margaritagr Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Αν δεν κάνεις κάτι για το ιντερνετ ό,τι κάμερα και να βάλεις δε θα βλέπεις Χριστό. Η ταχύτητα που αναφέρεις δεν επαρκεί ούτε για μία πόσο μάλλον που θες 5+. Δες για starlink ή κάρτα sim vodafone/cosmote αν έχουν καλές ταχύτητες. Για κάμερες τοπ επιλογές είναι dahua/ hik vision Επεξ/σία 26 Αυγούστου από margaritagr 1
Joanna000 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:24 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:24 πμ Καλημερα. Θελω να βάλω και εγω 2 καμερες στο μπαλκόνι του σπιτιού μου. Η μια θελω να βγάζει και φως εαν δει κινιση και θελω να εχουν καταγραφικό υλικό αλλα και καλη ανάλυση εικόνας. Ποια μου προτεινετε έως 100€ η κάθε μια?
slaughter Δημοσ. Πέμπτη στις 09:48 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:48 πμ 21 minutes ago, Joanna000 said: Καλημερα. Θελω να βάλω και εγω 2 καμερες στο μπαλκόνι του σπιτιού μου. Η μια θελω να βγάζει και φως εαν δει κινιση και θελω να εχουν καταγραφικό υλικό αλλα και καλη ανάλυση εικόνας. Ποια μου προτεινετε έως 100€ η κάθε μια? έχω πάρει αυτή. Έχει καλή εικόνα 2Κ και όταν "δει" κάποιον μπορεί να ανάβει τα φώτα της για να σου δείξει οτι σε έπιασε. Δες και κάνα youtube review της για να καταλάβεις. 1
logokrimenos Δημοσ. Πέμπτη στις 10:55 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:55 πμ Δεν ξέρω αν το έγραψε κανένας πιο πριν. Έκανα πρόσφατα εγκατάσταση 4 κάμερες εξωτερικές στο σπίτι και έβαλα αυτό ΣΕΤ 4 ΚΑΜΕΡΩΝ HIKVISION: ΣΕΤ 1x HIKVISION - iDS-7204HQHI-M1/S(C) 4 x HIKVISION -DS-2CE16K0T-LFS 1)μετασχηματιστής 5 Α 12VOLT BNC ΕΙΚΟΝΑΣ & ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ Σίγουρα να βάλεις και καταγραφικό με 1tb σκληρό για να έχεις 1 βδομάδα αρχείο. Τα πέρασα μόνος μου με καλής ποιότητας ethernet. Σου δίνει ενα μετασχηματιστή και κάποια balun τα οποία τα συνδέεις για να πάει ρεύμα μέσω του ethernet στην κάμερα και να μην υπάρχει ανάγκη να μπει δίπλα σε μπρίζα. Ο κύριος απο το συγκεκριμένο site με βοήθησε πάρα πολύ με αναλυτικές οδηγίες και μιλήσαμε και 2-3 φορές στο τηλέφωνο για την τελική ρύθμιση του καταγραφικού και της εφαρμογής στο κινητό.
Joanna000 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:03 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:03 μμ 3 ώρες πριν, slaughter είπε έχω πάρει αυτή. Έχει καλή εικόνα 2Κ και όταν "δει" κάποιον μπορεί να ανάβει τα φώτα της για να σου δείξει οτι σε έπιασε. Δες και κάνα youtube review της για να καταλάβεις. Τι εμβέλεια εχει το φλας οταν δει κινιση? Θέλω να τις βάλω στο δεύτερο όροφο. Θα πιάνει εκει τη κινιση?
slaughter Δημοσ. Πέμπτη στις 01:06 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:06 μμ 1 minute ago, Joanna000 said: Τι εμβέλεια εχει το φλας οταν δει κινιση? Θέλω να τις βάλω στο δεύτερο όροφο. Θα πιάνει εκει τη κινιση? δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Δες τα specs μπας και βγάλεις κάποια άκρη. Εικόνα θα έχεις τώρα για το αν θα πιάνει κ θα ανοίξει το φως δεν το ξέρεις. 1
mike15 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:28 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:28 μμ 6 ώρες πριν, slaughter είπε έχω πάρει αυτή. Έχει καλή εικόνα 2Κ και όταν "δει" κάποιον μπορεί να ανάβει τα φώτα της για να σου δείξει οτι σε έπιασε. Δες και κάνα youtube review της για να καταλάβεις. μπορει να συνδεθει με καλωδιο ΡΟΕ μεχρι το σπιτι?
slaughter Δημοσ. Πέμπτη στις 04:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:32 μμ 2 minutes ago, mike15 said: μπορει να συνδεθει με καλωδιο ΡΟΕ μεχρι το σπιτι? ναι αλλά θέλει splitter νομίζω.. δεν παίζει κατευθείαν στην LAN πόρτα της. Εγώ έτσι την έχω 1
mike15 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:34 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:34 μμ Μόλις τώρα, slaughter είπε ναι αλλά θέλει splitter νομίζω.. δεν παίζει κατευθείαν στην LAN πόρτα της. Εγώ έτσι την έχω ευχαριστω,πολυ καλη επιλογη πανω που εψαχνα για μια οικονομικη τετοιου στυλ καμερα.απο ποιο καταστημα την αγορασες?
slaughter Δημοσ. Πέμπτη στις 04:34 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:34 μμ Just now, mike15 said: ευχαριστω,πολυ καλη επιλογη πανω που εψαχνα για μια οικονομικη τετοιου στυλ καμερα.απο ποιο καταστημα την αγορασες? skroutz. δεν θυμάμαι μαγαζί αλλά αυτά αλλάζουν 1
mike15 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:52 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:52 μμ 16 λεπτά πριν, slaughter είπε skroutz. δεν θυμάμαι μαγαζί αλλά αυτά αλλάζουν ναι απλα ηθελα να μαθω εαν την εφερες απο της ρουμανιας που ειναι το πιο φθηνο,για το εαν πηγαν ολα καλα.γιατι θα παρω 2-3
slaughter Δημοσ. Πέμπτη στις 04:53 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:53 μμ Just now, mike15 said: ναι απλα ηθελα να μαθω εαν την εφερες απο της ρουμανιας που ειναι το πιο φθηνο,για το εαν πηγαν ολα καλα.γιατι θα παρω 2-3 Απο Ελλάδα την είχα πάρει.. τα Ρουμανία είναι τελευταίες προσθήκες. Επίσης δεν την θυμάμαι τόσο φθηνή .. θα έπεσε 1
mike15 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:08 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:08 μμ 14 λεπτά πριν, slaughter είπε Απο Ελλάδα την είχα πάρει.. τα Ρουμανία είναι τελευταίες προσθήκες. Επίσης δεν την θυμάμαι τόσο φθηνή .. θα έπεσε καταγραφικο τι εχεις?
kostas_22 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:14 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:14 μμ 1 ώρα πριν, slaughter είπε ναι αλλά θέλει splitter νομίζω.. δεν παίζει κατευθείαν στην LAN πόρτα της. Εγώ έτσι την έχω τι splitter θα χρειαστεί για να παίξει Poe? έχω αναμονή ένα ethernet καλώδιο γύρω στα 15 μέτρα περίπου
slaughter Δημοσ. χθες στις 11:07 πμ Δημοσ. χθες στις 11:07 πμ On 16/10/2025 at 17:08, mike15 said: καταγραφικο τι εχεις? Σε αυτή δεν έχω.. την έχω μόνο για live video. Έχω ένα αναλογικό της HikVision και είναι μια χαρά. Αν αγόραζα τώρα θα πήγαινα και ip πάλι hikvision On 16/10/2025 at 18:14, kostas_22 said: τι splitter θα χρειαστεί για να παίξει Poe? έχω αναμονή ένα ethernet καλώδιο γύρω στα 15 μέτρα περίπου κάτι τέτοιο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα