Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω παρατήσει χρόνια τώρα τον κινηματογράφο κυρίως γιατί οι ταινίες ειναι μούφα κατα το γούστο μου 

Αλλά πρόσφατα είδα αυτό

και ήμουν φάση 

Stream Shut Up And Take My Money by Rukh-Music | Listen online for free on  SoundCloud

Ειδικά για να δω το matrix αλλά και καμία μουφομοντέρνα beancounting last common denominator shit  θα την έκανε αρκετά πιο ανεκτή

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τέτοιο στην Ελλάδα. Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να έχεις κάτι σαν το Las Vegas Sphere. 

Όπως καταλαβαίνεις για να φτιαχτεί κάτι τέτοιο θέλει τεράστιο budget και θα κάνει δεκάδες χρόνια να αποσβέσει τα λεφτά του αυτός που το χρηματοδοτήσει.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Έχω παρατήσει χρόνια τώρα τον κινηματογράφο κυρίως γιατί οι ταινίες ειναι μούφα κατα το γούστο μου 

Αλλά πρόσφατα είδα αυτό

και ήμουν φάση 

Stream Shut Up And Take My Money by Rukh-Music | Listen online for free on  SoundCloud

Ειδικά για να δω το matrix αλλά και καμία μουφομοντέρνα beancounting last common denominator shit  θα την έκανε αρκετά πιο ανεκτή

Ωραια εμπειρια αλλα εδω δυσκολα θα ερθει κυριως λογω οικονομικου οπως ειπε ο φιλος παραπανω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, thomasG4 είπε

Όπως καταλαβαίνεις για να φτιαχτεί κάτι τέτοιο θέλει τεράστιο budget και θα κάνει δεκάδες χρόνια να αποσβέσει τα λεφτά του αυτός που το χρηματοδοτήσει.

Θα θέλει λιγότερο αποτι ο αμερικάνος 

Γιατί η αίθουσα (αν ειναι ίδιων θέσεων και διαστάσεων) θα χωράει τα ίδια άτομα ανα ώρα. 

Ο έλληνας έχει μικρότερο μεροκάματο απο τον αμερικάνο τεχνίτη και μικρότερο κόστος υλικών

Το εισιτήριο θα κοστίζει το ίδιο ή παραπάνω απο ΗΠΑ (γιατί είμαστε ελλάδα όλα ειναι ακριβότερα εδώ :P

Άρα θα κάνει πιο γρήγορα απόσβεση απο τον αμερικάνο, αν βγάλει κέρδος ο Αμερικάνος θα βγάλει και ο έλληνας. 

Τέλος δεν νομίζω να ειναι και άπιαστο το κόστος θέλω να πω συστοιχία απο led ειναι(3 pixels ανα ίντζα) ... οκ σίγουρα πιο ακριβά απο σκέτο τοίχο αλλά όχι πχ εκατοντάδες φορές... 

Απλά σίγουρα δεν ειναι για τον κάθε επιχειρηματία της γειτονιάς και περισσότερο για τους ανθρώπους που χτίζουν μολ κτλ 

Επεξ/σία από Dr_Pepper

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...