Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Pitsfitili είπε

απο της apple που με το ζορι κρατανε μια μερα μπαταρια σαφως καλυτερα 

Τι κάνει το ένα και τι κάνει το άλλο. Αυτό μετράει. Τέλος πάντων ως άνθρωπος που είχα από Huawei watch έως Garmin ξέρω πολύ καλά ότι δεν είναι ίδια κατηγορία. Αν τα κινέζικα έκαναν ότι κάνουν τα Apple θα είχαν την αυτονομία των galaxy watches.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 4
Δημοσ.
11 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Τι κάνει το ένα και τι κάνει το άλλο. Αυτό μετράει. Τέλος πάντων ως άνθρωπος που είχα από Huawei watch έως Garmin ξέρω πολύ καλά ότι δεν είναι ίδια κατηγορία. Αν τα κινέζικα έκαναν ότι κάνουν τα Apple θα είχαν την αυτονομία των galaxy watches.

Πες μας τι μπορείς να κάνεις με το iwatch που δεν κάνει το Watch 3 της oneplus. Το οποίο έχει και μπαταρία που κρατάει άνετα 4 ημέρες. 

Δημοσ.

Όταν είσαι τόσο έξυπνος σε τέτοια δουλειά δεν νομίζω ότι θα πατήσεις σε υπολογιστή της δουλειας πως να σβήσω αρχεία. Κάτι μυρίζει εδώ και σίγουρα δεν είναι εγώ που έχω να κάνω μπάνιο μέρες.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, efbill είπε

Πες μας τι μπορείς να κάνεις με το iwatch που δεν κάνει το Watch 3 της oneplus. Το οποίο έχει και μπαταρία που κρατάει άνετα 4 ημέρες. 

Να κολυμπήσει στη θάλασσα χωρίς να έχει άγχος ότι θα το πάρει στα χέρια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Zus είπε

Don't feed the trolls. Από την μία πουλάνε ειρωνεία και από την άλλη δεν είναι σε θέση να ρωτήσουν το ΑΙ της συσκευής τους ποιες είναι η διαφορές. 10 χρονών προϊόν και ακόμα δεν ξέρουν ότι ονομάζεται Apple Watch (και να φανταστείς ότι το γράφει η πρώτη γραμμή του άρθρου με έντονο χαρακτήρα) και εσύ περιμένεις να κάνεις εποικοδομητική συζήτηση βασισμένη στην τεχνογνωσία. Όλα τα Fanboys τις ίδιες παρωπίδες, είτε Android είτε Apple. Το μοναδικό "Feature" κατά την γνώμη τους είναι η μπαταρία, με αυτή την λογική πάρε ένα MiBand των 30€ που έχω εγώ και βγάζει 2 βδομάδες αλλά κάνει το 1/100 από αυτά που προσφέρει το Apple Watch. Αλλά μην ισοπεδώνουμε τα πάντα. Επίσης το Apple Watch Ultra κρατάει 36 ώρες μπαταρία σε κανονική χρήση και άμα του κόψεις τα πόδια και το κάνεις όπως τα άλλα ρολόγια που αναφέρουν, γιατί αυτό ουσιαστικά κάνει το Low power mode, κρατάει 72 ώρες η μπαταρία.

Επεξ/σία από Huruduru
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Pitsfitili είπε

απο της apple που με το ζορι κρατανε μια μερα μπαταρια σαφως καλυτερα 

Πάρε το Ultra που κρατάει 3 ημέρες.

3 λεπτά πριν, Huruduru είπε

Don't feed the trolls. Από την μία πουλάνε ειρωνεία και από την άλλη δεν είναι σε θέση να ρωτήσουν το ΑΙ της συσκευής τους ποιες είναι η διαφορές. 10 χρονών προϊόν και ακόμα δεν ξέρουν ότι ονομάζεται Apple Watch (και να φανταστείς ότι το γράφει η πρώτη γραμμή του άρθρου με έντονο χαρακτήρα) και εσύ περιμένεις να κάνεις εποικοδομητική συζήτηση βασισμένη στην τεχνογνωσία. Όλα τα Fanboys τις ίδιες παρωπίδες, είτε Android είτε Apple. Το μοναδικό "Feature" κατά την γνώμη τους είναι η μπαταρία, με αυτή την λογική πάρε ένα MiBand των 30€ που έχω εγώ και βγάζει 2 βδομάδες αλλά κάνει το 1/100 από αυτά που προσφέρει το Apple Watch. Αλλά μην ισοπεδώνουμε τα πάντα. Επίσης το Apple Watch Ultra κρατάει 36 ώρες μπαταρία σε κανονική χρήση και άμα του κόψεις τα πόδια και το κάνεις όπως τα άλλα ρολόγια που αναφέρουν, γιατί αυτό ουσιαστικά κάνει το Low power mode, κρατάει 72 ώρες η μπαταρία.

Το Ultra κοστίζει 2 φορές πάνω από την Android «ναυαρχίδα» τους όμως και «αν είναι να δώσω ένα νεφρό για να έχω 3 μέρες μπαταρία, τι να το κάνω» κλπ.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Zus είπε

Αυτό που το άκουσες ή διάβασες; Ότι το oneplus watch 3 παθαίνει κάτι στην Θάλασσα; Ίδιες πιστοποιήσεις με το πλαστικό ρολογάκι σου έχει. 

11 λεπτά πριν, Zus είπε

Πάρε το Ultra που κρατάει 3 ημέρες.

Το Ultra κοστίζει 2 φορές πάνω από την Android «ναυαρχίδα» τους όμως και «αν είναι να δώσω ένα νεφρό για να έχω 3 μέρες μπαταρία, τι να το κάνω» κλπ.

ΔΕΝ απάντησες σε αυτό που ρώτησα κι έγραψες μεγάλο μήνυμα. Τι κάνει το ρολόι σου που δεν κάνει το oneplus watch 3; 

15 λεπτά πριν, Huruduru είπε

ΔΕΝ απάντησες σε αυτό που ρώτησα κι έγραψες μεγάλο μήνυμα. Τι κάνει το ρολόι σου που δεν κάνει το oneplus watch 3; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, efbill είπε

Αυτό που το άκουσες ή διάβασες; Ότι το oneplus watch 3 παθαίνει κάτι στην Θάλασσα; Ίδιες πιστοποιήσεις με το πλαστικό ρολογάκι σου έχει. 

Internet έχεις, σου απάντησα ρώτα το AI σου. To Τιτάνιο, το ατσάλι, το ζαφείρι, το αλουμίνιο και το γυαλί είναι πλαστικά στα μάτια σου και θες με τέτοια σχόλια να σε πάρουν στα σοβαρά. Τρολάρετε που τρολάρετε, κάντε το σε κανένα σαβουροσάιτ όπως το Facebook. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Huruduru είπε

Internet έχεις, σου απάντησα ρώτα το AI σου. To Τιτάνιο, το ατσάλι, το ζαφείρι, το αλουμίνιο και το γυαλί είναι πλαστικά στα μάτια σου και θες με τέτοια σχόλια να σε πάρουν στα σοβαρά. Τρολάρετε που τρολάρετε, κάντε το σε κανένα σαβουροσάιτ όπως το Facebook. 

Εσύ μάλλον δεν ρωτάς το AI. Όσα λες τα έχει και το oneplus watch 3. Και σε λιγότερο από την μισή τιμή του Ultra που περιγράφεις. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, efbill είπε

Εσύ μάλλον δεν ρωτάς το AI. Όσα λες τα έχει και το oneplus watch 3. Και σε λιγότερο από την μισή τιμή του Ultra που περιγράφεις. 

Αφού είναι έτσι, τότε τι χτυπιέσαι; Άμα σε καλύπτει και κάνει τα ίδια πράγματα τότε όλα οκ. Τι.. όχι; 🤡

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Huruduru είπε

Αφού είναι έτσι, τότε τι χτυπιέσαι; Άμα σε καλύπτει και κάνει τα ίδια πράγματα τότε όλα οκ. Τι.. όχι; 🤡

Εσύ πετάχτηκες, να μην πω σαν τι, και με είπες troll. Ξέρω πολύ καλά τι κάνει και τι όχι το ρολόι μου ή το μηλορολόι 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, efbill είπε

Εσύ πετάχτηκες, να μην πω σαν τι, και με είπες troll. Ξέρω πολύ καλά τι κάνει και τι όχι το ρολόι μου ή το μηλορολόι 

Τελικά ξέρεις ή δεν ξέρεις; :P τελοσπάντων στην τελική έχουμε να κάνουμε με δυο διαφορετικά οικοσυστήματα, συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, efbill είπε

Προσωπικά έχω το Ultra 2. Το μόνο πλαστικό είναι το λουράκι. Από εκεί και πέρα το Casio σου (με όλο το σεβασμό στις ρολογάρες της Casio) έχει IP68 ενώ το Ultra έχει IP6X.

Σε κάθε περίπτωση και επειδή δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στα δύο ρολόγια σε ποιότητα υλικών και κατασκευής, η βασική τους διαφορά είναι ότι το δικό μου έχει eSIM. Κολυμπάω στη θάλασσα και αν γουστάρω μιλάω και στο τηλέφωνο. Παθαίνω κάτι μεσοπέλαγα και καλώ κάποιον να έρθει να με μαζέψει.

Βγαίνω από το σπίτι χωρίς κινητό και έχω ένα τηλέφωνο στον καρπό μου. Επίσης, παθαίνω κάποιο τροχαίο, χτύπα ξύλο, και ενεργοποιεί το crash detection, καλώντας το 166.

Anyway, το βασικό είναι να είστε ικανοποιημένοι με τις αγορές σας και να καλύπτει τις ανάγκες σας. Αν η eSIM πχ είναι overkill, καλά κάνετε και επιλέγετε φθηνότερες συσκευές, αλλά δεν θα βγάλετε και σκάρτες premium συσκευές ΣΑΦΩΣ ανώτερες από τις δικές σας για να μην αισθάνεστε μειονεκτικά.

Επεξ/σία από Zus
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...