Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση. Έχω δυο γυαλια ηλίου (vuarnet-armani) των οποίων οι φακοί χρειάζονται αντικατάσταση(polarized). Επείδ;h ρώτησα δυο-τρια οπτικά μου είπαν διάφορες τιμές (ξεκινώντας απο 30 το σετ στο mati-mati). Αυτό που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν ποιότητες ή brands φακών ηλίου και αν ναι πως (και κυρίως που ) να τις ζητήσω. Αν έχετε και οπτικούς που να έχουν κάνει κάτι αντίστοιχο ακόμη καλύτερα (Ιδανικά στον Πειραιά 'η τα Χανιά).

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να βάλεις brand φακών...Και απλοί φακοί να είναι, κάνουν την ίδια δουλειά και είναι και πιο φθηνοί...Με 30 ευρώ τους αλλάζεις( δεν ξέρω την τιμή των polarized )...Αρκεί βέβαια να είναι πιστοποιημένοι, από υπεύθυνο οπτικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν και ποιότητες και γνωστά brands φακών, το θέμα είναι αν σου χρειάζονται τα έξτρα που σου δίνουν οι πιο ακριβοί φακοί.

Επεξ/σία από majunior
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, majunior είπε

Υπάρχουν και ποιότητες και γνωστά brands φακών, το θέμα είναι αν σου χρειάζονται τα έξτρα που σου δίνουν οι πιο ακριβοί φακοί.

Ποια είναι τα έξτρα; Αρκεί να είναι εγκεκριμένα και να προστατεύουν από τον ήλιο.. Αυτό το κάνουν και οι απλοί φακοί.. Ακριβοί φακοί υπάρχουν για τα οράσεως 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...