nick_81 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:23 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:23 μμ Καλησπέρα. Στην περιοχή που έχουμε το πατρικό ξεκίνησαν μικροδιαρήξεις. Πρέπει άμεσα μέσα στη βδομάδα να τοποθετηθούν 5-6 κάμερες εξωτερικού χώρου και ίσως και 1-2 εσωτερικού. Επειδή δεν έχω ιδέα θα ήθελα προτάσεις και γενικότερες πληροφορίες από όσους έχουν και γνωρίζουν. Οπωσδήποτε να είναι αξιόπιστες με καλή ορατότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και άμεση ειδοποίηση στο κινητό. Επίσης επειδή η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη θα ήθελα αν υπάρχει κάποιο σύστημα με σειρήνα που να μπορώ να το ενεργοποιήσω εγώ μέσω wifi σε περίπτωση πχ που δω κάτι στις κάμερες. Όχι ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού λόγω κόστους κάτι ποιο απλό. Τέλος το ίντερνετ στο χωριό είναι λίγο της πλάκας με ταχύτητες με το ζόρι 4-5 Gb. Είναι οκ ή θα υπάρχει θέμα με τη σύνδεση; Εξαιτίας του επείγοντως προτάσεις όχι από amazon μόνο από καταστήματα εντός Ελλάδος.
filip123go Δημοσ. Παρασκευή στις 10:42 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:42 μμ Εγώ έχω αυτές για εσωτερικό χώρο . Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η εφαρμογή της Xiaomi είναι οκ. Δεν μου έχει τύχει ποτέ να αποσυνδεθούν. Και όταν κόβεται το ίντερνετ (συνήθως γιατί κόβεται το ρεύμα) , μόλις επανέρχεται, πάντα κάνουν reconnect μόνες τους . Είναι βέβαια εσωτερικού χώρου, αλλά αν έπαιρνα εξωτερικού, πάλι Xiaomi θα έπαιρνα. Παίρνουν SD κάρτες οι κάμερες για να καταγραφούν τοπικά και εάν θέλεις υπάρχει και συνδρομή για σώζεις στο cloud.
gorge18 Δημοσ. χθες στις 12:09 πμ Δημοσ. χθες στις 12:09 πμ 1 ώρα πριν, nick_81 είπε Καλησπέρα. Στην περιοχή που έχουμε το πατρικό ξεκίνησαν μικροδιαρήξεις. Πρέπει άμεσα μέσα στη βδομάδα να τοποθετηθούν 5-6 κάμερες εξωτερικού χώρου και ίσως και 1-2 εσωτερικού. Επειδή δεν έχω ιδέα θα ήθελα προτάσεις και γενικότερες πληροφορίες από όσους έχουν και γνωρίζουν. Οπωσδήποτε να είναι αξιόπιστες με καλή ορατότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και άμεση ειδοποίηση στο κινητό. Επίσης επειδή η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη θα ήθελα αν υπάρχει κάποιο σύστημα με σειρήνα που να μπορώ να το ενεργοποιήσω εγώ μέσω wifi σε περίπτωση πχ που δω κάτι στις κάμερες. Όχι ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού λόγω κόστους κάτι ποιο απλό. Τέλος το ίντερνετ στο χωριό είναι λίγο της πλάκας με ταχύτητες με το ζόρι 4-5 Gb. Είναι οκ ή θα υπάρχει θέμα με τη σύνδεση; Εξαιτίας του επείγοντως προτάσεις όχι από amazon μόνο από καταστήματα εντός Ελλάδος. Αν εχεις ρευμα εκει κοντα που θες να τις βαλεις και εχεις και wifi μπορεις να βαλεις https://www.skroutz.gr/s/46820902/TP-LINK-Tapo-C320WS-v2-2-IP-Kamera-Parakolouthisis-Wi-Fi-Full-HD-4MP-Adiavrochi-me-Amfidromi-Epikoinonia-kai-Fako-3-18mm.html https://www.skroutz.gr/s/44813654/TP-LINK-Tapo-C520WS-v1-IP-Kamera-Parakolouthisis-Wi-Fi-Full-HD-4MP-Adiavrochi-me-Amfidromi-Epikoinonia-kai-Fako-3-18mm.html και να κανεις ρυθμιση να στελνει μονο οταν δει ανθρωπο ή αυτοκίνητο. Βαλε και cloud που να μη σου τις παρουν και χασεις υλικο Και αν δεις κατι τις βαζεις να βαρανε συναγερμο.. Ειναι κατι απλο και γρηγορο 1
Black Demis Δημοσ. χθες στις 12:18 πμ Δημοσ. χθες στις 12:18 πμ αν θες αξιοπιστία χωρίς να σκάσεις πάρα πολλά (αλλά ουτε και λίγα) πας σε ezviz (διάλεξε τι σε καλυπτει) σαν δευτερη λυση tapo σειρα (αν η τσεπη δεν τραβαει) τελευταια απο μενα η xiaomi καθος η κάμερες της ειναι λαχείο καποια κομμάτια δεν έχουν θεμα καποια θα σε ταράξουν στα προβληματα (ίδιο μονύελο)
vasilllis Δημοσ. χθες στις 12:38 πμ Δημοσ. χθες στις 12:38 πμ to tapo cloud θελει λεφτα.Για 4+ συσκευες θελει 130€/ετος.Αλλα ειναι η φθηνη και καλη λυση. 1
fernw_thn_souvla Δημοσ. χθες στις 12:41 πμ Δημοσ. χθες στις 12:41 πμ Θα σου πρότεινα να δεις από Eufy έχουν και συναγερμό. Τις δουλεύω εδώ και 4+ χρόνια, μαζί με το doorbell τους απροβλημάτιστα. Πριν προχωρήσεις όμως, θα πρέπει πρώτα να φροντίσεις για το internet. Οι κάμερες βασίζονται κυρίως στο upload speed και όχι στο download. Αν βάλεις 5-7 κάμερες και δεν έχεις σχετικά καλό upload, θεωρώ ότι δε θα βλέπεις τίποτα. Θα είναι σαν να έχεις ανιχνευτές κίνησης, αλλά για να δεις τι έγινε, θα πρέπει να βγάλεις την SD και να το δεις από εκεί. Για να δεις εικόνα στο κινητό σου ή κάποιο clip, η κάμερα πρέπει να στο "στείλει" – δηλαδή να κάνει upload εκείνη τη στιγμή. 2
Petros Electron Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) Εγω εχω βάλει κάμερες της TAPO και γράφω σε SD κάρτες. Γενικά είμαι ικανοποιημένος και δεν εχω αποσυνδέσεις. Επίσης αν κλείσει και ξανα-ανοιξει το router συνδέονται αυτόματα. Οπως σου έγραψε ο @fernw_thn_souvla θα πρεπει να εχεις σχετικά καλο upload. Αν πας σε καμερες με SD καρτες προσοχή τι κάρτες θα πάρεις. Εγω ειχα παρει τις kingston και μου χάλασαν σε λιγότερο απο 1.5 μηνα (ειχα συνεχή εγράφη στην κάμερα). Παρε τις Sandisk High Endurance ή max endurance ειναι οτι καλύτερο για κάμερες TAPO (και πιθανόν και για αλλες καμερες που παιρνουν SD καρτες), ωστε να μην χάσεις καμια εγράφη και να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο. Απλα εχε στον νου σου οι κάμερες ειναι δευτερεύον σύστημα ασφάλειας, πρωτεύων ειναι να εχεις εναν συναγερμό με εξ. ανιχνευτές ετσι ωστε να ενεργοποιηθεί πριν μπει ο διαρρήκτης μέσα στο σπίτι. 11 ώρες πριν, vasilllis είπε to tapo cloud θελει λεφτα.Για 4+ συσκευες θελει 130€/ετος.Αλλα ειναι η φθηνη και καλη λυση. Ισχύει. Αλλά μπορείς να γράφεις σε SD κάρτες, ή να πληρώνεις το cloud μονο σε 1 κάμερα που ειναι πολύ ποιο οικονομικά, την ποιο σημαντική (ας πούμε της εισόδου) και τις άλλες να τις έχεις μονο σε εγράφη καρτών SD. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από Petros Electron 1
txcellas Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Εγώ είχα μια κινεζική καμερα (16 ευρω πριν απο 4 χρονια) και την έβαλα σε εξωτερικό χώρο. Ειναι για εσωτερικό χώρο αλλα εδώ και 1 χρόνο που την εχω παρόλο την σκονη-υγρασία-ζέστη και ολα τα καιρικά φαινόμενα συνεχίζει να τραβάει 24/7. Δεν την εχω να βρέχεται εννοείται. Πιστεύω οτι η καμερα "εξωτερικού" χώρου αν δεν δέχεται ακραία καιρικά φαινόμενα ειναι υπερβολή. Παρε μια φτηνή να κανεις τη δουλεια σου
Petros Electron Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) Εγω μια απο τις TAPO που πήρα ειναι η Tapo C320WS την εχω σε βεράντα τρώει ήλιο, βροχη μονο αν εχει έντονο αερα και μεχρι στιγμής 6 μήνες με εγράφη 24/7 λειτουργεί άψογα. Επίσης το βράδυ δείχνει έγχρωμα ακόμα και (σχεδόν) με απόλυτο σκοτάδι. Πίστευα ότι με τους καύσωνες θα χάλαγε αλλά δεν παίρνει χαμπάρι από οτι φαίνεται.. Την εχω συνδέσει με καλωδιο οποτε δεν εχω αποψη για το WI-FI της. Φιλος μου την εχει με WI-FI δεν εχει παραπονεθεί για αποσυνδέσεις, σίγουρα εχει και καλύτερες, αλλα στα λεφτά της θεωρώ οτι ειναι VFM. Στα αρνητικα ειναι ο ηχος της, τουλαχιστον εμενα δεν μου αρεσει σαν ποιότητα Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από Petros Electron
tzotzo Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες https://eu.baseus.com/products/s1-outdoor-security-camera?variant=50300602089792&country=DE¤cy=EUR&utm_medium=product_sync&utm_source=google&utm_content=sag_organic&utm_campaign=sag_organic&gad_source=1&gad_campaignid=20774157482 Έχω λιμπιστει αυτες
militarist Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) Eufy αυτεσ με solar panel για να μην χρειαζεσε ούτε ρεύμα ούτε φόρτιση . Η βάση που συνδέονται δέχεστε έξτρα σκληρό . αλλα θέλει να έχεις ίντερνετ για να βλέπεις από κινητό . βαλε ενα Starlink να βρεις την υγειά σου Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από militarist 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα