Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 minutes ago, StamTheMan said:

Χαλαρωσε και μην κλαιγεσαι ρε μαν.

Οχι δε χαλαρωνω μεγαλε. Αλλα προφανως και εχεις δικο σου σπιτι εσυ, δεν εχει αναγκη. Εγω δινω το 60% του μισθου μου σε ενοικιο + κοινοχρηστα. Και εαν γινει και αυξηση παμε στο 70%+. Οποτε οχι δε χαλαρωνω. Μη κλαιγεσαι λεει..

Και αλλα πολλα εχω αλλαξει ολα αυτα τα χρονια, που δεν ευθυνομαι εγω.

27 minutes ago, StamTheMan said:

Ενα καζανακι και μερικα πομολα αλλαζεις.

• Haha 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Οχι δε χαλαρωνω μεγαλε. Αλλα προφανως και εχεις δικο σου σπιτι εσυ, δεν εχει αναγκη. Εγω δινω το 60% του μισθου μου σε ενοικιο + κοινοχρηστα. Και εαν γινει και αυξηση παμε στο 70%+. Οποτε οχι δε χαλαρωνω. Μη κλαιγεσαι λεει..

Και αλλα πολλα εχω αλλαξει ολα αυτα τα χρονια, που δεν ευθυνομαι εγω.

Οτι να'ναι. 

Διαβασες καθολου τι εχω γραψει στο θεμα?

Δημοσ.

Αν ήταν να δίνω τόσα λεφτά σε ενοίκιο θα είχα κάνει κίνηση να αγοράσω δικό μου σπίτι, πεταμένα λεφτά είναι τα ενοίκια. Όχι ότι σε δικό σου σπίτι δεν έχεις έξοδα πάντα κάτι θέλει αλλά δεν είναι το ίδιο.

Δημοσ.

Για τέτοιο σχετικά μικρό κόστος, δεν θα τον ενοχλούσα εφόσον συντρέχουν όλοι οι άλλοι λόγοι που ανέφερες, ενοίκιο κλπ. Απλά θα του το έκαναν γνωστό, ότι τα αλλάζω με δικά μου χρήματα για να φανώ και γω ότι ενδιαφέρομαι για το σπίτι κλπ. κλπ. 

Δημοσ.

Τι 650 ένοικο και φθηνό ρε παιδιά που μένετε Κολωνάκι? Πανάκριβο είναι. 260 έχω το δικό μου το είχα 180 70τμ σπίτι του 2002 σε πόλη που στο 1χλμ έχει θάλασσα. Μην ταιζετε τους απατεώνες που θέλουν να κάθονται και να αρμεγουν με ένα πανάκριβο ενοίκιο να ζουν άνετα. Προφανώς οι άνθρωποι δεν μας ενοχλούν και θερμοσίφωνας να χαλάσει τον φτιάχνουν ξέρουν ότι τους το έχουμε τσάμπα ενώ στην ίδια πολυκατοικία πληρώνουν από 450 μέχρι 600 και δεν φεύγουν αν δεν τους διώξουμε. 15 χρόνια τους έχουμε και δεν θέλω να βγάλω από τη μύγα ξύγκι όπως οι περισσότεροι Έλληνες όπως στο θεμα που για 50 χρόνων σπίτι ζητάνε 600αρια λες και είναι στραγάλια. Ιδιοκτήτες σκουπίδια που τρώνε το μεδούλι των ενοικιαστων όπως είπε ο Witcher θέλουν να βγάλουν ένα σπίτι ακόμα μέσα σε λίγα χρόνια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τι 650 ένοικο και φθηνό ρε παιδιά που μένετε Κολωνάκι? Πανάκριβο είναι. 260 έχω το δικό μου το είχα 180 70τμ σπίτι του 2002 σε πόλη που στο 1χλμ έχει θάλασσα. Μην ταιζετε τους απατεώνες που θέλουν να κάθονται και να αρμεγουν με ένα πανάκριβο ενοίκιο να ζουν άνετα. Προφανώς οι άνθρωποι δεν μας ενοχλούν και θερμοσίφωνας να χαλάσει τον φτιάχνουν ξέρουν ότι τους το έχουμε τσάμπα ενώ στην ίδια πολυκατοικία πληρώνουν από 450 μέχρι 600 και δεν φεύγουν αν δεν τους διώξουμε. 15 χρόνια τους έχουμε και δεν θέλω να βγάλω από τη μύγα ξύγκι όπως οι περισσότεροι Έλληνες όπως στο θεμα που για 50 χρόνων σπίτι ζητάνε 600αρια λες και είναι στραγάλια. Ιδιοκτήτες σκουπίδια που τρώνε το μεδούλι των ενοικιαστων όπως είπε ο Witcher θέλουν να βγάλουν ένα σπίτι ακόμα μέσα σε λίγα χρόνια. 

260€ για 70 τετραγωνικά δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ. Ή είσαι πολύ καλός ή το σπίτι είναι χρέπι.

Εμείς ένα σπίτι 130τμ του 1980 το έχουμε βάλει 650€.

Επεξ/σία από Silverage
  • Haha 2
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...