oumtt Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Καλησπέρα σας, Έχω στην κατοχή μου μία ZTE MC888 από το πρόγραμμα 5G Home Internet της Nova. Το router είναι κλειδωμένο στο δίκτυο της Nova και δεν δουλεύει με άλλους παρόχους (πχ. Cosmote, Vodafone). 1. Πως μπορώ να τον ξεκλειδώσω για να δουλέψει με όλους τους παρόχους; 2. Είδα στο internet ότι μπορεί να γίνει με κάποιο τρόπο (πχ. Global firmware) δηλαδή να βρω ενα global firmware για το MC888 και να κανω update, και καποια sites (πχ. Directunlocks) που ξεκλειδώνει μέσω IMEI.. Προσωπικά εγώ σε αυτό δεν το πιστεύω τόσο πολύ. Τώρα δεν ξέρω τι θα κάνω ή πως μπορώ να κάνω να ξεκλειδώσω, αν ξέρει κάποιος ή κάποιος χρησιμοποιεί το ίδιο router που είναι ξεκλείδωτο να μας εξηγήσει και να βρεθεί μία λύση σε όλους που έχουν στην κατοχή του τέτοια router.
Kostas Savvidis Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Θα πρότεινα να περιμένεις για λίγο καιρό πριν το πειράξεις γιατί μπορεί να στο ζητήσει πίσω η ΝΟΒΑ.
oumtt Δημοσ. 24 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Kostas Savvidis είπε Θα πρότεινα να περιμένεις για λίγο καιρό πριν το πειράξεις γιατί μπορεί να στο ζητήσει πίσω η ΝΟΒΑ. Το έχω πάρει μεταχειρισμένο από κάποιον, δεν θα ζητήσουν από εμένα πίσω. Επεξ/σία 24 Αυγούστου από oumtt
iliasleon Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Βρέθηκε ένα τέτοιο στα χέρια μου αλλά απο άλλον παροχο.Του έβαλα προφίλ και έπαιξε κανονικά. Δεν σε αφήνει? Που ακριβώς κολλάς?
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 17 hours ago, iliasleon said: Βρέθηκε ένα τέτοιο στα χέρια μου αλλά απο άλλον παροχο.Του έβαλα προφίλ και έπαιξε κανονικά. Δεν σε αφήνει? Που ακριβώς κολλάς? σου βγαζει μυνημα με το που πας να κανεις το setup.και σου λεει να δωσεις κωδικο ξεκλειδωματος. το πετυχα και εγω και οσο θυμαμαι ηταν 888
oumtt Δημοσ. 25 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 18 ώρες πριν, iliasleon είπε Βρέθηκε ένα τέτοιο στα χέρια μου αλλά απο άλλον παροχο.Του έβαλα προφίλ και έπαιξε κανονικά. Δεν σε αφήνει? Που ακριβώς κολλάς? Θα το στείλω φωτο όταν γυρίσω σπίτι τι εννοώ 22 λεπτά πριν, poulinos είπε σου βγαζει μυνημα με το που πας να κανεις το setup.και σου λεει να δωσεις κωδικο ξεκλειδωματος. το πετυχα και εγω και οσο θυμαμαι ηταν 888 Αυτο ακριβως
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 2 hours ago, oumtt said: Θα το στείλω φωτο όταν γυρίσω σπίτι τι εννοώ Αυτο ακριβως ναι το ειχα δει.ή θες κωδικο ή με καππιο τροπο δηλαδη κανα jtag να περασεις firmware
oumtt Δημοσ. 29 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου Στις 25/8/2025 στις 9:57 ΜΜ, poulinos είπε ναι το ειχα δει.ή θες κωδικο ή με καππιο τροπο δηλαδη κανα jtag να περασεις firmware Ναι Αν έχει κάποιος που έχει αγοράσει από το Skroutz ή κάπου αλλού ξεκλειδωμένο, με κάποιο τρόπο αν μπορεί να βρει το firmware του και να μας κοινοποίηση
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 2 hours ago, oumtt said: Ναι Αν έχει κάποιος που έχει αγοράσει από το Skroutz ή κάπου αλλού ξεκλειδωμένο, με κάποιο τρόπο αν μπορεί να βρει το firmware του και να μας κοινοποίηση δεν ξερω αν μπορει να το κανει extract.και μετα το θεμα δεν ειναι μονο το firmware αλλα πως θα το περασεις.η usb πχ που ειχε το Mc801a ηταν κλειδωμενη οποτε μετα επρεπε να πας με κονσολα. δεν το εχω ψαξει παραπανω.ειχα δοκιμασει να περασω firmware generic σε ενα Mc801a αλλα με usb δεν επαιζε.firmware Νομιζω ειχα βρει ευκολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα