Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να προτείνει κάποιος κάποια οθόνη (ή τηλεόραση;) για τις εξής χρήσεις με προτεραιότητα:

-Playstation 2 (scart / rca)

- PC (vga)

-Laptop ( hdmi)

Μου είχε προταθεί κάποιο από τα monitor της Dell που ενδείκνυνται για gaming, τα οποία δεν νομίζω να έχουν scart και rca σε καμία περίπτωση. Τι έχετε να προτείνετε εσείς;

Δημοσ.

Δεν έχω να προτείνω κάτι συγκεκριμένο αλλά αφού αναφέρεις το ps2, λογικά θέλεις να περάσεις και ήχο από το scart οπότε μάλλον πας αποκλειστικά σε τηλεόραση εκτός αν συνδέσεις εξωτερικά ηχεία.

Αν πας σε τηλεόραση θα κοιτάξεις να έχει scart και vga (hdmi θα έχει όπως και να είναι). Για την vga πάντως υπάρχουν και αντάπτορες σε hdmi, το ίδιο και για το scart se hdmia (μεταφέρουν και ήχο όπως λένε) οπότε αν δεν βρεις κάποια να έχει vga φρόντισε τουλάχιστον να έχει πάνω από 3 hdmi μήπως και συνδέσεις κανένα tv box αργότερα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, micos000 είπε

Δεν έχω να προτείνω κάτι συγκεκριμένο αλλά αφού αναφέρεις το ps2, λογικά θέλεις να περάσεις και ήχο από το scart οπότε μάλλον πας αποκλειστικά σε τηλεόραση εκτός αν συνδέσεις εξωτερικά ηχεία.

Αν πας σε τηλεόραση θα κοιτάξεις να έχει scart και vga (hdmi θα έχει όπως και να είναι). Για την vga πάντως υπάρχουν και αντάπτορες σε hdmi, το ίδιο και για το scart se hdmia (μεταφέρουν και ήχο όπως λένε) οπότε αν δεν βρεις κάποια να έχει vga φρόντισε τουλάχιστον να έχει πάνω από 3 hdmi μήπως και συνδέσεις κανένα tv box αργότερα.

Για ήχο δεν υπάρχει πρόβλημα, καλύτερα στα ηχεία που έχω στον υπολογιστή, δλδ να έχει υποδοχή πράσινη mini jack πχ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...