Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Huruduru είπε

Θα συμφωνήσω σε όλα εκτός τα γυαλιά. Όλα σχεδόν τα γυαλιά που πωλούνται στα καταστήματα παράγονται από την Luxotica στην Ιταλία και απλά αλλάζει ο σκελετός και η μάρκα. Ανάλογα την μάρκα πληρώνεις και το ποσό. Τα τζάμια κάνουν την διαφορά όταν τα πληρώνεις έξτρα λόγω βαθμού και άλλων φίλτρων. Είτε πάρεις γυαλιά 50€ είτε 400€ και γράφουν Gucci δίπλα, τα τζάμια θα είναι πάνω κάτω τα ίδια με ελάχιστες διαφορές εκτός αν πληρώσεις εξτρα για να τα αλλάξεις. 

Συνήθως θα έχουν καλύτερα φίλτρα και καλύτερους φακούς σε καμπυλότητα και λιγότερα ελαττώματα. Το ότι βγαίνουν από το ίδιο εργοστάσιο δεν σημαίνει ότι όλα έχουν την ίδια ποιότητα.
Και τα πάνελ στις οθόνες από το ίδιο εργοστάσιο βγαίνουν αλλά συνήθως τα μεγάλα brand παιρνούν τα πιο καλά. 

• Like 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Καλά ας μην υπερβάλλουμε και τόσο! :) Η τσάκιση είναι εκεί και κάνει μπαμ, έστω και αν μειώθηκε σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Τα βλέπεις πρώτα ανοιχτά στο κουτί όταν τα ανοίγεις και πας να χαρείς λίγο αλλά όσο τα δουλεύεις μετά η ...τσάκιση κάνει την εμφάνισή της. Αυτό που προσπαθούν τώρα να κάνουν είναι να βελτιώσουν το μηχανισμό ώστε όταν το ανοίγεις να σπρώχνει λίγο προς τα πάνω την περιοχή της τσάκισης, καθώς και το ίδιο το υλικό της εύκαμπτης οθόνης. 

Και στα 2 κινητά που αναφέρω έχει σχεδόν γίνει.

22 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε

Συνήθως θα έχουν καλύτερα φίλτρα και καλύτερους φακούς σε καμπυλότητα και λιγότερα ελαττώματα. Το ότι βγαίνουν από το ίδιο εργοστάσιο δεν σημαίνει ότι όλα έχουν την ίδια ποιότητα.
Και τα πάνελ στις οθόνες από το ίδιο εργοστάσιο βγαίνουν αλλά συνήθως τα μεγάλα brand παιρνούν τα πιο καλά. 

Παίζει τέτοια μπίζνα για τα γυαλιά που δεν θα βρεις πότε κανένα αξιόπιστο review system πάνω σε αυτό που αναφέρεις. Δεν λέω οτι δεν ισχύει απλώς δεν ισχύει για όλα. Τρώμε μεγάλο φούμαρο στα γυαλιά ηλίου.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Volga είπε

Και στα 2 κινητά που αναφέρω έχει σχεδόν γίνει.

Παίζει τέτοια μπίζνα για τα γυαλιά που δεν θα βρεις πότε κανένα αξιόπιστο review system πάνω σε αυτό που αναφέρεις. Δεν λέω οτι δεν ισχύει απλώς δεν ισχύει για όλα. Τρώμε μεγάλο φούμαρο στα γυαλιά ηλίου.

Καλά σε όλα τρώμε φούμαρο. Και φυσικά το 2 φορές πιο ακριβά δεν σημαίνει και 2 φορές καλύτερα.

Στα γυαλιά συνήθως βγαίνω έξω από το κατάστημα και έχω μια αίσθηση αν καταλαβαίνω διαφορά. Σίγουρα πάντως δεν θα πάρω από τα πανέρια κάτι που βάζω στα μάτια μου. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dimitris_1981 είπε

Καλά σε όλα τρώμε φούμαρο. Και φυσικά το 2 φορές πιο ακριβά δεν σημαίνει και 2 φορές καλύτερα.

Στα γυαλιά συνήθως βγαίνω έξω από το κατάστημα και έχω μια αίσθηση αν καταλαβαίνω διαφορά. Σίγουρα πάντως δεν θα πάρω από τα πανέρια κάτι που βάζω στα μάτια μου. 

Εννοείται. :D Απλώς το αναφέρω γιατι αγοράζουμε γουρούνι στο σακί... και το αστείο είναι οτι πραγματικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ σύστημα επιβεβαίωσης οτι αυτό που σου πουλάει το μαγαζί είναι αυτό που λέει οτι είναι.

Δημοσ.

Και κάπως έτσι ξαφνικά, τα Fold θα γίνουν mainstream. Μετά απο 6 7 8 χρόνια απο τα πρώτα fold ,ξαφνικά θα ξανά ανακαλύψουν τον τροχο μερικοί και θα μας λένε για το πόσο τούμπανο ειναι το fold της Apple.  

Όποιος εχει fold συσκευή ειναι πολύ δύσκολο να πάει σε κανονική. Αν το θες απλά για να μπαίνεις στα social δεν κάνει για εσένα, αν το θες για ταινίες, δουλειά κτλ τοτε ειναι μονόδρομος. 

Έχω ολα τα Fold απο το 3 και μετα . Πότε δε μου χάλασε κανένα. Βέβαια τα κινητά τα προσέχω, μάλλον για αυτο και δε μου χάλασε ποτε κανένα. Αρα οτι και να έχεις, αν το προσέχεις θα το έχεις για αρκετό καιρό. 

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ntinosterpsis είπε

Και κάπως έτσι ξαφνικά, τα Fold θα γίνουν mainstream. Μετά απο 6 7 8 χρόνια απο τα πρώτα fold ,ξαφνικά θα ξανά ανακαλύψουν τον τροχο μερικοί και θα μας λένε για το πόσο τούμπανο ειναι το fold της Apple.  

Όποιος εχει fold συσκευή ειναι πολύ δύσκολο να πάει σε κανονική. Αν το θες απλά για να μπαίνεις στα social δεν κάνει για εσένα, αν το θες για ταινίες, δουλειά κτλ τοτε ειναι μονόδρομος. 

Έχω ολα τα Fold απο το 3 και μετα . Πότε δε μου χάλασε κανένα. Βέβαια τα κινητά τα προσέχω, μάλλον για αυτο και δε μου χάλασε ποτε κανένα. Αρα οτι και να έχεις, αν το προσέχεις θα το έχεις για αρκετό καιρό. 

Αν όντως συμβεί αυτό που λες διάβασε το και αντίστροφα.
Αυτό που προσπαθούσαν οι άλλοι επί χρόνια θα το πετύχει σχεδόν άμεσα. Άρα οι άλλοι κάναν κάτι λάθος.

Δική μου άποψη είναι ότι επί χρόνια πούλαγαν μια μη ώριμη τεχνολογία και χωρίς να βρουν κάτι που θα την κάνει χρήσιμη για το ευρύ κοινό. Το αν θα καταφέρει να βρει αυτό το κάτι η Apple δεν το γνωρίζω και είμαι και κάπως επιφυλακτικός.

Είμαι της άποψης ότι μια συσκευή πρέπει να κάνει την δουλειά που προορίζεται πολύ καλά και όχι τα πάντα σχετικά ανεκτά.
Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο σημείο που θα πεις Good enough όπως έγινε κάποτε με τις κάμερες.Ακόμα και σήμερα όμως το κινητό δεν μπορεί να φτάσει μια καλή DSLR.  Απλά δεν νοιάζει και πολλούς αυτό.

Αντίστοιχα ένα κινητό δεν μπορεί να φτάσει ένα ταμπλετ και ένα ταμπλετ δεν μπορεί να φτάσει ένα λαπτοπ (και αντίστροφα). Όσο μειώνεται το χάσμα γίνεται "Good enough" για όλο και μεγαλύτερη μερίδα χρηστών.

σ.σ. Το να βάλεις σε ένα ταμπλετ πληκτρολόγιο και trackpad στην ουσία το μετατρέπεις σε λαπτοπ. Ακόμα κι αν σήμερα το iPad έπαιρνε full MacOS δεν θα ήταν το ίδιο καλό με ένα Macbook. Θα ήταν απλά αρκετό για πολλούς ώστε να μην πάρουν MacBook. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την οθόνη από την Samsung δεν θα την προμηθευτεί; Κάπου το είχα διαβάσει εδώ μέσα ως είδηση.

Επεξ/σία από dtk-386

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...