eidikos33 Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Καλησπέρα σας Χρειάζεται να αλλάξω την δου για να δώσω δίπλωμα οδήγησης, τι διαδικασία πρέπει να κάνω μέσω gov? Θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα με τις φορολογικές δηλώσεις που έχω υποβάλει στο παρελθόν; Υποσημείωση: Δεν είμαι ελεύθερος επαγγελματίας 2 1
eidikos33 Δημοσ. 25 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου Ναι απλά ρωτάω αν έχει κάποια επακόλουθα αν την αλλάξω; Και τι διαδικασία απαιτείται;
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Yπάρχει τέτοια απαίτηση για να βγάλεις δίπλωμα οδήγησης;
eidikos33 Δημοσ. 25 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου Ναι από τον Γενάρη ισχύει αυτό μου ανέφεραν δύο σχολές που απευθυνθηκα. Το θέμα είναι πώς αλλάζω την δου στην οποία ανηκω; Αλλαζω την διεύθυνση κατοικίας μου στο τάξις και με αλλάζει αυτόματα; Μπορει να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα που την αλλάζω μετά το πέρας των φορολογικών δηλώσεων πχ; 1
SabotazNic Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Γιατι δεν ρωτας την ΔΟΥ που βρισκεσαι ή σε αυτην που μενεις κοντα? Ισως και στο υπουργειο μεταφορων για επιβεβαιωση σχετικα με την δου
The_Judas Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου https://www.gov.gr/upourgeia/oloi-foreis/anexartete-arkhe-demosion-esodon-aade/allage-stoikheion-metroou-phorologoumenon Δεν εχεις δηλωσει την πραγματική σου διευθυνση;
eidikos33 Δημοσ. 26 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου Δηλώνω φιλοξενούμενος στο πατρικό ενώ μένω σε άλλη πόλη 2
geomrk Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου για να μην κανω νεο θεμα,που βλεπω σε ποια ΔΟΥ ανηκω; 2
hp8 Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 16 λεπτά πριν, geomrk είπε που βλεπω σε ποια ΔΟΥ ανηκω; κατέβασε το εκκαθαριστικο σου Στην αρχή πάνω που είναι τα στοιχεία γράφει ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ πχ ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ 1
giokol Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου ενναλακτικά ➡️myaade - ➡️login -➡️ Μητρώο & Επικοινωνία -➡️ Βεβαιώσεις Μητρώου - ➡️Τρέχουσα Εικόνα Φυσικού Προσώπου 1
dtk-386 Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Πλέον η πλειοψηφία των ΔΟΥ έχει ενταχθεί στο ΚΕΦΟΔΕ Αττικής για τους κατοίκους της Αττικής. Επεξ/σία 26 Αυγούστου από dtk-386 1
geomrk Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 1 ώρα πριν, hp8 είπε κατέβασε το εκκαθαριστικο σου Στην αρχή πάνω που είναι τα στοιχεία γράφει ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ πχ ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ 1 ώρα πριν, giokol είπε ενναλακτικά ➡️myaade - ➡️login -➡️ Μητρώο & Επικοινωνία -➡️ Βεβαιώσεις Μητρώου - ➡️Τρέχουσα Εικόνα Φυσικού Προσώπου 27 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Πλέον η πλειοψηφία των ΔΟΥ έχει ενταχθεί στο ΚΕΦΟΔΕ Αττικής για τους κατοίκους της Αττικής. είστε άρχοντες,πράγματι ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ 1
panosno1com Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Εγω δεν καταλαβα , δηλαδη δεν μπορει να βγάλει καποιος διπλωμα οδηγησης αν μενει στον Πειραια και η ΔΟΥ του ειναι αλλου?
GREGORYMO Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, eidikos33 είπε Δηλώνω φιλοξενούμενος στο πατρικό ενώ μένω σε άλλη πόλη Ποιός ο λόγος? Τεκμήρια? Επεξ/σία 26 Αυγούστου από GREGORYMO Συμπληρώμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα