Huruduru Δημοσ. Τρίτη στις 03:14 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:14 μμ 12 λεπτά πριν, logistoulis είπε Αν πιάνει ζεστή λογικά η ταχύτητα θα μειώνεται, εγώ εμπειρία με ασύρματη φόρτιση έχω στο 7.5αρι με ανεμιστήρα που δεν κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Βέβαια μιλάμε για βράδυ όχι να βιάζομαι, εκεί θα μπει καλώδιο, αλλά θα ήθελα ενδεχομένως και πιο γρήγορη φόρτιση ασύρματα δεν το βρίσκω αρνητικό αυτό που κάνει η apple αρκεί να λειτουργήσει σωστά Ίσως θα μπορούσε να βγάλει φορτιστή με ανεμιστήρα Η Samsung για τον 15αρη της (που δουλεύει στα 15 μόνο με Samsung) ο οποίος βέβαια έχει και επιπλέον θέση για ακουστικά/smartwatch δίνει 45αρη φορτιστή στη συσκευασία Ο συγκεκριμένος βέβαια με χαμηλή ταχύτητα φόρτισης και ανεμιστήρα όπως αναφέρω και παραπάνω δεν ζεσταίνει τίποτα. Επίσης έχει επικοινωνία με τη συσκευή (δηλαδή βγαίνει πράσινο φως όταν έχει φορτίσει) αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση με ακουστικά Sony σε αντίθεση με τα Samsung είναι ότι όταν φορτίσει σβηνουν τα πάντα και σταματάει τελείως η φόρτιση. Όταν είναι στα πράσινα φώτα (είτε με κινητά είτε με ακουστικά) συνεχίζει και τραβάει ρεύμα ακόμα και αν η συσκευή δε φορτίζει (επίσης και το adaptive charging λειτουργεί μια χαρά) Ναι θυμάμαι στο παρελθόν που είχα Samsung είχα τον φορτιστή με τον ανεμιστήρα και το πράσινο LED. Η διαφορά είναι ότι ο μαγνητικός χωρίς ανεμιστήρα ζεσταίνει την μπαταρία και το αποφεύγω γι'αυτο και τον επέστρεψα πίσω τον MagSafe.
logistoulis Δημοσ. Τρίτη στις 03:20 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:20 μμ (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Huruduru είπε Ναι θυμάμαι στο παρελθόν που είχα Samsung είχα τον φορτιστή με τον ανεμιστήρα και το πράσινο LED. Η διαφορά είναι ότι ο μαγνητικός χωρίς ανεμιστήρα ζεσταίνει την μπαταρία και το αποφεύγω γι'αυτο και τον επέστρεψα πίσω τον MagSafe. Ναι το φαντάζομαι.. δεν ξέρω αν όταν βάλουν τελικά vapor chamber στα iphone βελτιωθεί η κατάσταση Δεν ξέρω αν μπορεί να πιάνει και τη μπαταρία κάτι τέτοιο, λογικά κάποια στιγμή θα βάλουν , τα έως τώρα είναι πολύ πιθανό να μη σχεδιάστηκαν για κάτι τέτοιο (να σηκώνουν γρηγορότερη φόρτιση) Επίσης και με πιο σύγχρονες μπαταρίες που ζεσταίνονται λιγότερο είναι πιθανό να σηκώσουν πιο γρήγορη φόρτιση αλλά σε επόμενη γενιά , εδώ ίσως έγινε κάτι που δεν είναι σύνηθες για την apple διαχρονικά αλλά μάλλον είναι σύνηθες τελευταία να κυκλοφόρησαν κάτι μισοτελειωμένο Επίσης θα είναι και ιδιαίτερα χρήσιμο να μπορούν να δώσουν φόρτιση από τη μια συσκευή σε άλλη (ασύρματα ή ενσύρματα) , αυτό προς το παρόν το έχουν αποφύγει Επεξ/σία Τρίτη στις 03:25 μμ από logistoulis
Huruduru Δημοσ. Τρίτη στις 03:37 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:37 μμ 10 λεπτά πριν, logistoulis είπε Ναι το φαντάζομαι.. δεν ξέρω αν όταν βάλουν τελικά vapor chamber στα iphone βελτιωθεί η κατάσταση Δεν ξέρω αν μπορεί να πιάνει και τη μπαταρία κάτι τέτοιο, λογικά κάποια στιγμή θα βάλουν , τα έως τώρα είναι πολύ πιθανό να μη σχεδιάστηκαν για κάτι τέτοιο (να σηκώνουν γρηγορότερη φόρτιση) Επίσης και με πιο σύγχρονες μπαταρίες που ζεσταίνονται λιγότερο είναι πιθανό να σηκώσουν πιο γρήγορη φόρτιση αλλά σε επόμενη γενιά , εδώ ίσως έγινε κάτι που δεν είναι σύνηθες για την apple διαχρονικά αλλά μάλλον είναι σύνηθες τελευταία να κυκλοφόρησαν κάτι μισοτελειωμένο Επίσης θα είναι και ιδιαίτερα χρήσιμο να μπορούν να δώσουν φόρτιση από τη μια συσκευή σε άλλη (ασύρματα ή ενσύρματα) , αυτό προς το παρόν το έχουν αποφύγει Δεν με εκπλήσσει να σου πω την αλήθεια, η Apple έχει ένα ιστορικό στην λογική "αισθητική > λειτουργικότητα" το Time Capsule που είχαν κυκλοφορήσει για το Time Machine με τον Steve ως Ceo είχε μέσα έναν μεγάλο μηχανικό δίσκο, έναν ανεμιστήρα λαπτοπ που φυσούσε στην λάθος κατεύθυνση και ενώ η πλαστική συσκευή δεν είχε πουθενά τρύπες για να πετάξει τη ζέστη έξω, οι μόνες τρύπες που είχαν στο κάτω μέρος της συσκευής ήταν καλυμμένες με λάστιχο το οποίο ήταν με κόλλα κολλημένο, ως αποτέλεσμα να χαλάει ο δίσκος από την υπερθέρμανση και η συσκευή να κάνει σαν μαχητικό τζετ από τον θόρυβο. (την είχα στην κατοχή μου κάποια στιγμή) 1
tsagas_lr Δημοσ. Τρίτη στις 04:23 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:23 μμ Το πιξελ 10pro έχει μειωμένη ταχύτητα σε σχέση με τον προκάτοχό του
fanourisfz6 Δημοσ. χθες στις 12:24 πμ Δημοσ. χθες στις 12:24 πμ ολες οι ασυρματες φορτισεις παραγουν μεγαλη θερμοκρασια για ολα τα κινητα....(τον χειμωνα με κρυο ειναι καλα,το καλυτερο για την μπαταρια ειναι στο 20% γεμισμα αφου εχει γινει και μια επανεκινηση φυσικα για λειτουργικο αντροιντ, και μετα ενα μεγαλο αργο γεμισμα απο usb υπολογιστη περιπου 7 watt και θα δειτε την μπαταρια να ειναι καλη και υστερα απο τρια χρονια φυσικα αν κρατατε στην κατοχη σας αυτο το κινητο ακομα!!!!!
petran1790 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 12 ώρες πριν, fanourisfz6 είπε ολες οι ασυρματες φορτισεις παραγουν μεγαλη θερμοκρασια για ολα τα κινητα....(τον χειμωνα με κρυο ειναι καλα,το καλυτερο για την μπαταρια ειναι στο 20% γεμισμα αφου εχει γινει και μια επανεκινηση φυσικα για λειτουργικο αντροιντ, και μετα ενα μεγαλο αργο γεμισμα απο usb υπολογιστη περιπου 7 watt και θα δειτε την μπαταρια να ειναι καλη και υστερα απο τρια χρονια φυσικα αν κρατατε στην κατοχη σας αυτο το κινητο ακομα!!!!! Αυτο επειδη το κανω και εγω που και που (οχι τοσο απο υπολογιστη αλλα με αργο φορτιστη) , παρατηρω και εγω οτι μετα απο τετοια φορτιση η μπαταρια κραταει καλυτερα.. εχω 14 Pro και μετα απο 2μιση - 3 χρονια που τοσο κραταω περιπου τα κινητα, η μπαταρια ειναι πολυ καλη. 84% βεβαια αλλα και δεν δινω τοσο βαση στην υγεια... Και κατι παρομοιο... αν κανω καμια φορα ασυρματη φορτιση (εχει τυχει 2-3 φορες συνεχομενες ασυρματα) , και μετα κανω κανονικη φορτιση με τον 20αρη φορτιστη, κραταει πολυ καλυτερα η μπαταρια με την ενσυρματη φορτιση... Ενα αλλο καπως "περιεργο" που βλεπω στο Apple Watch μου, εχω ασυρματο 3in1 φορτιστη Satechi οπου το ρολοι το φορτιζω παντα εκει και συγκεκριμενες ωρες (το βαζω βραδακι, ωστε οταν πεσω για υπνο να εχει παει 100 και να το φορεσω... δεν ειναι τοσο σταθερη η μπαταρια... δλδ καποια πρωινα θα το δω με 98% .. καποια με 92% αλλα και ενδιαμεσα... δεν μπορω να το εξηγησω αλλα οκ δεν με καιει μιας και τις 2 μερες τις βγαζει αερα και με υπολοιπο μπαταριας... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα