Stathis_kl Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά, είμαι λοιπόν ένας από τους άτυχους που συνδύασε 9000 series επεξεργαστή με ASRock motherboard. Μέσα σε 3-4 μήνες χρησης λοιπόν μου κάηκε ο επεξεργαστης πιθανοτατα. Εκανε freeze το pc σερφαροντας το ίντερνετ, έπρεπε να το κάνω reset απο το τροφοδοτικό και μετά CPU fault error χωρίς post. Κανένα overclock, μόνο EXPO και δε πείραξα τίποτα άλλο στο bios. Όλα stock. Πολλές τέτοιες περιπτώσεις ειδικά αν το ψάξεις στο reddit. Δυστυχώς δεν έχω κάποιον επιπλέον αμ5 επεξεργαστή για να απομονώσω το πρόβλημα αλλά το μοτίβο είναι προφανές. Γενικά παιδιά αποφύγετε asrock mobo με 9000 series, θα το κλάψετε. Θα ψάξω να βρω κανένα φθηνό 7000/8000 series να κουμπωσω προς το παρον. Άντε να περιμένω RMA Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από Stathis_kl
micos000 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Απ΄ ότι βλέπω υπάρχει όντως θέμα με τους 9000 επεξεργαστές. Δεν το περίμενα. Στο reddit γράφουν... Αναφορά σε κείμενο -Don't let your PC go into sleep, turn it off -there's an option in the bios to turn off the variable SoC, all boards except the asrock boards seem to deliver constant voltage while the asrock boards vary depending on the workload.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα