Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Opel Corsa του 17, αυτόματο. Το αμάξι κάποια στιγμή τον Ιούνιο σχεδόν με άφησε. Σταμάτησε να αλλάζει ταχύτητες ενώ πατούσα γκάζι, πήγαινε εως 20χλμ ενώ ανέβαζε στροφές. Ο φαδερ είναι ηλεκτρολόγος και έχει διαγνωστικό μηχάνημα. Έδειξε πρόβλημα σε μια βαλβίδα του σασμαν. Πέφτω και στην απεργία των συνεργείων λόγω του πελατολόγιου, φτάσαμε μέσα Ιουλίου για να λύσουν τις βαλβίδες. Τις έλυσαν, παραγγείλαμε καινούργιες από εξωτερικό και έφτασαν πριν 2 μέρες. Τις βάλαμε πάνω και το αμάξι έκανε πάλι τα ίδια! Ξέχασα να πω ότι το σασμαν είχε πολύ λίγο λάδι μέσα και πιθανώς λόγω αυτού έπαθε ζημιά η βαλβίδα. Σημασία έχει ότι είναι στην ίδια κατάσταση το αμάξι. Τώρα το πρόβλημα που βγάζει στο διαγνωστικό είναι ότι ο εγκέφαλος θερμαίνεται πολύ! Οι μαστόροι της περιοχής δεν αναλαμβάνουν αυτόματα σασμαν και θα πρέπει να απευθυνθώ (επιτέλους) σε συνεργείο οπελ μπας και βρούμε τι πραγματικά έχει και σταματήσουν οι πειραματισμοί. Θέλω να ρωτήσω αν είχε κανείς παρόμοιο θέμα με αυτόματο οπελ ή άλλη μάρκα; Και επίσης γνώμες για συνεργεία οπελ. Βρήκα κάποια μέσω γκουγκλ με καλές κριτικές. Τα περισσότερα που τηλεφώνησα είναι κλειστά και ένα μου είπε για 1-9 ραντεβού. Έχω ήδη φάει 2 μήνες χωρίς αμάξι! Ευτυχώς έχω μηχανάκι και βολεύομαι για τα κοντινά.

Και τελικά είναι τόσο ζημιάρικα όλα τα αυτόματα στο σασμαν; Και το παλιό μου corsa 01 είχε βγάλει πρόβλημα 2-3 φορές στο κιβώτιο και νομίζω είχαμε αλλάξει εγκέφαλο.

Επεξ/σία από 1comment

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...