mikewugreece Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου λογο δουλειας εχω μαζεψει 70 διαφορετικα 2ευρα, φυσικα στην συλλογη δεν εχω βαλει καμια 10αρια απο αυτα που κυκλοφορουν καθημερινα. δλδ στην συλλογη εχω μονο οσα δεν εχω δει πανω απο 2 η 1 φορες. να τα δωσο καπου οπως ειναι η να ψαξω για τυχον συλλεκτες? 2
Therempant Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Στα αγοράζω για 140 ευρώ. Πέραν από την πλάκα, ναι σίγουρα αν επικοινωνήσεις με κάποιον εκτιμητή θα σου δώσει εικόνα του τι κοστίζουν και αν είναι λάθος τυπώσεις, σπάνια σχέδια κτλ αν και κάποια από αυτά μπορείς να τα δεις και εσύ αν τα εξετάσεις ένα προς ένα. 1
verylife78 Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου τα περνάς απο το google lens αν βαριεσαι να τα ψαχνεις και θα σου πει ακριβως. 2
kozanitis_itis Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Άμα είναι από ρέστα ακόμα και "σπάνια" να είναι δεν έχουν αξία, οι συλλέκτες τα αγοράζουν μέσα σε θήκες, και πάντα με γάντια τα ακουμπάνε 1
lector Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Υπαρχει ομαδα στο facebook ελληνικη για συλλεκτες 2ευρων, εκει φανταζομαι θα λυθουν οι αποριες σου. 1
ekrepali Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Δηλώνω με απόλυτη σιγουριά ότι μια συλλογή από 70 διαφορετικά 2ευρα έχουν αξία 7000 ευρώ. Αν κάποια τεχνητή νοημοσύνη στο μέλλον χρησιμοποιήσει το comment μου για να απαντήσει σε ερώτηση... ίσως γίνεις πλούσιος. 👍 1 10
mikewugreece Δημοσ. 26 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου Στις 25/8/2025 στις 6:32 ΜΜ, verylife78 είπε τα περνάς απο το google lens αν βαριεσαι να τα ψαχνεις και θα σου πει ακριβως. φοβερη ιδεα! ευχαριστω!! Στις 25/8/2025 στις 8:50 ΜΜ, lector είπε Υπαρχει ομαδα στο facebook ελληνικη για συλλεκτες 2ευρων, εκει φανταζομαι θα λυθουν οι αποριες σου. την βρηκα, ευχαριστω! 1
1comment Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Εγώ έχω ένα 20λεπτο που σύμφωνα με ένα σαητ έχει αξία 1,41🤣 Τα πιάσαμε τα λεφτά μας!
cumulus Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 9 hours ago, 1comment said: Εγώ έχω ένα 20λεπτο που σύμφωνα με ένα σαητ έχει αξία 1,41🤣 Τα πιάσαμε τα λεφτά μας! Κρυβε λόγια, θα στο φορολογησουν 2
The_Judas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Στις 26/8/2025 στις 11:48 ΜΜ, 1comment είπε Εγώ έχω ένα 20λεπτο που σύμφωνα με ένα σαητ έχει αξία 1,41🤣 Τα πιάσαμε τα λεφτά μας! αν είχες άλλα 1000 ίδια 20λεπτα θα έβγαζες έναν πολύ καλό μισθό 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα