Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας 

Χρειάζεται να αλλάξω την δου για να δώσω δίπλωμα οδήγησης, τι διαδικασία πρέπει να κάνω μέσω gov? Θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα με τις φορολογικές δηλώσεις που έχω υποβάλει στο παρελθόν; Υποσημείωση: Δεν είμαι ελεύθερος επαγγελματίας

• Confused 2
  • Haha 1
Δημοσ.

Ναι από τον Γενάρη ισχύει αυτό μου ανέφεραν δύο σχολές που απευθυνθηκα.

Το θέμα είναι πώς αλλάζω την δου στην οποία ανηκω; Αλλαζω την διεύθυνση κατοικίας μου στο τάξις και με αλλάζει αυτόματα; Μπορει να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα που την αλλάζω μετά το πέρας των φορολογικών δηλώσεων πχ;

• Thanks 1
Δημοσ.

Γιατι δεν ρωτας την ΔΟΥ που βρισκεσαι ή σε αυτην που μενεις κοντα? Ισως και στο υπουργειο μεταφορων για επιβεβαιωση σχετικα με την δου

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, geomrk είπε

που βλεπω σε ποια ΔΟΥ ανηκω;

κατέβασε το εκκαθαριστικο σου Στην αρχή πάνω που είναι τα στοιχεία γράφει  ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ  πχ  ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

• Like 1
Δημοσ.

ενναλακτικά ➡️myaade - ➡️login -➡️ Μητρώο & Επικοινωνία -➡️ Βεβαιώσεις Μητρώου - ➡️Τρέχουσα Εικόνα Φυσικού Προσώπου

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλέον η πλειοψηφία των ΔΟΥ έχει ενταχθεί στο ΚΕΦΟΔΕ Αττικής για τους κατοίκους της Αττικής.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, hp8 είπε

κατέβασε το εκκαθαριστικο σου Στην αρχή πάνω που είναι τα στοιχεία γράφει  ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ  πχ  ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

1 ώρα πριν, giokol είπε

ενναλακτικά ➡️myaade - ➡️login -➡️ Μητρώο & Επικοινωνία -➡️ Βεβαιώσεις Μητρώου - ➡️Τρέχουσα Εικόνα Φυσικού Προσώπου

27 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Πλέον η πλειοψηφία των ΔΟΥ έχει ενταχθεί στο ΚΕΦΟΔΕ Αττικής για τους κατοίκους της Αττικής.

είστε άρχοντες,πράγματι ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν καταλαβα , δηλαδη δεν μπορει να βγάλει καποιος διπλωμα οδηγησης αν μενει στον Πειραια και η ΔΟΥ του ειναι αλλου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Δηλώνω φιλοξενούμενος στο πατρικό ενώ μένω σε άλλη πόλη 

Ποιός ο λόγος?

Τεκμήρια?

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...