Στο τσακ ειμαι να παω στη cosmote αλλά είναι και αυτή πανάκριβη. ο χαλκος ειναι του οτε. η vodafone απλα μπορει να εχει dslam.β.το vdsl δεν θελει παραλληλα( bridge taps). στην εικονα παιζεις 48 down, 11 up 1
grigoros36 Δημοσ. 23 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 3 ώρες πριν, poulinos είπε ο χαλκος ειναι του οτε. η vodafone απλα μπορει να εχει dslam.β.το vdsl δεν θελει παραλληλα( bridge taps). στην εικονα παιζεις 48 down, 11 up Οπότε πρέπει να περιμένουμε πότε θα έρθει ο ΟΤΕ τώρα!! Με το speed test πού μέτρησα μου έβγαλε 10 και 9 ! Ευχαριστώ για την απάντηση poulinos
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, grigoros36 said: Οπότε πρέπει να περιμένουμε πότε θα έρθει ο ΟΤΕ τώρα!! Με το speed test πού μέτρησα μου έβγαλε 10 και 9 ! Ευχαριστώ για την απάντηση poulinos κανε speedtest με ethernet καλωδιο.θα πρεπε να εχεις κοντα 45 με βαση την εικονα και 10 στο up Επεξ/σία 23 Αυγούστου από poulinos 1
grigoros36 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:05 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 10:05 μμ Καλησπερα τελικά πριν 1 εβδομάδα ήρθε οτε και Vodafone μαζί και με γύρισαν 10 χρόνια πίσω δεν εχει 100αρα γραμμή η Vodafone στην περιοχή!! Ήθελα να παω και σε 200αρα απο 100 , μόνο 24 και 50 λέει έχει εδώ η Vodafone !!! Κατα πασα πιθανότητα θα παω cosmote πάλι !
poulinos Δημοσ. Σάββατο στις 12:34 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:34 μμ 14 hours ago, grigoros36 said: Καλησπερα τελικά πριν 1 εβδομάδα ήρθε οτε και Vodafone μαζί και με γύρισαν 10 χρόνια πίσω δεν εχει 100αρα γραμμή η Vodafone στην περιοχή!! Ήθελα να παω και σε 200αρα απο 100 , μόνο 24 και 50 λέει έχει εδώ η Vodafone !!! Κατα πασα πιθανότητα θα παω cosmote πάλι ! για να μην δινει η vodafone μαλλον δεν δινει ουτε η cosmote.η αλλη λυση μετα αν πραγματι δεν μπορει να δωσει κανενας ειναι να πας σε 4g ή καλυτερα ακόμα σε 5g αν έχει η περιοχή.
SaFiS Δημοσ. Σάββατο στις 01:09 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:09 μμ Βαση του Upload εισαι σε Vodafone καμπινα απο την οποια θα παρει και ο ΟΤΕ. Το πιο πιθανο ειναι οτι εισαι απλα πιο μακρια ή δεν ειναι ποιοτικο το ζευγαρι της γραμμης. Αφου εγινε και συνδυαστικο και στο πανε για υποβαθμιση, προφανως δεν παιρνει βελτιωση η γραμμη.
poulinos Δημοσ. Σάββατο στις 01:15 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:15 μμ 1 minute ago, SaFiS said: Βαση του Upload εισαι σε Vodafone καμπινα απο την οποια θα παρει και ο ΟΤΕ. Το πιο πιθανο ειναι οτι εισαι απλα πιο μακρια ή δεν ειναι ποιοτικο το ζευγαρι της γραμμης. Αφου εγινε και συνδυαστικο και στο πανε για υποβαθμιση, προφανως δεν παιρνει βελτιωση η γραμμη. to παραξενο ειναι οτι κλειδωνει στα 48/10 αλλα οτι παιζει 10/9. παραξενο. σιγουρα ειναι καμπινα γιατι βλεπω και 17a profile. απο ακ οσο ξερω δεν εδιναν 17α αλλα 8b αν θυμαμαι καλα.εκτος αν καποιος παροχος δινει 17a και απο το αστικο κεντρο.
prototypegr Δημοσ. Σάββατο στις 08:24 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:24 μμ 7 ώρες πριν, poulinos είπε to παραξενο ειναι οτι κλειδωνει στα 48/10 αλλα οτι παιζει 10/9. παραξενο. σιγουρα ειναι καμπινα γιατι βλεπω και 17a profile. απο ακ οσο ξερω δεν εδιναν 17α αλλα 8b αν θυμαμαι καλα.εκτος αν καποιος παροχος δινει 17a και απο το αστικο κεντρο. Cosmote που είμαι εγώ εδώ Χαλκιδική, 17a είμαι και σίγουρα παίρνω από ΑΚ.
SaFiS Δημοσ. Κυριακή στις 09:41 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:41 μμ To 11255 είναι σίγουρα καμπίνα Voda. Το ότι δεν πιάνει τα 40+ σε ST δεν λέει και πολλά, ειδικά αν έγινε με WiFi και με ποιον Server. Επίσης, με τόσα λάθη που έχει, μπορεί και να μπουκώνει και ο εξοπλισμός. Το πρόβλημα της γραμμής, αν δεν είναι απόσταση / μάπα ζευγάρι, μπορεί και να οφείλεται και στην καμπίνα της Voda με τις προβληματικές 3Μ ρεκλέτες τις οποίες σταδιακά αντικαθιστά με τις κλασικές τύπου Krone...
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 09:53 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:53 μμ On 06/09/2025 at 20:24, prototypegr said: Cosmote που είμαι εγώ εδώ Χαλκιδική, 17a είμαι και σίγουρα παίρνω από ΑΚ. αν μια γραμμη ειναι καλη το 17a θα δωσει καλυτερη ταχυτητα απο το 8b.αν ομως η γραμμη ειναι λιγο πατος δεν ξερω ποσο θα ωφελησει να εχεις 17a.τωρα αν θελουν σε μια γραμμη να δωσουν 17a αντι για 8b ή αν ενας παροχος θελει να δωσει πχ 17a και απο το ακ δεν τον εμποδιζει τιποτα. οπως και στα 100αρια.καποιοι εδιναν 17a ενω αλλοι εβαζαν και 35b (super vectoring)(αν το υποστηριζει ο εξοπλισμος). δεν υπαρχει κατι standard γενικα. 12 minutes ago, SaFiS said: To 11255 είναι σίγουρα καμπίνα Voda. Το ότι δεν πιάνει τα 40+ σε ST δεν λέει και πολλά, ειδικά αν έγινε με WiFi και με ποιον Server. Επίσης, με τόσα λάθη που έχει, μπορεί και να μπουκώνει και ο εξοπλισμός. Το πρόβλημα της γραμμής, αν δεν είναι απόσταση / μάπα ζευγάρι, μπορεί και να οφείλεται και στην καμπίνα της Voda με τις προβληματικές 3Μ ρεκλέτες τις οποίες σταδιακά αντικαθιστά με τις κλασικές τύπου Krone... Καλα ναι στο speedtest αλλο τοσο με wifi μπορει αυτα που βγαινουν να ειναι ακυρα.μπορει καποιος να εχει συνδεθει πχ στα 2,4ghz αντι για 5ghz. εχει και αρκετα Fec. bridge taps αν ειχε πιστευω θα του το ελεγαν στο συνδυαστικο. δεν ηξερα οτι ξεκινησε να τα φτιαχει τα θεματα με τις ρεγκλετες η vodafone. ηξερα οτι υπηρχε θεμα αλλα δεν ηξερα οτι τα αλλαζουν. τοσο καιρο θα παιζε καμια πατεντα to 10 attenuation ουτε λιγο ειναι ουτε πολυ.απλα απο το 10 που λεει μεχρι το 48 που βλεπουμε... εχει διαφορα.τωρα για το συγκεκριμενο προβλημα δεν ξερουμε τι μπορει να ειπε ο τεχνικος της vodafone.
grigoros36 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:08 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 09:08 μμ (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω ποιανού ειναι η καμπινα απο το σπίτι ειναι στα 200 με 300 μετρά , την καμπίνα την άνοιξε ο οτε και έδωσε στο τεχνικό τις Vodafone 4 γραμμές για σύνδεση απο αυτές μόνο δυο ηταν τις προκοπής, μια 100αρα με πολλά λάθη μου ειπε ο τεχνικός και οτι θα εχω συχνές αποσυνδέσεις και την 50αρα που ειναι κάπως καλύτερη αν και εχω κάποιες αποσυνδέσεις, αργό ιντερνέτ αργούν να ανοίξουν σελίδες και πολλά ping σε online games ακόμα πάντως δεν με πήραν τηλ. για να δούμε αν θα κάνουν κάτι η θα αποχωρήσω απο την Vodafone !! Η μέτρηση έγινε με καλώδιο απο το ρουτερ κατευθείαν μόνο το PC είναι συνδεμένο , και στο κινητό στα 5G που μέτρησα σήμερα 44/10 είχα!! Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:13 μμ από grigoros36
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα