Witcher1st Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Εχω μια οθονη και καθεται τοσο καιρο, ειχε φαει ενα χτυπημα και τα δειχνει περιεργα στο κεντρο οταν ειναι ανοικτη.Απο τα λιγα που διαβασα για να φτιαχτει απλα δε συμφερει καθως ειναι και κυρτη. Τι μπορω να την κανω; Εκτος αν την θελει κανεις για πειραματικους λογους.
Despotas Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Και σε μένα χάλασε κυρτή Samsung και όντως μόνο για πέταμα πάει. Την αφήνεις Κωτσόβολο, Πλαίσιο κλπ στον κατάλληλο κάδο που έχουν ή αλλιώς εδώ: https://www.electrocycle.gr/simeia-anakiklosis-syskevon/
Witcher1st Δημοσ. 25 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Despotas said: Και σε μένα χάλασε κυρτή Samsung και όντως μόνο για πέταμα πάει. Την αφήνεις Κωτσόβολο, Πλαίσιο κλπ στον κατάλληλο κάδο που έχουν ή αλλιώς εδώ: https://www.electrocycle.gr/simeia-anakiklosis-syskevon/ Εχει 2 ημερες κανει Loading, δεν μου ανοιγει ο χαρτης. Σε εσενα λειτουργει κανονικα το site; Η οθονη δειχνει μαυρα στο μεσο της. Τωρα αν καποιος την θελει για πειραματικους σκοπους ΄ή για να βλεπει μονο στη αλλη μιση οθονη, να μου πει να κανονισουμε συναντηση. Επεξ/σία 25 Αυγούστου από Witcher1st
Despotas Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 21 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Εχει 2 ημερες κανει Loading, δεν μου ανοιγει ο χαρτης. Σε εσενα λειτουργει κανονικα το site; Η οθονη δειχνει μαυρα στο μεσο της. Τωρα αν καποιος την θελει για πειραματικους σκοπους ΄ή για να βλεπει μονο στη αλλη μιση οθονη, να μου πει να κανονισουμε συναντηση. Φορτώνει ο χάρτης, απλά θέλει λίγο χρόνο όντως. 1
Witcher1st Δημοσ. 26 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 8 hours ago, Despotas said: Φορτώνει ο χάρτης, απλά θέλει λίγο χρόνο όντως. Οντως φιλε, ειχα ξεχασει το παραθυρο ανοικτο και το ειδα μετα απο κανα 15λεπτο, ειχε φορτωσει! Εχει ενα μαγαζι κοντα μου θα το τσεκαρω να δω εαν χωραει η οθονη μεσα. Πεταω και τις βασεις εκει ή μπορω και σε μπλε καδο ανακυκλωσης;
Despotas Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Οντως φιλε, ειχα ξεχασει το παραθυρο ανοικτο και το ειδα μετα απο κανα 15λεπτο, ειχε φορτωσει! Εχει ενα μαγαζι κοντα μου θα το τσεκαρω να δω εαν χωραει η οθονη μεσα. Πεταω και τις βασεις εκει ή μπορω και σε μπλε καδο ανακυκλωσης; Όλα εκεί λέω, γιατί να τρέχεις αλλού?😁
dpolal Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 7 ώρες πριν, Witcher1st είπε Πεταω και τις βασεις εκει ή μπορω και σε μπλε καδο ανακυκλωσης; Αν οι βάσεις είναι από πλαστικό ή κάποιο άλλο υλικό που ανακυκλώνεται μπορείς και σε μπλέ κάδο. Διαφορετικά όπου πας την οθόνη άσε και τις βάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα