JimFactor Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες είμαι 21 και τον τελευταίο χρόνο έχω παρατηρήσει ότι οι κρόταφοί μου έχουν αρχίσει να υποχωρούν λίγο. Δεν είναι τελείως άδειοι – αν κοιτάξω από κοντά βλέπω ακόμα πολλές πολύ μικρές τριχούλες στην περιοχή. Πήγα σε δερματολόγο και μου έδωσε ένα φάρμακο σε μορφή αφρού (λογικά μινοξιδίλη). Δεν ήμουν πολύ συνεπής μέχρι τώρα, αλλά δεν θέλω με τίποτα να χάσω τα μαλλιά μου τόσο νέος και θέλω να αρχίσω να το παίρνω σοβαρά. Για όσους έχουν περάσει κάτι παρόμοιο: Δούλεψε σε εσάς η μινοξιδίλη ή κάποια άλλη θεραπεία; Επανήλθαν οι λεπτές τριχούλες και έγιναν πιο χοντρές; Υπάρχει κάτι άλλο που θα έπρεπε να κάνω για να το καθυστερήσω ή να το σταματήσω;
poulinos Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) 2 hours ago, JimFactor said: είμαι 21 και τον τελευταίο χρόνο έχω παρατηρήσει ότι οι κρόταφοί μου έχουν αρχίσει να υποχωρούν λίγο. Δεν είναι τελείως άδειοι – αν κοιτάξω από κοντά βλέπω ακόμα πολλές πολύ μικρές τριχούλες στην περιοχή. Πήγα σε δερματολόγο και μου έδωσε ένα φάρμακο σε μορφή αφρού (λογικά μινοξιδίλη). Δεν ήμουν πολύ συνεπής μέχρι τώρα, αλλά δεν θέλω με τίποτα να χάσω τα μαλλιά μου τόσο νέος και θέλω να αρχίσω να το παίρνω σοβαρά. Για όσους έχουν περάσει κάτι παρόμοιο: Δούλεψε σε εσάς η μινοξιδίλη ή κάποια άλλη θεραπεία; Επανήλθαν οι λεπτές τριχούλες και έγιναν πιο χοντρές; Υπάρχει κάτι άλλο που θα έπρεπε να κάνω για να το καθυστερήσω ή να το σταματήσω; ή το αποδεχεσαι ή απλα θα παιρνεις διαφορα εφορου ζωης το πιο πιθανο οπως μινοξιδιλη κτλ. μετα ειναι ενα μονιμο κοστος που οκ δεν ειναι ουτε ακριβο ουτε φτηνο.αλλοι επαιξαν με derma roller κτλ.και βεβαια σε πολλα υπαρχουν παντα και οι παρενεργειες. Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από poulinos
cthulhucarbide Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) Η μινοξιδίλη άμα την βάζεις τακτικά θα κάνει πολύ δουλειά στην αρχή και θα είσαι πολύ καλύτερα. Με τα χρόνια θα αρχίσει να μην επαρκεί και απλά θα βοηθάει να τα χάνεις πιο αργά. Δυστυχώς καλή λύση δεν υπάρχει για αυτό το πρόβλημα. Ακόμα και η εμφύτευση είναι μόνιμο αποτέλεσμα αλλά έχει πολλά αρνητικά. Υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις συνδυαστικά για να δυναμώνουν τα μαλλιά αλλά τίθενται μετά και άλλα θέματα όπως το οικονομικό, το αν βαριέσαι να κάνεις πολλά ταυτόχρονα και οι παρενέργειες Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από cthulhucarbide
Silverage Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) Η μινοξιδίλη δεν σταματάει τις τρίχες να πέφτουν, απλά κάνει τις άλλες να βγαίνουν πιο γρήγορα. Πρέπει να την συνδιάσεις με φιναστερίδη. Είχα ξεκινήσει και εγώ αφρό μινοξιδίλης παλιότερα αλλά λάδωναν τα μαλλιά και με κούραζε οπότε μετά απο λίγο το σταμάτησα. Τώρα πήγα σε δερματολόγο και μου έγραψε μινοξιδίλη και φιναστερίδη σε χάπι. Πήγα σε ένα γαληνικό φαρμακείο με τη συνταγή και μου τα φτιάξανε, με 40€ 90 χάπια απο το καθένα. Η μινοξιδίλη που το έψαξα δεν υπάρχει στην ελληνική αγορά σε χάπι ενώ για τη φιναστερίδη υπάρχει το propecia 1mg που είναι 40€ για 28 χάπια ή το proscar 5mg που είναι 14 χάπια με 5€ αλλά πρέπει να τα κόβεις. Αποτελέσματα δεν έχω ακόμα καθώς τα ξεκίνησα πριν 3 μέρες αλλά εδώ https://www.reddit.com/r/tressless/ που λέει ο καθένας τον πόνο του με τις τρίχες και ανεβάζουν φωτογραφίες βλέπω καλά αποτελέσματα γενικά. Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από Silverage
poulinos Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 24 minutes ago, Silverage said: Η μινοξιδίλη δεν σταματάει τις τρίχες να πέφτουν, απλά κάνει τις άλλες να βγαίνουν πιο γρήγορα. Πρέπει να την συνδιάσεις με φιναστερίδη. Είχα ξεκινήσει και εγώ αφρό μινοξιδίλης παλιότερα αλλά λάδωναν τα μαλλιά και με κούραζε οπότε μετά απο λίγο το σταμάτησα. Τώρα πήγα σε δερματολόγο και μου έγραψε μινοξιδίλη και φιναστερίδη σε χάπι. Πήγα σε ένα γαληνικό φαρμακείο με τη συνταγή και μου τα φτιάξανε, με 40€ 90 χάπια απο το καθένα. Η μινοξιδίλη που το έψαξα δεν υπάρχει στην ελληνική αγορά σε χάπι ενώ για τη φιναστερίδη υπάρχει το propecia 1mg που είναι 40€ για 28 χάπια ή το proscar 5mg που είναι 14 χάπια με 5€ αλλά πρέπει να τα κόβεις. Αποτελέσματα δεν έχω ακόμα καθώς τα ξεκίνησα πριν 3 μέρες αλλά εδώ https://www.reddit.com/r/tressless/ που λέει ο καθένας τον πόνο του με τις τρίχες και ανεβάζουν φωτογραφίες βλέπω καλά αποτελέσματα γενικά. απλα το γραφω για την φιναστεριδη Οι πιο συχνές παρενέργειες περιλαμβάνουν μειωμένη λίμπιντο, στυτική δυσλειτουργία και μειωμένο όγκο εκσπερμάτισης. Σύμφωνα με το Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (NHS), επιπλοκές που αφορούν στη σεξουαλική διάθεση μπορεί να συμβούν σε 1 στους 100 άνδρες.
Lucifer Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 43 λεπτά πριν, poulinos είπε απλα το γραφω για την φιναστεριδη Οι πιο συχνές παρενέργειες περιλαμβάνουν μειωμένη λίμπιντο, στυτική δυσλειτουργία και μειωμένο όγκο εκσπερμάτισης. Σύμφωνα με το Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (NHS), επιπλοκές που αφορούν στη σεξουαλική διάθεση μπορεί να συμβούν σε 1 στους 100 άνδρες. "σάμπως με την φαλάκρα γαμάω" incoming 6
Silverage Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Για 1-3% πιθανότητα δεν υπάρχει θέμα. Και αν σταματήσεις να την παίρνεις επανέρχεσαι. Ας το συζητήσει αν θέλει με τον δερματολόγο του, για μένα δεν υπάρχει λόγος να μην την πάρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις