GhostDel Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, στο παρακάτω σύστημα είχα μια 4070ti wind force και αγόρασα μια 5070ti aorus master χωρίς να σκεφτώ πως δεν θα χωρέσει 😂😭 KINGSTON SSD 1024GB 6.0/7.0 KC3000 P4 M.2 KIN . BE QUIET ! PURE BASE 500DX WINDOW WH ATX . G.SKILL DDR5 32GB KIT 2X16GB PC 6000 TRIDENT Z5 NEO RGB F5-6000J3238F16GX2-TZ5NR . BE QUIET! STRAIGHT POWER11 CM 750W ATX24 . ASUS PRIME B650-PLUS . Deepcool ak620 . RYZEN 7800x3d . 5070 TI AORUS MASTER ΘΕΛΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΕΝΑ TOWER, ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ (ΚΑΝΑ 2-3 ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΩ ΕΞΤΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ) ΚΑΙ ΕΝΑΝ SSD 1000ρι ακομα(να πάρω τον ίδιο;) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Αναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε : 350-400 (για όλα) Επεξ/σία 23 Αυγούστου από GhostDel
Chris2756 Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου Kαλα τι μηκος εχει η 5070ti? To pure base 500dx περνει καρτα μηκους μεχρι 369 χιλιοστα. Εγω εχω gigabyte RTX 4070 ti και μεταξυ καρτας και ανεμιστηρων στο μπροστινο μερος του κουτιου, ΒQ dark base 700, υπαρχει ενα κενο περι τα 15 εκατοστα. Aπο ανεμιστηρες, εκτος απο τους δυο silent wings 3 140mm, εχω προσθεσει και τεσσερις noctua NF-A14. Αν αρεσει στην εμφανιση, απο θεματα air flow, cable managment, fan controler, rgb συν 3 χρονια εγγυηση, ειναι απαιχτο και "τεραστειο" Εκεινο που με τραβηξε περισσοτερο ειναι οτι ολα τα "σασι" του ειναι αφαιρουμενα. Μονταρεις π.χ. ανεμιστηρες, μητρικη, hdd, εκτος κουτιου και μετα πανε συρταρωτα και ασφαλιζουν στην θεση τους. Ο δισκος που εχεις παντως, διαβαζω πολυ καλες κριτικες, οποτε αν εισαι ευχαριστημενος? Σηγουρα θα υπαρχουν και καλυτεροι. 1
nickol-us Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου https://www.bequiet.com/en/case/1854 369mm gpu clearance https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N507TAORUS-M-16GD/sp#sp 360mm length Βάσει spec φαίνεται οτι χωράει, πως είδες οτι δεν...; Εκτός αν δε σου αρέσει που είναι τσίμα τσίμα, οπότε διευκρίνησε τι θες μη σου προτείνουν τίποτα άκυρο...
sattack Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου Αν σε παίρνουν τα χρήματα, πάρε 2TB ssd. Είναι κρίμα να γεμίσεις 2 θεσεις NVMe με μόνο 1ΤΒ στον καθένα. 1
GhostDel Δημοσ. 23 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 7 ώρες πριν, nickol-us είπε https://www.bequiet.com/en/case/1854 369mm gpu clearance https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N507TAORUS-M-16GD/sp#sp 360mm length Βάσει spec φαίνεται οτι χωράει, πως είδες οτι δεν...; Εκτός αν δε σου αρέσει που είναι τσίμα τσίμα, οπότε διευκρίνησε τι θες μη σου προτείνουν τίποτα άκυρο... Και εγώ αυτό είχα δει πριν την πάρω αλλά το άτομο που ήρθε να μου την βάλει δεν μπορούσε με τίποτα να την βάλει μέσα προσπαθήσαμε…
Chris2756 Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου Mηπως υπαρχει καποιος ανεμιστηρας που εμποδιζει και θα μπορουσε να παει πιο κατω η πιο πανω? Παντως και το 500DX ειναι ενα πολυ καλο κουτι, απο οτι εχω δει. Αυτο θα επερνα, αν δεν ειθελα τον επιπλεον χωρο για καποιους HDD που θα βαλω. Και στα μισα χρηματα απο το dark base. 1
Λύση @topos Δημοσ. 24 Αυγούστου Λύση Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 6 hours ago, GhostDel said: Και εγώ αυτό είχα δει πριν την πάρω αλλά το άτομο που ήρθε να μου την βάλει δεν μπορούσε με τίποτα να την βάλει μέσα προσπαθήσαμε… H κατι εχετε εξτρα μπροστα στο κουτι η κατι δεν κανατε καλα, αν και "σφιχτα" θα μπει.Δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις κουτι.-Συνηθως και απο τα specs των clearance εχει μερικα mm ακομα- Μηπως η 4070ti "επιανε" λιγοτερα πισω slots και απλα δεν ξεβιδωσατε καποιο εξτρα?(Πρακτικα εαν δεν το κανατε αυτο στην δοκιμη, τα outputs της gpu δεν βγηκαν εξω απο το κουτι οποτε για αυτο δεν εμπαινε) Μιλαω για τα σλοτς του κουτιου, φωτο-> Υ.Γ Να την κανεις register στην giagabyte (εαν δεν την εχεις κανει ηδη) για να παρεις τα +2χρονια εγγυησης. Επεξ/σία 24 Αυγούστου από @topos 1 1
GhostDel Δημοσ. 24 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 6 ώρες πριν, @topos είπε H κατι εχετε εξτρα μπροστα στο κουτι η κατι δεν κανατε καλα, αν και "σφιχτα" θα μπει.Δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις κουτι.-Συνηθως και απο τα specs των clearance εχει μερικα mm ακομα- Μηπως η 4070ti "επιανε" λιγοτερα πισω slots και απλα δεν ξεβιδωσατε καποιο εξτρα?(Πρακτικα εαν δεν το κανατε αυτο στην δοκιμη, τα outputs της gpu δεν βγηκαν εξω απο το κουτι οποτε για αυτο δεν εμπαινε) Μιλαω για τα σλοτς του κουτιου, φωτο-> Υ.Γ Να την κανεις register στην giagabyte (εαν δεν την εχεις κανει ηδη) για να παρεις τα +2χρονια εγγυησης. Θα έρθει την Δευτέρα για δεύτερη δοκιμή😂 Την έχω κάνει ήδη register , ευχαριστώ πολύ!!! Θα ενημερώσω
@topos Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου 11 hours ago, GhostDel said: Θα έρθει την Δευτέρα για δεύτερη δοκιμή😂 Την έχω κάνει ήδη register , ευχαριστώ πολύ!!! Θα ενημερώσω Με λίγη καλή διάθεση θα μπει . Ίσως χρειαστεί να περάσει "πλάγια" και εφόσων περάσει να την ισιωσεις/κουμπωσεις εφόσων είναι ήδη στο κουτί. Spoiler (Ίσως χρειαστείς να βγάλεις και τις ram εάν είναι τόσο σφιχτα, μετά που θα την κουμπωσεις τις ξαναβάζει και αυτές). 1
dsi44 Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου τι δοκιμες βρε? ή χωραει ή οχι. Λογικα ο τυπος που ηρθε την πρωτη φορα ηταν και αυτος αμπαλελετος.Βρες ενα μεσο χρηση να στη βαλει.
nickol-us Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 6 ώρες πριν, GhostDel είπε Τελικά χωράει στο κουτί, όλα καλά. Και κάπως έτσι γλίτωσες το περιττό έξοδο... Θα ήθελα πολύ να δω τι έκανε ο πρώτος που είπε οτι δεν μπαίνει... 2
Chris2756 Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Θα ειταν και κριμα, γιατι το κουτι που εχει, ειναι πολυ καλο. Σωστη η παροιμια που ελεγε και η γιαγια μου. Με βαζελινη και υπομονη ολα ... τεσπα, χωρανε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα