Προς το περιεχόμενο

Sound lags (κολλήματα ήχου) στα WinXP

_DiMoN_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι ήχο και να βάλω και από video και από mp3 σε ότι πρόγραμμα και να βάλω, WinAmp, Windows Media Player , BSplayer αλλά και ότι κάρτα ήχου την Onboard της ASUS P4C800 dx αλλά και την Sound Blaster Live! 5.1 κάνει κολλήματα ο ήχος . . . . . . .

Τι να κοιτάξω;

Δημοσ.

exeis skeftei oti mporei na ftaine kai ta windows.mporei mia lathos egkatastasi kai na sta kanei auta mporei na ta exeis pexei i egkatastasi .perna kai kana service pack ama den exeis perasei idi.

Δημοσ.

μπορει να κρασαρουν ta windows στο θεμα του ηχου επειδη ποτε εχεις την on-board και ποτε την sb live

θα πρεπει οποτε εχεις την μια (πχ την sb live )την on-board να την εχεις disabled απο το bios

επισης μεσα απο το control panel mesa apo to sound and audio devices sto tab audio na exeis epilegmeni tin αντιστοιχη karta πχ οταν εχεις ενεργοποιημενη την sb live θα πρεπει σε αυτην την καρτελα (στο audio) na exeis kai sta duo prota sb live audio [a000]

Δημοσ.

να προσθεσω οτι αν λειτουργεις και τις δυο καρτες τοτε το προβλημα κατα πασα πηθανοτιτα θα ωφειλεται σε κακη εγκατασταση των προγραμματων των δυο καρτων ηχων ή θα μοιραζονται κοινους πορους του συστηματος οποτε θα μπλοκαρουν

επισης δοκιμασε στο καθε προγραμμα ηχου να ορισεις ποια καρτα ηχου θα χρισημοποιει

Δημοσ.

Έχω και SP1 και SP2 και με δύο κάρτες λειτουργούσε τέλεια τα τελευταία 2 χρόνια, η εγκατάσταση είναι clean (μόνο 2 μήνες), δοκίμασα και απενεργοποιήσα την On Board....Αυτό που θα δοκιμάσω τώρα είναι να βγάλω την SB και να πετάξω και τους driver της και το αντίστοροφο αν δεν καταφέρω κάτι.....Αλλιώς τι να είναι;

Δημοσ.

Αποτελέσμα δοκιμών:

Έβγαζα κάθε κάρτα και αφαιρούσα τους drivers της άλλης και ξαναέβαζα του ίδιους αλλά τίποτα.

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τις δύο κάρτες... Χαμήλωσα έως και έκλεισα το acceleration, overclocking δεν έχω κάνει... Δεν παίζει να κάνω νέα εγκατάσταση..Είναι φασαρία!

Τι να κοιτάξω?

Δημοσ.
Αποτελέσμα δοκιμών:

Έβγαζα κάθε κάρτα και αφαιρούσα τους drivers της άλλης και ξαναέβαζα του ίδιους αλλά τίποτα.

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τις δύο κάρτες... Χαμήλωσα έως και έκλεισα το acceleration' date=' overclocking δεν έχω κάνει... Δεν παίζει να κάνω νέα εγκατάσταση..Είναι φασαρία!

Τι να κοιτάξω?[/quote']

Καλησπέρα.

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μετά απο τοποθέτηση IDE Controller

το πρόβλημα λύθηκε απο την στιγμή που ξετίκαρισα την επιλογή Pass Windows flush-drive-cache commands to disk drives .

Ultra.JPG

Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

Είσαι μεγάλος, να μια αλλαγή που έκανα επέλεξα από το BIOS να κάνει το RAID , να το κάνει SATA controller και μετά έβαλα τους drivers...

Πάω να δω αν δουλεύει κι έρχομαι!

Δημοσ.

Τίποτα μα τίποτα, τίποτα.... Δεν έγινε τίποτε (το έκανα disable)...

Λέτε να παίζει ρόλο που έχω δύο δίσκους SATA και δύο DVD-ROM IDE?

Το φταίει, τι άλλο να δοκιμάσω;;;

Δημοσ.
Τίποτα μα τίποτα' date=' τίποτα.... Δεν έγινε τίποτε (το έκανα disable)...

Λέτε να παίζει ρόλο που έχω δύο δίσκους SATA και δύο DVD-ROM IDE?

Το φταίει, τι άλλο να δοκιμάσω;;;[/quote']

Καλησπέρα.

Δεν πιστεύω να παίζουν ρόλο τα μηχανήματα που έχεις , μιάς και εγώ έχω επάνω στο δικό μου .

1. WD 200 GB HD

2. WD 250 GB HD

3. DVD ROM 120s

4. DVD ROM 106s

5. DVD-RW PX-708

6. CD-RW

7. ΣΥΡΤΑΡΙ ΓΙΑ HD ( WD 250gb )

Εμένα όπως σου είπα μου την έκανε η κάρτα IDE .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...