CuriousMind1 Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου Γεια σας! Έχω ήδη δύο πτυχία στον κλάδο της εκπαίδευσης, αλλά σκέφτομαι να κάνω μια αλλαγή καριέρας και να στραφώ σε άλλους επαγγελματικούς τομείς, ειδικά στη βιολογία, που με ενδιαφέρει πολύ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία ή γνώση σχετικά με επαγγέλματα που έχουν ζήτηση στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα και θα μπορούσαν να αποτελέσουν ρεαλιστική επιλογή για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει κάτι νέο. Οποιαδήποτε πληροφορία, πρόταση ή προσωπική εμπειρία θα ήταν πολύτιμη! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
julypickles Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, CuriousMind1 είπε Γεια σας! Έχω ήδη δύο πτυχία στον κλάδο της εκπαίδευσης, αλλά σκέφτομαι να κάνω μια αλλαγή καριέρας και να στραφώ σε άλλους επαγγελματικούς τομείς, ειδικά στη βιολογία, που με ενδιαφέρει πολύ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία ή γνώση σχετικά με επαγγέλματα που έχουν ζήτηση στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα και θα μπορούσαν να αποτελέσουν ρεαλιστική επιλογή για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει κάτι νέο. Οποιαδήποτε πληροφορία, πρόταση ή προσωπική εμπειρία θα ήταν πολύτιμη! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Βιολογία και να εργαστείς που; Εκπαίδευση κορεσμένη Έρευνα ελάχιστη στην Ελλάδα Εργαστήρια βρίσκεις μεν εύκολα δουλειά αλλά μισθός κάτω από χιλιάρικο Κάποτε ήμουν στο βιολογικό ΕΥΤΥΧΩΣ έφυγα. Δεν θα διάλεγα ενα επάγγελμα που δεν σε αφήνει να ιδιωτευσεις. Υπαρχοτν καλύτερες επιλογές; Λογοθεραπεία και εργοθεραπεία. Προφανώς το βιολογικό έχει να κάνει γενικά για το βίο δηλαδή περιλαμβάνει και γεωπονία, ζώα κλπ πάλι θεωρώ καλύτερη την σχολή της γεωπονίας ή της κτηνιατρικής. Επεξ/σία 23 Αυγούστου από julypickles
Gingerbread Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου 5 hours ago, CuriousMind1 said: Γεια σας! Έχω ήδη δύο πτυχία στον κλάδο της εκπαίδευσης, αλλά σκέφτομαι να κάνω μια αλλαγή καριέρας και να στραφώ σε άλλους επαγγελματικούς τομείς, ειδικά στη βιολογία, που με ενδιαφέρει πολύ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία ή γνώση σχετικά με επαγγέλματα που έχουν ζήτηση στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα και θα μπορούσαν να αποτελέσουν ρεαλιστική επιλογή για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει κάτι νέο. Οποιαδήποτε πληροφορία, πρόταση ή προσωπική εμπειρία θα ήταν πολύτιμη! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Βιολογία θα σου έλεγα για κανέναν λόγο. Έχεις 2 προπτυχιακά ή προπτυχιακό και μάστερ; Αν θες κάτι που δεν έχει καμία σχέση με εκπαίδευση θα σου έλεγα κάτι σε παραϊατρικό τύπου εργοθεραπεία/φυσικοθεραπεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα