SinAkuma Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Καλησπέρα ομάδα πριν κάποιους μήνες μου έτυχε μια καταπληκτική ευκαιρία και αγόρασα ένα Yamaha Fz6 S2 του 2007 μοντέλο με πολύ λίγα χλμ, τέλος πάντων πηγαίνοντας από την δουλειά μου στο σπίτι σε μια στροφή έτυχε να με τυφλώσει ένα αμάξι με μεγάλη σκάλα και με προβολακια μέχρι να ξανά γίνει η όραση όπως πρέπει να ένα σκυλί μεγέθους τσοπανόσκυλο και δυστυχώς δεν κατάφερα να το αποφύγω, βέβαια ούτε το σκότωσα μιας και έφυγε κλαίγοντας σίγουρα τραυματισμένο όμως. Εγώ από την άλλη εκτός από το τανκ σλαπ που γλύτωσα το πέσιμο, με είχε πιάσει το αριστερό πόδι για κάνα μήνα και μετά από μήνα κατάλαβα ότι έσπασε ένα μικρό πλαστικό στο μπροστά φτερό που καλύπτει την ρόδα. Η ερώτηση είναι μήπως υπάρχει κανένας που να έχει τέτοιο φτερό να αγοράσω σε μπλέ χρώμα; Η έχει φτάσει η φάση του 3D printing σε επίπεδο που να μπορεί να εκτυπώσει κάτι τέτοιο;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Αυγούστου Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 5 ώρες πριν, SinAkuma είπε Καλησπέρα ομάδα πριν κάποιους μήνες μου έτυχε μια καταπληκτική ευκαιρία και αγόρασα ένα Yamaha Fz6 S2 του 2007 μοντέλο με πολύ λίγα χλμ, τέλος πάντων πηγαίνοντας από την δουλειά μου στο σπίτι σε μια στροφή έτυχε να με τυφλώσει ένα αμάξι με μεγάλη σκάλα και με προβολακια μέχρι να ξανά γίνει η όραση όπως πρέπει να ένα σκυλί μεγέθους τσοπανόσκυλο και δυστυχώς δεν κατάφερα να το αποφύγω, βέβαια ούτε το σκότωσα μιας και έφυγε κλαίγοντας σίγουρα τραυματισμένο όμως. Εγώ από την άλλη εκτός από το τανκ σλαπ που γλύτωσα το πέσιμο, με είχε πιάσει το αριστερό πόδι για κάνα μήνα και μετά από μήνα κατάλαβα ότι έσπασε ένα μικρό πλαστικό στο μπροστά φτερό που καλύπτει την ρόδα. Η ερώτηση είναι μήπως υπάρχει κανένας που να έχει τέτοιο φτερό να αγοράσω σε μπλέ χρώμα; Η έχει φτάσει η φάση του 3D printing σε επίπεδο που να μπορεί να εκτυπώσει κάτι τέτοιο; Μεταχειρισμένο στο car δεν έχει? Γνήσιο καινούργιο σε αντιπροσωπεία? Αλλιώς πας για επισκευή του δικού σου και βάψιμο Ναι μεν μπορείς να βρεις άτομο ή μαγαζί που να σου εκτυπώσει αλλά θα το πληρώσεις χρυσάφι (πιο ακριβά σίγουρα από γνήσιο καινούργιο) 1
SinAkuma Δημοσ. 26 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 7 ώρες πριν, Inuyasha είπε Μεταχειρισμένο στο car δεν έχει? Γνήσιο καινούργιο σε αντιπροσωπεία? Αλλιώς πας για επισκευή του δικού σου και βάψιμο Ναι μεν μπορείς να βρεις άτομο ή μαγαζί που να σου εκτυπώσει αλλά θα το πληρώσεις χρυσάφι (πιο ακριβά σίγουρα από γνήσιο καινούργιο) Γνήσιο πρέπει να χτυπάει ακριβά. Θα κοιτάξω για μεταχειρισμένο να δω. Όσο για επισκευή δεν ξέρω αν θα μπορούσαν έχει σπάσει ένα κομματάκι από την αριστερή πλευρά και δεν έχω αυτό το κομμάτι να πεις το κολλάω και είμαι κομπλέ. Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Αυγούστου Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2 ώρες πριν, SinAkuma είπε Γνήσιο πρέπει να χτυπάει ακριβά. Θα κοιτάξω για μεταχειρισμένο να δω. Όσο για επισκευή δεν ξέρω αν θα μπορούσαν έχει σπάσει ένα κομματάκι από την αριστερή πλευρά και δεν έχω αυτό το κομμάτι να πεις το κολλάω και είμαι κομπλέ. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτοί που κάνουν τέτοιες δουλειές θα στο κάνουν Καλά αν έχουν στοκ δεν νομίζω να είναι πάνω από κάνα 90 αρι Επισκευή - βαψιμο εκεί γύρω θα βγουν πάλι ίσως και παραπάνω Το πιο οικονομικό σίγουρα είναι στα μεταχειρισμένα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα