klamia71 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Σε αναζήτηση νέου τηλ μέχρι 700€ ( θα αφαιρεθεί ο ΦΠΑ). Δε με νοιάζουν οι κάμερες ( έχω φωτογραφική γι'αυτη τη δουλειά). Με νοιάζει η μπαταρία και η φωτεινότητα της οθόνης ( γιατί αυτό το καλοκαίρι ξεματιαστηκα στην παραλία με διαβάσω μια σελίδα), καθώς και η θερμοκρασία τηλεφώνου. Επειδή το έχω πολύ συχνά σαν hotspot, ζεσταίνεται και το πρώτο που κόβει είναι το σημείο πρόσβασης. Είδα τα realme GT7 και GT7 pro. Πιο από τα δύο ; Έχουν ανταπόκριση στην πραγματικότητα οι τιμές φωτεινότητας που έχει ανακοινώσει η realme η είναι μαρκετιστικο κολπακι?
tsimisdel Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Στο θέμα φωτεινότητα, νομίζω στα σημεία ξεχωρίζει το Pro, με βάση τα χαρακτηριστικά που μελετούσα, έχει μεγαλύτερη τιμή nits σε φωτεινότητα. Στην πράξη βέβαια, δεν ξέρω πόσο θα φανεί αλλά με βάση δοκιμές που έχω δει, δεν θα έχεις θέμα με ντάλα ήλιο....
klamia71 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες αυτο δεν ξερω και εγω. γιατι καλα τα specs αλλα το θεμα ειναι στην πραξη. ειδα και το oneplus 13 αλλα δε νεχω ιδεα για το τηλεφ. το μονο που με δελαζει πολυ στο Gt7 ειναι το η απαγωη θερμοτητας με το γραφενιο. φαινεται πολυ δελαστικη λειτουργεια. ιδιως το καλοκαιρι.
tsimisdel Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Η οποία όμως, αμφιβάλλω αν λειτουργεί τόσο στην πράξη, άπαξ και το κινητό βρίσκεται σε θήκη. Ίσως η θήκη που παρέχεται με τη συσκευή, να είναι μελετημένη αντίστοιχα....
klamia71 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) εχεις δικιο. αυτο λογικα ετσι πρεπει να ειναι. οποτε η θα πρεπει να το εχεις χωρις θηκη ( παντα εχω θηκη) η να μην εκμεταλευσαι αυτη τη δυνατοτητα Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από klamia71
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα