oumtt Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Καλησπέρα σας, Έχω στην κατοχή μου μία ZTE MC888 από το πρόγραμμα 5G Home Internet της Nova. Το router είναι κλειδωμένο στο δίκτυο της Nova και δεν δουλεύει με άλλους παρόχους (πχ. Cosmote, Vodafone). 1. Πως μπορώ να τον ξεκλειδώσω για να δουλέψει με όλους τους παρόχους; 2. Είδα στο internet ότι μπορεί να γίνει με κάποιο τρόπο (πχ. Global firmware) δηλαδή να βρω ενα global firmware για το MC888 και να κανω update, και καποια sites (πχ. Directunlocks) που ξεκλειδώνει μέσω IMEI.. Προσωπικά εγώ σε αυτό δεν το πιστεύω τόσο πολύ. Τώρα δεν ξέρω τι θα κάνω ή πως μπορώ να κάνω να ξεκλειδώσω, αν ξέρει κάποιος ή κάποιος χρησιμοποιεί το ίδιο router που είναι ξεκλείδωτο να μας εξηγήσει και να βρεθεί μία λύση σε όλους που έχουν στην κατοχή του τέτοια router.
Kostas Savvidis Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Θα πρότεινα να περιμένεις για λίγο καιρό πριν το πειράξεις γιατί μπορεί να στο ζητήσει πίσω η ΝΟΒΑ.
oumtt Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Kostas Savvidis είπε Θα πρότεινα να περιμένεις για λίγο καιρό πριν το πειράξεις γιατί μπορεί να στο ζητήσει πίσω η ΝΟΒΑ. Το έχω πάρει μεταχειρισμένο από κάποιον, δεν θα ζητήσουν από εμένα πίσω. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από oumtt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα