alejandro91 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:21 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:21 μμ Καλησπέρα σας! Είμαι καινούργιος στο φόρουμ αν και το διαβάζω χρόνια. Έχω 2 παλιά λαπτοπ. 1 DELL INSPIRON 1545 (2009) & 1 TURBO-X W950TU (2014) το οποίο είναι και αυτό που χρησιμοποιούσα τα τελευταία 11 χρόνια! το DELL μετά την πρώτη 5ετια το έδωσα στο χωριό στην αδερφή μου που το χρησιμοποίησε για ένα διάστημα αλλά σύντομα άρχισε να κολαει (2GB RAM!) οπότε έμεινε για αρκετά χρόνια στην αποθήκη. Μέχρι που το 2021 μου ήρθε η ιδέα να "αναστήσω" το παλιό λαπτοπάκι και το πήρα εδώ Αθήνα και το πήγα για service. -ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΜΕ SSD -ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ _ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΣΤΑΣ _ΑΥΞΗΣΗ ΜΝΗΜΗΣ RAM ΑΠΟ 2 ΣΕ 4GB (Δεν είχε νόημα για παραπάνω) ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ , ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Όλα τα παραπάνω έδωσαν μεγάλη ανάσα στο παλιό λαπτοπακι και το χρησιμοποίησα για 6 μήνες περίπου. σήμερα απλά λειτουργεί..δεν είναι για χρήση. ΤΟ TURBO-X καθε 1,5 - 2 χρόνια το πήγαινα για service . Όταν το αγόρασα το 2014 είχε μόλις 2GB RAM! αλλά τότε δεν είχα ιδέα από μνήμες ραμ και επεργαστες.αυτο που κοίταξα ήταν η τιμή η οποία ήταν λίγο κάτω από 300ε! Αυτό που το έσωσε όλα αυτά τα χρόνια ήταν ότι του έκανα σχετικά συχνά σερβίς και ότι ήταν αναβαθμησιμο.πριν 4 χρόνια έβαλα 8 γίγα ραμ ssd δισκο καθαρισμο κλπ.. μεχρι σημερα λειτουργει για βασικη χρηση πολυ οκ. ΑΛΛΑ ειναι πλεον παρα πολυ παλιος ο επεξεργαστης Το είχα μέχρι πριν 1 εβδομάδα που πήρα το πρώτο μου MacBook Air 15,3inch M3 8GB/256GB. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΛΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΧΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ! Γνωρίζει κάποιος καταστήματα που θα μπορούσαν να τα αγοράσουν αυτά τα 2 λαπτοπ για ανταλλακτικά έναντι ενος μικρού συμβολικού ποσού? π.χ. Είχα βρει στο ίντερνετ κατάστημα που έλεγε ότι αγοράζει παλια και χαλασμένα λαπτοπ αλλά στα ψηλά γράμματα έγραφε να είναι τουλάχιστον από το 2017 και μετά...ενώ τα δικά μου είναι αρκετά πιο παλιά. Σας ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. Δευτέρα στις 07:40 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:40 μμ αγγελια ινσομνια 10 20 30 ευρω και βλεπεις αν θα αγορασει κανεις.δυσκολο για τοσο παλιο 3 hours ago, alejandro91 said: Καλησπέρα σας! Είμαι καινούργιος στο φόρουμ αν και το διαβάζω χρόνια. Έχω 2 παλιά λαπτοπ. 1 DELL INSPIRON 1545 (2009) & 1 TURBO-X W950TU (2014) το οποίο είναι και αυτό που χρησιμοποιούσα τα τελευταία 11 χρόνια! το DELL μετά την πρώτη 5ετια το έδωσα στο χωριό στην αδερφή μου που το χρησιμοποίησε για ένα διάστημα αλλά σύντομα άρχισε να κολαει (2GB RAM!) οπότε έμεινε για αρκετά χρόνια στην αποθήκη. Μέχρι που το 2021 μου ήρθε η ιδέα να "αναστήσω" το παλιό λαπτοπάκι και το πήρα εδώ Αθήνα και το πήγα για service. -ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΜΕ SSD -ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ _ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΣΤΑΣ _ΑΥΞΗΣΗ ΜΝΗΜΗΣ RAM ΑΠΟ 2 ΣΕ 4GB (Δεν είχε νόημα για παραπάνω) ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ , ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Όλα τα παραπάνω έδωσαν μεγάλη ανάσα στο παλιό λαπτοπακι και το χρησιμοποίησα για 6 μήνες περίπου. σήμερα απλά λειτουργεί..δεν είναι για χρήση. ΤΟ TURBO-X καθε 1,5 - 2 χρόνια το πήγαινα για service . Όταν το αγόρασα το 2014 είχε μόλις 2GB RAM! αλλά τότε δεν είχα ιδέα από μνήμες ραμ και επεργαστες.αυτο που κοίταξα ήταν η τιμή η οποία ήταν λίγο κάτω από 300ε! Αυτό που το έσωσε όλα αυτά τα χρόνια ήταν ότι του έκανα σχετικά συχνά σερβίς και ότι ήταν αναβαθμησιμο.πριν 4 χρόνια έβαλα 8 γίγα ραμ ssd δισκο καθαρισμο κλπ.. μεχρι σημερα λειτουργει για βασικη χρηση πολυ οκ. ΑΛΛΑ ειναι πλεον παρα πολυ παλιος ο επεξεργαστης Το είχα μέχρι πριν 1 εβδομάδα που πήρα το πρώτο μου MacBook Air 15,3inch M3 8GB/256GB. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΛΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΧΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ! Γνωρίζει κάποιος καταστήματα που θα μπορούσαν να τα αγοράσουν αυτά τα 2 λαπτοπ για ανταλλακτικά έναντι ενος μικρού συμβολικού ποσού? π.χ. Είχα βρει στο ίντερνετ κατάστημα που έλεγε ότι αγοράζει παλια και χαλασμένα λαπτοπ αλλά στα ψηλά γράμματα έγραφε να είναι τουλάχιστον από το 2017 και μετά...ενώ τα δικά μου είναι αρκετά πιο παλιά. Σας ευχαριστώ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα