Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ελεύθερο επαγγελματία , τι εφαρμογή τιμολόγησης χρησιμοποιείτε ?

διάβασα στη ειδική φόρμα καταχώρησης της AADE ,πως είναι για έως 50 παραστατικά και έως 50000 τζίρο , μου το ανέφερε και τηλεφωνικά ένας πάροχος ιδιωτικής πλατφόρμας . 
αυτό όμως είναι ταυτόσημο με την εφαρμογή etimologio της ΑΑΔΕ.? ή αφορά μόνο την ειδική φόρμα καταχώρησης ? 

Επίσης γνωρίζετε εύχρηστο πρόγραμμα έκδοσης αποδείξεων που αυτός που εκδίδει τη. Απόδειξη (Ταμίας/reception) να μην έχει πρόσβαση στα στατιστικά οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης ? 

Δημοσ.

Πόσα παραστατικά θα κόβεις ετησίως;

Θα τιμολογεις προς επιχειρήσεις που ανήκουν στο ευρύ δημόσιο; 

Τι ύψος τζίρου περίπου ετησίως υπολογίζεις;

Θα το χειρίζεσαι εσυ ή ο λογιστής σου; 

Οι βασικές ερωτήσεις κατ εμέ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, manosbr είπε

διάβασα στη ειδική φόρμα καταχώρησης της AADE ,πως είναι για έως 50 παραστατικά και έως 50000 τζίρο , μου το ανέφερε και τηλεφωνικά ένας πάροχος ιδιωτικής πλατφόρμας . 
αυτό όμως είναι ταυτόσημο με την εφαρμογή etimologio της ΑΑΔΕ.? ή αφορά μόνο την ειδική φόρμα καταχώρησης ? 

Επίσης γνωρίζετε εύχρηστο πρόγραμμα έκδοσης αποδείξεων που αυτός που εκδίδει τη. Απόδειξη (Ταμίας/reception) να μην έχει πρόσβαση στα στατιστικά οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης ? 

Τα 50 παραστατικά δεν ισχύει... Εγώ κόβω πάνω από 150 τιμολόγια το χρόνο εδώ και δύο χρόνια τώρα που το δουλεύω... Για τα 50000€ δεν ξέρω γιατί είναι λιγότερα κάθε χρόνο 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, manosbr είπε

Άλλο η ειδική φόρμα καταχώρησης άλλο το timologio. Δεν εχει κάποιο όριο ούτε σε τζίρο. Απλώς ειναι λιγο δύσχρηστο αν θες να κόβεις καθε μέρα. Αν έχεις πολλά είδη, θα πρέπει καθε φορά να περνάς το είδος και μετα έκδοση παραστατικού. Δεν σε αφήνει δηλαδή να γράψεις μέσα στο παραστατικο τα είδη. Πρέπει να τα έχεις προσθέσει απο πριν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...